Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/syv-soestre-lucinda-riley-boganbefaling/

De syv søstre af Lucinda Riley – Boganbefaling

De syv søstre

Lucinda Riley har gjort det igen … har jeg sådan lyst til at starte dette indlæg med – selv om det lyder en anelse kliche-agtigt.

I alle tilfælde, så har jeg netop afsluttet denne fremragende bog, som er første del af en serie baseret på en legende om stjernebilledet “de syv søstre”.

Denne første bog handler om Maia, som er adopteret af rigmanden Pa Salt, og er vokset op i en priviligeret og kærlig barndom med sine 5 søstre, som også er adopteret. Da Pa Salt dør, kaldes søstrene hjem til barndomshjemmet hvor de hver får en ledetråd, der giver dem muligheden for at finde tilbage til deres oprindelige familie og sande ophav. Vi følger Maia i en spændende skæbnesfortælling, om hendes biologiske familie – i en sideløbende fortælling der på fineste vis hopper mellem fortiden og nutiden. Præcis som Lucinda Riley gør det allerbedst i sine bøger.

Eneste minus ved at starte op på sådan en serieer, at jeg nu må vente i spænding på den næste bog i serien. Til gengæld så udkommer den på dansk i slutningen af marts – så det går nok lige an … og kan man slet ikke vente, så kan de næste to bøger i serien købes på engelsk på fx saxo.

Har I læst den – og har I mon allerede læst den næste i serien også? 

Hvis I også er begejstret for Lucinda Riley, så kan jeg varmt anbefale flere af hendes andre bøger og forfatteren Kate Morton, som falder helt i samme smag og også har skrevet nogle virkelig fantastiske bøger – jeg har skrevet om et par af dem her

34 kommentarer
 • 8. februar 2017 kl. 11:22

  Har fluks skrevet mig på ventelisten på biblioteket – som nr 60

  Det siger vist noget om at vi er mange som godt kan lide hendes fortællestil :-)

  • Ann-Christine skrev:
   8. februar 2017 kl. 11:44

   Jeg har også ventet længe på min i ventelisten ;) Den er værd at vente på!

 • Mette Pedersen skrev:
  8. februar 2017 kl. 13:06

  Hej Ann Christine
  Hvad hedder den første bog i serien?
  Hilsner Mette

  • Ann-Christine skrev:
   8. februar 2017 kl. 13:11

   De syv søstre – det er denne her, jeg skriver om i dag :)

   • Mette Pedersen skrev:
    8. februar 2017 kl. 21:27

    Nå for søren, troede det var 2’eren – Tak

    • Ann-Christine skrev:
     8. februar 2017 kl. 21:49

     Jeg mener at næste bog i serien udkommer den 28 marts :)

 • Louise skrev:
  8. februar 2017 kl. 14:27

  Jeg har også læst de syv søstre, og jeg blev nødt til at købe nr. 2 på engelsk ☺??

  • Ann-Christine skrev:
   8. februar 2017 kl. 20:58

   Det er jeg også svært fristet til at gøre ;)

 • Mette skrev:
  8. februar 2017 kl. 15:05

  Ej hvor sjovt. Hentede den lige på biblioteket igår sammen med Mig efter dig. Sidstnævnte var kun 14 dages udlån, men da jeg har vinterferie i næste uge, skal der bare hygges med læsning og te.
  Jeg har læst Midnatsrosen og Lavendelhaven af Lucinda Riley og synes også de er skønne.
  Kh
  Mette

  • Ann-Christine skrev:
   8. februar 2017 kl. 20:59

   Hvor godt!
   Sikke et par skønne bøger du har til ferielæsningen i næste uge. Rigtig god fornøjelse!
   Kh AC

 • Marianne skrev:
  8. februar 2017 kl. 17:15

  Fik den i julegave og den blev læst super hurtig, den er så god. Så jeg glæder mig til fortsættelsen – Stormsøsteren kommer. -:)

  • Ann-Christine skrev:
   8. februar 2017 kl. 20:59

   Dét gør jeg også – den bliver jeg nødt til at læse når den udkommer :)

 • Lene skrev:
  8. februar 2017 kl. 19:39

  Var ikke klar over at det var 1. bog i en serie…. Dejlig oplysning,- nu kan jeg næsten ikke vente til bind 2 ?

  • Ann-Christine skrev:
   8. februar 2017 kl. 21:02

   Hvor dejligt – det kan jeg godt forstå var en skøn overraskelse, hvis du har læst denne bog – jeg er i hvertfald så spændt og nysgerrig på at vide mere :)

 • Kirsten skrev:
  8. februar 2017 kl. 20:56

  Jeg har læst de tre første, bor I Schweiz og fik den nyeste i julegave. De bliver ikke ringere, glæder mig til de næste!

  • Ann-Christine skrev:
   8. februar 2017 kl. 21:02

   Åh, hvor er det dejligt at høre! Nu glæder jeg mig endnu mere :)

 • Anette skrev:
  9. februar 2017 kl. 06:40

  Tak for anbefalingen, det er dejligt du deler dine gode læseoplevelser med os.

  • Ann-Christine skrev:
   9. februar 2017 kl. 20:44

   Det er så hyggeligt, synes jeg :)

 • Birgitte skrev:
  9. februar 2017 kl. 09:39

  Jeg tror det er nummer fire i serien, jeg lige har læst. De bliver bedre og bedre, hvilket er usædvanligt for serier, synes jeg. Kan anbefales, især hvis man er historieinteresseret.

  • Ann-Christine skrev:
   9. februar 2017 kl. 20:45

   Uii, jeg glæder mig jo bare endnu mere nu :)

 • Maria skrev:
  9. februar 2017 kl. 14:31

  Hej Ann-Christine

  Er også ret vild med hendes bøger. Har lige bestilt de to første på engelsk, som kommer i morgen – helt perfekt op til weekenden ? Har du læst At høre hjertet slå af Jan-Philip Sendker? Den er ret fantastisk. Der er også en efterfølger, Hjertets stemme, som jeg lige er startet op på.

  De bedste hilsener
  Maria

  • Ann-Christine skrev:
   9. februar 2017 kl. 21:00

   Fantastisk plan! God læsning til weekenden, det bliver da så mægtig hyggeligt :)
   Jeg har ikke læst bøger af ham, men de er da fluks noteret. Mange tak for anbefalingen, dem vil jeg glæde mig til.
   Kh AC

 • Mette skrev:
  9. februar 2017 kl. 18:59

  Har lige modtaget The Storm Sister med posten i dag…..kunne heller ikke vente

  • Ann-Christine skrev:
   9. februar 2017 kl. 21:06

   Jeg kan næsten heller ikke vente :)

 • Pia Trans skrev:
  10. februar 2017 kl. 11:41

  Lyder som en serie jeg må i gang med! Når du nævner både Morton og Riley, tænker jeg at du også vil kunne lide Rosamunde Lupton – jeg elsker især den der hedder Efter Branden, men Søster er også fantastisk.

  • Ann-Christine skrev:
   10. februar 2017 kl. 21:51

   Tusind tak for anbefalingen – dem vil jeg helt sikkert kigge nærmere på :)
   Og rigtig god fornøjelse med disse bøger, jeg glæder mig selv så meget til den næste i rækken :)

 • Rikke skrev:
  11. februar 2017 kl. 13:17

  Hej Ann-Christine
  Uden at have hørt om den, stødte jeg på De syv søstre på kviklånshylden på bib, og efter et par dage var den slugt;)
  Med de bøger du synes om, tror jeg du vil kunne lide bøger af Colleen Hoover. Jeg har læst Forbandede kærlighed og Måske en dag på dansk. Og November 9, som vist kun er udkommet på engelsk. Hvis du ikke kender dem, kan de klart anbefales!!
  Vh Rikke

  • Ann-Christine skrev:
   12. februar 2017 kl. 17:32

   Tusind tak for anbefalingen – dem vil jeg da lige kigge nærmere på :) Så dejligt med nye gode forfattere og gode anbefalinger!
   Kh AC

 • Christina skrev:
  31. marts 2017 kl. 15:00

  Jeg er netop i gang med Engletræet efter at have læst din anbefaling. Tusind tak for det, er helt grebet af handlingen og glæder mig til at læse i den, så snart jeg har er ledigt øjeblik. Har anskaffet “De syv søstre” og glæder mig til en god læseoplevelse. Så bliv endelig ved med dine boganbefalinger☺

  • Ann-Christine skrev:
   3. april 2017 kl. 10:37

   Hvor er det dejligt at høre! Det er simpelthen sådan en glæde at dele de dejlige bogoplevelser her på bloggen og at vi kan have den læseglæde ved de skønne fortællinger sammen ♡
   Tak for din dejlige hilsen
   Kh AC

 • Naja skrev:
  28. november 2018 kl. 15:01

  Vil du sige at man kan læse bog serien hver for sig eller skal man læse dem i rækkefølge?

  • Ann-Christine skrev:
   28. november 2018 kl. 15:14

   Jeg ville selv vælge at læse dem i rækkefølge, for jeg tror næsten af de små glimt der er af de forskellige søstres historier er finest på den måde. Men der er omvendt ikke store afsløringer om de andre søstre hver bog, som spoiler historien og afslører for meget, hvis man læser dem hver for sig.
   Hvis du vælger at springe lidt i det, så vil jeg uanset anbefale at starte med bog 1, og mon så ikke det går an at de efterfølgende indtil nu ikke er helt kronologiske læst …

   • Naja skrev:
    28. november 2018 kl. 15:19

    Okay, det var bare jeg syntes at Lucinda Riley er en fantastisk forfatter og glæder mig til at komme i gang med serien, men min kæreste har valgt at købe en af bøgerne til mig, men det var desværre ikke lige den 1 så jeg overvejer bare at læse den alligevel, fordi hun skriver så godt som forfatter

    • Ann-Christine skrev:
     28. november 2018 kl. 20:56

     Sikke en skøn gave! Rigtig god fornøjelse med serien

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.