Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/sort-pasta-og-et-crush-pa-granat%c3%a6bler/

Sort pasta og et crush… på granatæbler

Julie-baby

Det har været en fantastisk dag i dag. Helt igennem dejlig. For det første er sneen væk og solen skinnede fra morgenstunden, hvilket betød at vi for første gang længe kunne komme rundt på Østerbro med tvillingevognen uden for meget besvær. Det var en dejlig morgentur.

johan-sover

Så kom posten med en masse lækkerier, som jeg bestilte på nettet i går. Egentlig skulle jeg kun have en balsamisk granatæbleeddike, men der smuttede lige en omgang sort pasta ned i kurven også. Jeg er forelsket i granatæblefrugten. Vi får næsten den dejlige frugt hver dag i salat, tilbehør til morgenmaden, en lille snack om eftermiddagen. Jeg smører mig ind i olie med granatæbler og nu også som eddike på grøn salat og frugtsalat. Nam Nam. Jeg siger det bare. Den er vanedannende!

Den sorte pasta er ret fin serveret sammen med en lys pastasauce og meget smuk ser den ud sammen med en klassisk tomatsauce.

I dag fik vi pasta med tunsauce og her var den sorte pasta så fin til + en grøn salat med tratraaaaaa, I gætter det aldrig! Granatæblekerner og eddike.

Vi havde i dag besøg af to af Johan og Julies bedste legekammerater. Julie sov dog hele tiden, mens de var her. De havde knap lukket døren efter sig før Johan omkuld og sov hele eftermiddagen. 5 minutter senere vågnede Julie. Så meget for den synkronisering!

Så hyggede Julie og jeg med smoothie, agurkestænger og fotografering* hele eftermiddagen.

Og jeg har nok taget ca en million billeder i dag. Fordi jeg nu er den heldige ejer af et nyt lækkert objektiv til mit kamera. yeeeaaahhh!

13 kommentarer
 • Therese skrev:
  3. marts 2010 kl. 22:25

  Årh hvor er de dog dejlige. Skægt med den sovende dreng og den spisende pige…sådan er det også tit hjemme hos os. Altså os to voksne ;-)
  Tillykke med det nye legetøj. Kæresten er MEGET misundelig.

 • trine skrev:
  3. marts 2010 kl. 23:06

  Uhhmm… lakrids? I hvert fald ser det lækkert ud ;-)

 • Tulip skrev:
  3. marts 2010 kl. 23:38

  Ihh hvor er det fine billeder, nu vil jeg også have den liste. Ja Granatæbler er uundværlige, skal ned til min lokale granatæblepusher imorgen og have fyldt lageret. Elsker Bazaren i Århus, de har dem i den rigtige størrelse, ikke de små som det sælger i brugsen.

 • Tulip skrev:
  3. marts 2010 kl. 23:38

  Liste betyder linse her kl sent..

 • Alice M skrev:
  4. marts 2010 kl. 09:43

  Åh åh åh… Lækre unger. Jeg låner gerne når sykronisering ikke virker ;)

  Super gode billeder – jeg er selv en af de der er ved at kaste mig ud i spejlreflekskamera universet, men jeg er så meget i tvivl om kameraet. Rigtig mange siger køb canon, men jeg er forelsket i Nikon 5000…
  Jeg kan næsten gætte du må være Nikon bruger – overbevis mig venligst om at min forelskelse er velbegrundet ;)

 • Tulip skrev:
  4. marts 2010 kl. 10:10

  Jeg kan ikke lade være med at blande mig. Min klare mening er at: Nikon er det eneste rigtige, når det gælder kamera og Canon er det eneste rigtige, når det gælder videokamera.

  Hold ved din forelskelse, den er begrundet ;-)

 • Madame skrev:
  4. marts 2010 kl. 13:46

  Åh, det var dejligt at læse om – du sprudler af overskud :-) Og sikke nogle smukke billeder, du har taget! Jeg har ikke hørt om sort pasta før, ved du, hvad man farver det med?

 • Ann-Christine skrev:
  4. marts 2010 kl. 18:16

  Therese, samme her – vi er vel bare glade for god mad ;)

  Trine, Nu tænker jeg straks lakrids hver gang jeg ser det billede! Mums, saltlakrids :D

  Tulip, det er dig der har smittet mig med granatæblecraving ;) Love it!

  Alice, jeg vil aldrig vælge andet end et Nikon :) Aldrig.

  Madame, Tusind tak :) Den sorte pasta er farvet med noget så eksotisk som blæksprutteblæk – det er da også en meget fin historie

 • Lotte B skrev:
  4. marts 2010 kl. 21:49

  Mums – det ser lækkert ud. Både unger og pasta…
  Må vist overveje selv at anskaffe sig ekstra udstyr til Nikon’en. Det er vist et fedt legetøj!!
  Bliver altså nød til at spørge hvor du har købt pasta’en henne? Synes at det er svært at opdrive noget andet end den neutrale/naturlige farve. Selv nede i den lille italiener-biks på Lille Trianglen. For det ser – og lyder – lækkert…

 • Ann-Christine skrev:
  5. marts 2010 kl. 09:40

  Hej Lotte,
  Netshopping er kodeordet ;)
  Jeg ledte efter granatæbleeddiken og fandt den hos ensmagfuldgave.dk hvor de også havde den sorte pasta.

 • Anne skrev:
  7. marts 2010 kl. 08:21

  Fantastisk flotte billeder, Ann-Christine :)

 • Tulip skrev:
  7. marts 2010 kl. 11:35

  Flere billeder, flere billeder…vi vil se mere

 • Ann-Christine skrev:
  7. marts 2010 kl. 20:55

  Tak Anne :)

  Tulip, der er flere på vej :)

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.