Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/sustain-yearly/

Sustain Yearly – anbefaling af bæredygtigt inspirerende magasin

Sustain Yearly

Istedet for en boganbefaling, så har jeg i dag en magasin anbefaling til jer. Et af den slags, som er så lækkert i kvaliteten og med så meget indhold, at det er mere end blot et her og nu læst magasin – men i stedet et af den slags, som er fine at vende tilbage til, læse flere gange, som giver stof til eftertanke og og er fint at give videre til næste læser, når man selv er færdig med det.

Kender I det lækre magasin, Sustain Yearly?
Det er online-magasinet Sustain Daily der står bag det trykte magasin, som udkom første gang sidste år, og er planlagt til næste udgivelse lige om lidt.

Jeg har netop selv skrevet mig op til og forudbetalt Sustain Yearly magasinet  for 2018, som er planlagt at udkomme til april, såfremt at crowdfunding opnås og det håber jeg det gør!

Iværksætterne bag projektet er så seje! De har en brændende passion for at inspirere med til fokus på bæredygtighed og det gør de på en fin, positiv og relaterbar måde, som er helt nede på jorden – uden løftede pegefingre eller dårlig samvittighed.

En af artiklerne fra 2017, handler netop om at skabe nye bæredygtige vaner med små skridt og her opfordre artiklen til at starte med det, man synes er sjovest – så er det nemlig ikke så svært og man skal ikke bruge så meget energi på det. Min egen oplevelse er, at når man først starter derfra, så vokser lysten hen ad vejen, til at ændre lidt mere, til lidt bedre … hvor det giver mening og alt efter energi, overskud og lyst.

Jeg har de sidste 10 år haft et fokus på og valgt økologi, når det gælder hvad vi spiser og vores skønhedsprodukter, to områder der føles som et nemt valg for mig. Men på andre områder, er jeg til gengæld ret grøn nybegynder på udebane, med en spirerende interesse for bæredygtigt tøj, møbler og interiør.
Et af de steder, hvor jeg finder inspiration til de områder, er hos Sustain Daily.

Jeg er selv blevet meget inspireret af de mange fine artikler og har lyst til at sprede det gode budskab – og tippe jer om både online magasinet og det trykte magasin, hvis I ikke allerede kender det.

Sustain Yearly

Der sker så mange gode ting i verden lige nu …

Jeg har i noget tid været lidt mættet af traditionelle nyheder og ser dem ikke længere. Det har jeg ikke gjort i nogle år. På et tidspunkt besluttede mig for at lade helt være, i et forsøg på at mærke efter, om jeg gik glip af noget og om det ikke var meget rart at lade dem helt være. Det var det!
Nyheder og online aviser er lidt for præget af sentationslyst, breaking news og har sjældent så meget fokus på at skabe en positiv udvikling.
Det synes jeg var mere nedslående end oplysende.

Men jeg følger med i hvad der sker. Nu vælger jeg bare selv, hvad jeg vil have ind – og en af de ting, jeg bliver vildt inspireret af og i højt humør over, er hvor meget godt der rent faktisk sker i verden lige nu.

For ja, der er kæmpe store miljøudfordringer. Det kommer vi ikke udenom, men uden at svælge i det, så vælger jeg i stedet at fokusere på, og gerne være en lille del af, den strøm af initiativer og tiltag der er i gang for at skabe en renere jordklode, mere bæredygtighed, respekt for mennesker, jord og dyr.

En forståelse for og lyst til, at vi passer på vores jord og på hinanden.

Det er da opløftende! ♡

Sustain Yearly

15 kommentarer
 • Emma skrev:
  12. februar 2018 kl. 09:27

  Tusind tak fordi du deler vores magasin! Det er mega dejligt at høre, at det inspirerer dig. Jeg håber sådan, at vi når i mål, så vi få lov at flytte ind på endnu flere sofaborde og i endnu flere sommerhuse og tasker <3

  • Ann-Christine skrev:
   12. februar 2018 kl. 11:16

   Det håber jeg også I gør ♡ Jeg vil glæde mig til at læse 2018 magasinet og hepper på at I når målet, så det kan blive udgivet og mange kan få glæde, inspiration og fornøjelse af jeres skønne værk!
   Kærlig hilsen
   Ann-Christine

 • Mai skrev:
  12. februar 2018 kl. 10:23

  Udkommer magasinet også på dansk? Det lyder vildt spændende! Tak for anbefalingen :)

  • Ann-Christine skrev:
   12. februar 2018 kl. 11:22

   Dejligt at du kan bruge tippet ♡
   Ja, det er både på dansk og engelsk i år – såfremt at crowdfunding altså opnås, så det krydser jeg fingre for at den gør ♡
   Under deres faq, står at såfremt målet nåes, så får man tilsendt, hvor man kan svare på om man ønsker en dansk eller engelsk udgave af magasinet.
   Kærlig hilsen
   Ann-Christine

 • 12. februar 2018 kl. 11:43

  Hej Ann-Christine.
  Tak for din fine artikel om Sustain Yearly. Jeg har ikke hørt om det før, men vil ganske bestemt til at læse deres mange spændende artikler med vinkler på bæredygtighed på så mange planer. For der er, som du også nævner, utallige tilgange, og de fleste af os kan begynde i det små. Som kloge mennesker har sagt: “Vi kan ikke alle gøre alt, men alle kan gøre lidt.” Og det tror jeg er en vigtig pointe at have med sig.
  Og så i øvrigt tak for en dejlig blog og fine og illustrative videoer.
  Mange hilsner Jette

  • Ann-Christine skrev:
   13. februar 2018 kl. 16:10

   Det er en super fin pointe, som jeg holder meget af – for vi kan nemlig alle sammen gøre en lille forskel med udgangspunkt i vores egen hverdag og liv♡
   Tak for din søde hilsen og dejligt at høre at du har lyst til at støtte det fine projekt.
   Kærlig hilsen
   Ann-Christine

   • Anette skrev:
    13. februar 2018 kl. 18:01

    Må se på det men mit hoved kunne ikke lige overskue siden, håber også at høre her når det udkommer.

 • Signe skrev:
  12. februar 2018 kl. 14:02

  Vi er også blevet gradvist mere øko-orienterede herhjemme. Skete, og sker stadig, nærmest af sig selv, måske især efter vi fik børn. Selv kaninen får kun øko-grønt :) Vi tror ikke, vi kan redde verden, og vi prioriterer heller ikke benhårdt efter det altid, men vi sætter lidt ind her og der, efterhånden som vi bliver opmærksomme på andre muligheder – som fx da vi erfarede, hvor voldsomt påvirkede verdens have, og nu også drikkevandet, er af mikroplast. Har ikke købt en grydesvamp eller en ‘alt-mulig-klud’ siden, men har investeret i genanvendelige svampe og klude lavet på plantefiber. Og strikkede karklude, som jeg elsker ? Vi skal ikke tilbage til gamle dage, men vi kan måske stræbe efter nogle af de gamle dyder. Kommer aldrig til at sidde og stoppe strømper, men vi kan godt tænke over forbruget. Affaldssortere, genanvende, osv. Da vi renoverede hus for et år siden, lagde vi de fedeste, store, lyse klinker i entre og på badeværelset. De er lavet af 40% genbrugssten, og de er SÅ smukke! Så man kan tænke det ind mange steder.. God vinterferie til jer ?

  • Ann-Christine skrev:
   13. februar 2018 kl. 16:12

   Præcis det samme her hos os – vi tager også små skridt og udvikler og udvider i takt med at vi bliver opmærksomme og hvor det giver god mening.
   Tusind tak for din fine hilsen og hvor lyder det som en god ide og smuk løsning med jeres genbrugsklinker! ♡
   God vinterferie til jer også
   Kh Ann-Christine

 • Anette skrev:
  12. februar 2018 kl. 15:39

  Oh detA lyder spænende, vil jeg gerne købe hvis jeg kan få det på dansk.

  • Ann-Christine skrev:
   13. februar 2018 kl. 16:17

   Dejligt at du har lyst til at være med
   – hvis de når målet, så udkommer magasinet både på dansk og engelsk og hvis du bestiller det nu, så får du en mail, når (for det håber jeg det gør!) resultatet opnåes hvor du skal svarer tilbage hvilket sprog du ønsker.
   Kh AC

   • Anette skrev:
    13. februar 2018 kl. 18:02

    Hov fik rykket hvor jeg skrev sorry

    Må se på det men mit hoved kunne ikke lige overskue siden, håber også at høre her når det udkommer.

 • Hanne skrev:
  12. februar 2018 kl. 21:13

  Jeg synes, det er sejt, at du bruger din solide platform her til at anbefale Sustain Daily? Jeg læser jævnligt på deres side og var rigtig glad for deres Sustain Yearly-magasin sidste år. Simpelthen så inspirerende og frem for alt med en positiv og opmuntrende tilgang til bæredygtig livsstil. Har også bestilt det forhåbentlig kommende nummer og krydser fingre for, at de når i mål med det?? Kh Hanne

  • Ann-Christine skrev:
   13. februar 2018 kl. 16:19

   Mange tak, Hanne ♡ – jeg vil rigtig gerne støtte op om det fine initiativ – for jeg synes det er sådan en inspirerende indgangsvinkel til et vigtigt budskab de har.
   Vi krydser fingre for at de når i mål, så vi kan nyde endnu et lækkert magasin derfra.
   Kh AC

 • Pernille skrev:
  9. november 2019 kl. 12:59

  Har lige læst første udgave – rigtig godt oplag. Skal helt sikkert have købt den næste udgave også! Tak for at gøre opmærksom på det, her på dit vellæste medie :-)

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.