Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/sondag-morgen-3/

Søndag morgen

Da jeg smuttede ud af døren i morges for at træne, sov hele familien stadig (det er virkelig en sjælden begivenhed, at der soves længe herhjemme!). Da jeg kom hjem igen, havde de spist morgenmad. Jeg anrettede derfor lige en hurtig og meget lækker morgenmad til mig selv, som jeg sidder og nyder nu sammen med blog og avisen. Luksus! Jeg elsker, når vi alle spiser morgenmad sammen, men jeg elsker altså også at spise alene, mens de andre pusler rundt, leger og hygger.

Perfekt søndag  ♥ -og jeg håber også, at jeres bliver skøn!

11 kommentarer
 • Signe skrev:
  7. oktober 2012 kl. 11:32

  Ligner en ret så dejlig søndagmorgen :)

  – girlslovefood

  • Ann-Christine skrev:
   7. oktober 2012 kl. 22:09

   Helt perfekt, Signe. -tror dog til gengæld at jeg får ret ondt i morgen, det var hård træning ;) (så har ‘man’ fortjent lidt chokolade på yoghurten;) )

 • fit,healthy and happy skrev:
  7. oktober 2012 kl. 12:51

  Mmm.. Den morgenmad ser virkelig lækker ud! :)

  • Ann-Christine skrev:
   7. oktober 2012 kl. 22:10

   Den var skøn!

 • manjalytz skrev:
  7. oktober 2012 kl. 13:41

  Mmm, lækker morgenmad! Herhjemme stod den på chokoladecroissanter (dog ikke hjemmebagte – det kan jeg slet ikke finde ud af ;))

  • Ann-Christine skrev:
   7. oktober 2012 kl. 22:11

   Jeg har et svagt punkt for chokolade croissanter, – ja for smørbagte croissanter i det hele taget, faktisk! Må vist lave en opskrift på det snart :)

 • Mor skrev:
  7. oktober 2012 kl. 16:07

  Ser rigtig godt ud! Og hvad kan man så ønske sig mere…?
  Så velfortjent er jeg sikker på! Og så kan sådan en solo morgenanretning vel nok være god, fint med overskud til at gøre det ” bare” for sig selv

  • Ann-Christine skrev:
   7. oktober 2012 kl. 21:59

   Det er en lille skøn luksus :)

 • Malin skrev:
  7. oktober 2012 kl. 20:28

  Jeg ved ikke rigtigt hvad det er, men det ser megalækkert ud! Luksus-morgenmad-deluxe! :) (og jeg syntes min morgenmad var ekstravagant da jeg kom banan og jordnøddesmør i havregrøden! ;)

  • Ann-Christine skrev:
   7. oktober 2012 kl. 21:54

   Det var super lækkert og ret enkelt. Yoghurt neutral, hjemmelavet honningristet müsli, en frisk pære skåret i tern og et lille stykke mørkt chokolade finthakket. Serveret med et blødkogt æg, grapefrugtjuice og kaffe <3

 • Sille skrev:
  17. oktober 2012 kl. 11:57

  Der skal også være plads til at nyde sin morgenmad alene engang imellem. Jeg er selv meget social (tror jeg nok). Vi laver altid 1000 ting sammen (ungerne + ungernes venner) – men det er lige precis disse små øjeblikke alene, som genoplader mig til at være så meget mere nærværende, når vi er sammen alle sammen. Lækker morgenmad!

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.