Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/t%c3%a6ndstikker-ogsa-til-pynt/

Tændstikker, -også til pynt

svensk-indretning

Vi har mange stearinlys herhjemme, vi tænder mange lys og brændeovnen tændes også hver dag. Det hygger alt sammen og gør, at efteråret er rigtig rart og lunt.

5 kommentarer
 • Anniche skrev:
  2. oktober 2007 kl. 21:40

  Sååå fine esker du har laget da! Jeg har faktisk noen ideer selv, men lite tid! Jeg maler litt i kveld da;O)
  HÅPER DU NYTER HØSTEN !!

 • 2. oktober 2007 kl. 21:42

  Tak Anniche, kender godt det med tiden… -det er også dejligt at male, det er lang tid siden jeg har gjort det. Jeg nyder høsten rigtig meget, -håber du også gør det!

 • Stine skrev:
  2. oktober 2007 kl. 22:11

  Hvor er de flotte! Jeg er også træt af Tordenskjold, men her er løsningen et rør med kamintændstikker fra Søstrene Grene, din løsning er bestemt flottere. Måske man skulle prøve et eller andet – det er bare ikke altid helt nemt på et rundt rør, synes jeg…

 • Lea skrev:
  3. oktober 2007 kl. 06:39

  De er da bare rigtig fine! Her i huset lægges æsken i en skuffe, så snart lysene er tændt…for nej, pynte kan man ikke påstå sådan en halvkedelig tændstikæske gør. Dine er til gengæld ikke spor kedelige. :-)

 • 3. oktober 2007 kl. 17:53

  Stine, tak :-) sådan et rundt rør kunne da godt blive helt pynteligt, tror jeg…

  Lea, tusind tak :-) Vi vil så gerne være ordensmennesker, og rydde op efter os med det samme. Hensigterne er der helt bestemt ;-)

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.