Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/spis-godt-paris-guide/

Spis godt i Paris – Guide

berthillon-is-paris

Berthillion, skulle være være kendt for at have de bedste is i Paris. Vi købte vanilje, rabarber og jordbær – og vaniljeisen var en af de lækreste af den, jeg nogensiden har smagt! Stedet ligger på den lille ø, lige bag Notre Dame og kan varmt anbefales.

Paris var fantastisk dejlig og fyldt med rare oplevelser! Det er en virkelig smuk by at besøge her i forsommeren – Og jeg er ualmindelig glad for, at vi gav os godt tid til research for at finde de allerbedste spisesteder. Jeg har fået så super mange godt tips her på bloggen, på facebook, instagram – det har virkelig været fantastisk!

————-

las-du-fallafel_paris

L´as du fallafel er et kendt og meget hypet falafelsted i det hyggelige Marais kvarter – kendt for at have de bedste falafler i Paris, for den lange kø, som dog bliver ekspederet ret hurtigt. De var lækre og jeg snupper gerne en mere, næste gang jeg er i det område.

————–

Rose-Bakery_paris

Rose Bakery er en lille perle ved Montmartre. Jeg googlede lidt på stedet og det lille økologiske bageri har fået så overvældende meget omtale – så forventningen til et lækkert morgenmåltid var stor, og levede helt op til forventningerne. Lokalerne er rå, rustikke og er slet ikke gjort det mindste ud af, på en helt charmerende måde. Det lille bageri gør ikke visuelt meget væsen af sig, men de kan lave god mad lige efter mit hjerte. Enkelt, smagfyldt og veltilberedt.

Adresse: 46, rue des Martyrs.

—————-

Le-Pain-Quotidien

morgenmad-paris Le-pain-quotidien_paris

Le Pain Quotidien er en belgisk bageri kæde, som har tre skønne steder i Paris. Delvist tilfældigt kom vi faktisk forbi dem alle tre på vores tur rundt i byen. Vi spiste morgenmad der den ene dag, tog lidt brød med til at spise i Tuileries parken en anden dag, og en tredje dag, kom vi forbi et sted mere på vej tilbage til hotellet. Johan og Julie var trætte og vi havde bare lyst til at snuppe en hurtig omelet og salat til aftensmad – så det blev også hos Le Pain Quotidien. Kvaliteten var i top, alle stederne er hyggelige og charmerende og det kan varmt anbefales.

——

frenchies_morgen frenchies_paris frenchies_to_go frenchies-morgenmad

Frenchie er mit absolut yndlingsspisested i Paris! Vi kom primært på Frenchie To Go, hvor vi spiste morgenmad en dag og tidlig aftensmad den dag vi rejste hjem igen. Der er også en vinbar og restaurant, og med kvaliteten og charmen hos Frenchie To Go, så er jeg ikke i tvivl om, at jeg varmt vil anbefale også at tjekke vinbar og restaurant ud, hvis man er afsted uden børn. -Vi kunne selvfølgelig sagtens have haft Johan og Julie med på restauranten, men lækre restaurantsoplevelser er for os, ikke lige forenelig med en dag med 15-16 km vandretur gennem Paris, det skulle i så fald være en dag med mere ro på.

Vi købte næsten en af hver fra morgenmadskortet og delte hele molevitten – det kan anbefales. Og den anden gang vi var der, prøvede vi pulled pork sandwich, pastrami sandwich og fish & chips – altsammen tilberedt perfekt.

Frenchie ville være mit stamsted, hvis det lå i Aarhus!

laduree_paris_maccarons

Macarons og Kager: Ladurée og Pierre Hermé er lig med Paris´ lækreste macarons og kager. Vi kom forbi begge steder og alene det pastelfarvede univers og de smukke æsker er et besøg værd.

———-

Cafe-Constant_paris Cafe-Constant

Cafe Constant, som ligger tæt ved Eiffeltårnet spiste vi en super lækker frokost! Et tip til en skøn fransk middag, som jeg fik her på bloggen og som levede fuldt op til forventningerne. SÅ lækkert! Vi bestilte tre retter og bad om en ekstra tallerken. Det fungere så fint på den måde – dels er jeg sjældent begejstret for børnemenuer på restauranter og dels så havde slet de ikke nogen børnemenu på constant – på denne måde, får vi alle et virkelig lækkert måltid og så deler vi maden, så alle kan smage, det er simpelthen sådan en hyggelig måde at spise på.

——-

For vores vedkommende er måltiderne på storbyferier med Johan og Julie, fordelt så det primære måltid ligger om morgenen, derefter frokost, snacks i løbet af dagen og tilsidst aftensmad, som sagtens kan være meget enkel; et lille stykke brød, lidt frugt eller grønt, en yoghurt eller andet let. Det fungere super godt på denne måde – og med sådanne lækre morgenmadssteder, så er det virkelig en sand fornøjelse at have morgenmad som dagens store festmåltid.

Når de bliver større, så kommer aftenrestauranterne med sikkerhed mere i fokus, og så må vi jo bare et smut til Paris igen ;)

19 kommentarer
 • Lotte skrev:
  24. juni 2014 kl. 12:31

  Og jeg sidder tilbage og ærgrer mig over, at jeg ikke skal på nogen ferie i år. Dejlig reportage du har strikket sammen :)

  • Ann-Christine skrev:
   24. juni 2014 kl. 18:02

   Tak Lotte, det er jeg glad for at høre – og Danmark er nu altså også ualmindelig skøn på denne årstid :)

 • Dorte skrev:
  24. juni 2014 kl. 13:50

  Skønt indlæg om dejlige Paris. Bliver helt sulten :-). Vi gjorde det samme da vi vi i Toscana i efterårsferien sidste år – kæmpe morgenmad i ro og mag, snacks og frokost og aftensmad i vores ferielejlighed. Vældig rart for både børn og voksne så længe de er små :-)

  • Ann-Christine skrev:
   24. juni 2014 kl. 18:01

   Jeg synes også det er så rart. Det er en lille ting og en lille omstilling fra ferier og rejser før børn – men det fungere bare super godt :)

 • 24. juni 2014 kl. 13:52

  Altså hvis ikke allerede turen til Stockholm var booket, så var jeg lige hoppet på et direkte fly til Paris :)

  • Ann-Christine skrev:
   24. juni 2014 kl. 18:00

   Uh, Stockholm – det lyder virkelig også dejligt!
   Der har jeg aldrig været, men det står højt på min ønskeliste :)
   Rigtig god tur

 • Lise R skrev:
  24. juni 2014 kl. 16:59

  Ih Paris er så skønt!

  Dejligt med tips og flotte billeder :-) Men må lige skrive, at jeg virkelig ikke forstår hypen omkring Le Pain Quotidien – de gange jeg har været der har kaffen været rigtig dårlig, brødet er dyrt og ikke noget særligt og de kunne ikke finde ud af at koge et blødkogt æg.

  • Ann-Christine skrev:
   24. juni 2014 kl. 17:56

   Dét er den nemlig, den smukke by :)
   Hvor ærgeligt at du har haft dårlige oplevelser på det sted. Måske har vi været heldige … jeg var i alle tilfælde tilfreds med både brød, æg og kaffe. Har dog kun prøve ét æg og én kaffe. Jeg er dog helt enig i, at prisen er i den høje ende og i den sammenligningsklasse, så vinder fx Emmerys på kvaliteten herhjemme ;)

 • Henriette Simonsen skrev:
  28. juni 2014 kl. 08:18

  Er lige faldet over….og for din blog! Har i et par år lavet mad efter flere af dine opskrifter…men ss./ væv

 • Henriette Simonsen skrev:
  28. juni 2014 kl. 08:22

  Hov…en lille dreng puffede til sin mors arm!
  Det er en super fin blog du har…ekstremt flotte billeder…og med en unge på 3.5 er det skønt at få inspiration fra andre…
  Jeg fik helt Paris-abstinenser af dine indlæg fra jeres tur!!
  Så mon ikke du har fået endnu en “Followe”!
  God weekend…
  Henriette.

  • Ann-Christine skrev:
   28. juni 2014 kl. 09:54

   Hej Henriette,
   Tusind tak for din søde hilsen, det er jeg rigtig glad for at høre :)
   Dejligt at du har lyst til at følge med her på bloggen, du skal være hjertelig velkommen!
   Rigtig god weekend til dig
   Kh Ann-Christine

 • Christina skrev:
  29. juni 2014 kl. 22:27

  En fantastisk lækker guide du har lavet!! Ville næsten ønske jeg kunne om booke min tur til Lissabon og tage til Paris i stedet. Du har tilfældigvis ikke været i Lissabon og nogle gode anbefalinger i ærmet? :-)
  KH. Christina

  • Ann-Christine skrev:
   30. juni 2014 kl. 10:07

   Taaak, Christina – det er jeg glad for at du synes :)
   Jeg har desværre aldrig været i Lissabon, så det kan jeg ikke hjælpe med (men jeg ville bestemt elske at komme afsted og lave en guide til den by også ;) )
   Rigtig god tur og ferie – det lyder dejligt!
   Kh AC

 • En ægte Paris fan skrev:
  3. oktober 2014 kl. 14:16

  Tak for de smukke Paris billeder og de mange gode tips – er selv på vej til Paris her i efterårsferien og glæder mig kun endnu mere efter det her :)

  kh
  Freja

  • Ann-Christine skrev:
   6. oktober 2014 kl. 11:00

   Hvor dejligt! Paris i efteråret, det tror jeg er noget så smukt!
   God tur ♥

 • Jane Sigil skrev:
  26. juli 2016 kl. 18:35

  … Ligger lige nu på sengen på hotel Mercure Montmartre og læser dit indlæg fra Paris. Dels fordi jeg tit besøger siden men også dels fordi jeg googlede caféer nær Eiffeltårnet. Jeg tror bestemt at vi kommer forbi et af stederne når vi i aften skal spise ved tårnet, når det er oplyst
  God sommer fra Paris og p.s Paris er modbydelig dejlig om efteråret. Er her nu for 5. gang ?

  • Ann-Christine skrev:
   28. juli 2016 kl. 22:42

   Hvor lyder det bare fantastisk! Håber I fandt et rigtig dejligt sted at spise og havde en god aften :)

 • Tina skrev:
  15. september 2018 kl. 16:34

  Dejlige billeder fra Paris – byernes by :-)

  • Ann-Christine skrev:
   18. september 2018 kl. 10:26

   ♡ Mange tak, det er sådan en smuk by!

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.