Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/sommerland-sjaelland/

En dejlig dag i Sommerland Sjælland

Sommerland Sjælland

Vi var temmelig spændte på, hvordan vejret ville arte sig i lørdags, og heldigvis blev det bare på alle måder den dejligste dag. Regnvejr udenfor, mens vi kørte i bil mod Sommerland Sjælland og tørvejr, så snart vi nåede frem. Senere kom solen frem, himlen blev blå med hvide vatskyer og det var sådan rigtig sommerlækkert!

Åh, men altså det var jo så fuldstændig perfekt, som vi kunne ønske os.

Vi var inviteret til Sommerland Sjælland til en dejlig dag i parken og Johan og Julie havde forventningsfuldt glædet sig. Vi havde ikke været i Sommerland Sjælland før, men har hørt meget godt om forlystelsesparken, så vores forventninger var høje. Og blev til fulde indfriet! gocart Sommerland Sjælland

Der var så mange forlystelser, som bare var spot on til Johan og Julies alder (7 år) og de havde en fest. Det her med at man bare kan prøve løs af det hele uden at skulle betale, det er altså et hit! Tilmed var vi så heldige, at vi ikke skulle stå i en kø med mere end 3-4 mennesker foran os, en eneste gang – på trods af at det er midt i højsæsonen, så er parken så rummelig, at den slet ikke føles spor overfyldt.

Jeg synes nemt at sådanne steder kan blive lidt hektiske ellers. Specielt hvis der er for mange mennesker. Men den oplevelse havde vi slet ikke. Tværtimod.

God plads, ro, afslappende hygge og følelsen af at have helt god tid. Selv om vi ikke nåede det hele, så nåede vi alt det Johan og Julie gerne ville og de elskede bare at gå på opdagelse i det hele og når der var en forlystelse, der var særlig skæg – så kunne man bare smutte bag i den korte kø og prøve igen.
Således prøvede både Julie og Johan en hel del ture rundt på børne-gokart banen!Sommerland Sjælland
Sommerland Sjælland
Sommerland Sjælland
Sommerland Sjælland

Smagen af sommer
mad sommerland sjælland

I Sommerland Sjælland har de sat fokus på god mad. Her i juli måned er “smagen af sommer” teltet åbnet og her spiste vi dejlig mad, som var tilberedt af lokale råvarer. En god kartoffelsalat, fiskefrikadeller, godt brød og salat – ikke helt den type mad man normalt forbinder med en forlystelsespark, så det var virkelig en god oplevelse. Og tilmed god mad i både voksen og børneportionsstørrelse.

Ikke at jeg som sådan har noget mod en enkelt dag med pommes frites og den slags – men gode oplevelser og god mad er nu altså et ret godt makkerpar efter min mening. Så var der nemlig også fint plads til både candyfloss og en stor is senere på dagen ;)

Her er også alle de mere traditionelle pizzaria, burgere, fritter osv – men det nåede vi dog ikke at smage denne gang.

Smagen af sommer

Sommerland Sjælland Sommerland Sjælland

Sommeren igennem er der forskellige events i kalenderen. I kan se dem alle sammen her.

Det er ret fedt, for på den måde er der tid til både lærerige oplevelser og bare sjov og forlystelser. Denne weekend var der et event med krybdyr, hvor vi lærte om krybdyr, truede dyrearter og kunne komme helt tæt på … gyyyys! Jeg holdt mig på bagerste række, men Johan og Julie fandt hurtigt plads oppe foran og prøvede at røre ved en masse dyr og var meget fascineret af det.

Sommerland Sjælland Sommerland Sjælland Sommerland Sjælland Sommerland Sjælland Sommerland Sjælland Sommerland Sjælland Sommerland Sjælland
Sommerland Sjælland

Sidste år var vi alle fire i cirkus og vi havde sagt til Johan og Julie, at det skulle vi nok ikke igen i år – så overraskelsen og glæden var mægtig stor, da vi spottede Cirkus Mascot var i Sommerland Sjælland og gav gratis forestilling to gange om dagen hele juli måned.

Weee, det var lige sagen og lidt af en bonus!

Så efter vi havde kigget på krybdyr fra Den Glemte Verden, så forsynede vi os med candyfloss, vand og is og gik i cirkusteltet til en sjov forestilling.

Sommerland Sjælland Sommerland Sjælland Sommerland Sjælland

Virkelig bare en god dag og oplevelse på mange måder! Og noget for alle aldre. Forlystelser, rutschebaner, karuseller, søde dyr, plads til at løbe og lege, miniby og masser sjove steder at gå på opdagelse i.

Nu nåede vi desværre ikke vandlandet – men kommer sommeren til Danmark med lunt og dejligt badevejr, så er det virkelig et must at have badetøj med til vandsjov.

Varmeste anbefaling til en sjov familiedag. Sommerland Sjælland

9 kommentarer
 • Birgitte B skrev:
  5. juli 2016 kl. 09:24

  Vi er hvert år i Sommerland Sjælland, selv om den store på 15 er lige ved at vokse fra det. Men det er virkelig et godt sted og med god plads. Plus at man kan tage egen mad med. Der er tilmed gratis gasgrill, hvis man vil grille. Jeg er kæmpe fan. Og den virkelig sjove detalje er, at jeg selv kom der hver sommer som barn – og de der svævebaner er ikke ændret overhoved, men stadig lige sjove. Kh. Birgitte

  • Ann-Christine skrev:
   7. juli 2016 kl. 09:10

   Hvor hyggelig en familietradition :)
   Og de svævebaner var virkelig også et hit hos os – så sjove
   Dejlig sommer til dig
   Kh AC

 • Tanja skrev:
  5. juli 2016 kl. 15:54

  Lyder skønt.
  Det meste af min kommentar har dog ikke noget med indlægget at gøre. Jeg kan ikke få din oversigt over siden med bla. opskrifter frem på min iPhone. Der er tre streger i øverste højre hjørne, som jeg tidligere har kunnet røre ved og få en oversigt, men det har ikke virket i nogle dage. Savner at se en masse dejlige billeder af mad og søde sager til at blive inspireret af.

  • Ann-Christine skrev:
   7. juli 2016 kl. 09:14

   Mystisk. -her hos mig virker det fint.
   Hvilken iPhone bruger du og hvilken browser?

   • Tanja skrev:
    7. juli 2016 kl. 12:00

    iPhone 6 og Safari

    • Ann-Christine skrev:
     7. juli 2016 kl. 19:07

     Det er mærkeligt. Min programmør har sommerferie, så jeg kan ikke lige få tjekket på det.
     Du får lige link til opskrifterne her: http://www.valdemarsro.dk/opskrifter/
     Så er de i hvertfald til at finde :)
     Kh AC

  • Henriette skrev:
   5. juli 2016 kl. 16:18

   Den virker fint fra min iPhone (5s)

 • Michelle skrev:
  11. juli 2016 kl. 08:03

  Hvor er det bare über hyggeligt at starte sin mandag morgen med billeder fra ens barndomssted. Jeg er fra området og det var stedET. Min bedste barndomsveninde og jeg havde, ligesom størstedelen af alle børn og unge deroppe fra, sæsonkort og jeg husker både alle de gange vi fik lokket min far til at køre os derop, togturen da vi var store nok til det, og alle cykelturerne vi selv tog. Vi var der HVER dag nærmest, hele sommeren. Fantastiske minder og et dejligt sted for børn. :) Dejligt I havde en god dag! Har i øvrigt lige taget sidste skefuld af din quinoa grød og er svært begejstret, så tak for den opskrift! Så skønt med alternativer når ens hud ikke elsker mejeri produkter ligeså meget som jeg selv. ;)

  • Ann-Christine skrev:
   18. juli 2016 kl. 11:17

   Ej, hvor mega hyggeligt! Det er jo det mest pragtfulde sted for børn og tænk at tilbringe hver dag i en sommerferie der – det ville mine to jo elske og synes var ganske eventyrligt :)
   Tusind tak for din søde hilsen
   Kh AC

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.