Pasta med tunsauce


Pasta med tunsauce er virkelig lækkert og en nem pastaret som varmt kan anbefales.
Tunsauce er cremet, fyldig og velsmagende og retten er super nem og hurtig at lave. Server gerne en god enkel grøn salat til.
Hvilken pasta man bruger er helt efter eget valg, men jeg synes den er virkelig lækker med pasta rør eller penne, hvor fyldet samler lidt lidt inden i pastaen, når den vendes sammen.
Hverdagsvenligt og godt!
Prøv også: opskrift på Spaghetti Bolognese >>
Pasta med tunsauce
- 1 dåse tun i vand, drænet
- 2 dl cremefraiche 18 %
- 1 dl grøntsagsbouillon
- 1 tsk majsstivelse
- 2 fed hvidløg, presset
- 125 g frisk mozzarella, skåret i tern
- 2 spsk parmesan, friskrevet
- salt
- sort peber, friskkværnet
- Tilbehør
- 400 g pasta penne
- 1 håndfuld krydderurter, finthakket
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Sæt vandet til pastaen over med det samme, for saucen er hurtig at lave…
Pisk cremefraiche, boullion og majsstivelse sammen under opvarmning i en lille gryde, det må endelig ikke koge.
Tilsæt tun og de 2 oste, varm langsomt op under omrøring, indtil osten er helt smeltet
Smag til med salt, peber og hvidløg.
Server med pasta og et fint drys friskhakkede krydderurter
Næringsindhold

Pr. pers.
(xxx kcal)
Total
(xxx kcal)
Jeg synes det lyder lækkert, dog ville jeg helt personligt undgå tunen, da jeg ikke er fiskespiser. Men tak for en lækker opskrift, som jeg kender mange, der ville guffe i sig med stort velbehag!
Uhm så kom den endelig, det her er den bedste opskrift nogensinde. Jeg har vist fået den af dig før, men den har gemt sig, så nu ved jeg hvad vi skal have at spise en gang i denne uge.
Ha en dejlig mandag.
Lillesøster tulip.
Madame,
den er god, Madame. -men nok ikke hvis man ikke er fiskespiser.
Tulip,
Der har vi en kender ;-) jeg er glad for at kunne hjælpe med en ny opskrift så, og bon appetit.
Ha en dejlig mandag også, kram
Hvor køber du den sorte pasta…???
Hej Joan, Jeg skulle på et tidspunkt bruge noget granatæbleeddike og kom af den vej ind forbi webshoppen ensmagfuldgave.dk Her havde de også den sorte pasta, som jo ser fantastisk ud i en ret – og smagte glimrende. Jeg har siden set det i enkelte specialbutikker, men kan ikke huske hvilke
Tak… Er fundet og bestilt… :-)))
Lige afprøvet med sort pasta, da de havde det på tilbud i Føtex forleden. MUMS! Super lækkert, nemt og hurtigt!
Fedt at de har fået det i Føtex også. Det ser lidt cool ud til lyse pasta saucer ;)
Kan andet end maizena mel bruges? Har aldrig brugt den – er det en slags jævning?
Det er majsstivelse og ja, det jævner saucen
Lyder super lækkert og skal helt sikkert prøves :)
Kunne man i stedet for creme fraiche, bruge skyr eller fromage fraiche?
Ja, det tror jeg sagtens du kan :)
Og mange tak – god fornøjelse med den
Hej…
Hvilken ost bruger du som revet ost (150 gr.) – udover parmesanen?
Dejlig blog… ;-))
Tusind tak, Helene.
Jeg bruger egentlig bare den jeg lige har … en mellemlageret skæreost og så river jeg den.
En kugle frisk mozarella vil også være dejligt
Kære Ann-Christine
Mange tak for mange gode opskrifter, som jeg ofte benytter. Dine opskrifter har ofte en “no nonsence” tilgang der har gjort det nemmer at lave god mad. Jeg har lige prøvet den her, som jeg synes er god, men virker lidt “våd” for mig. Muligvis for lidt stivelse eller for meget boullion, men ellers meget lækker. Jeg tænkte men jeg smagte om ikke det var en ide at smide lidt kapers i sovsen?
Mvh
Tommy
Hej Tommy,
mange tak for din fine hilsen, det er dejligt at høre! Kapers vil passe rigtig godt til.
Kh AC
Fremragende opskrift! Delikat smag og tager ingen tid.
Skal laves igen :) og igen :)
Så lavede jeg den her for første gang igår aftes… Skønt med en ret, der ingen tid tager! Jeg smækkede et lille glas kapers plus revet citronskal og saft fra en enkelt citron i. Og så toppede jeg op med en håndfuld rucola i stedet for urter. Det fungerede rigtig godt.
Dejligt at høre! Mange tak for din søde hilsen og tilbagemelding på opskriften
Kærlig hilsen
Ann-Christine
Hej.
Lyder som en lækker opskrift der skal afprøves!
Er den fryseegnet?? 😊
Det har jeg ikke testet, men tror godt den kan blive grynet efter optøning
Rigtig god fornøjelse med at lave den
Kh Ann-Christine
Jeg tilsatte lidt wasabi. Lækkert!