Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/takeaway-aarhus/

Bedste takeaway i Aarhus – street- og fastfood

Aarhus er en lille stjerne – også hvad det gælder udbudet af lækker mad  til at snuppe med hjem eller til at tage med på udflugter, en tur i parken eller som et hurtigere stop undervejs på streetfoodfacon og uden kniv og gaffel-servering

Det var så hyggeligt at dele mine 10 favoritrestauranter i Aarhus med jer, så jeg vil i dag fortsætte med flere gode Aarhus tips. Alle stederne er testet mere end en gang og er steder vi gerne vender tilbage til igen og igen.

Denne gang til de lækreste streetfood / fastfood / takeaway Aarhus spots … Her får I mine 12 favoritter, opdateret i oktober 2022: 

 • Restaurant Unico, Ny Moesgårdvej 50, 8270 Højbjerg, Aarhus
  På vores familie top liste over yndlings i Aarhus, både når det gælder takeaway (byens bedste burgere), at spise på deres restaurant og at hente godt brød hos deres bager.
 • Spröd, Rosenvangs Allé 214, 8270 Højbjerg
  Byens bedste pizzaer! Intet mindre. Spændende og lækkert fyld, super gode sprøde pizzabunde og ja, bare en pizza helt i top.
 • Kålhøgen, Oddervej 112C, 8270 Højbjerg
  God og veltilberedt mad – ala de lækre retter vi også selv laver derhjemme i hverdagene; boller i karry, tikka masala, gullash osv. Der er en ret på menuen hver dag og menuen skifter hver uge.
 • We Feat, Frederiks Allé 102, 8000 Aarhus
  Salatbowls, sandwich og lækre juice. Vi har hentet mad derfra en del gange. Vores børn er vildest med deres sandwich, og Martin og jeg er vildest med deres salater – og vi køber altid en af de gode juice med hjem også.
 • De fyrretyve røvere, Frederiks Alle 81
  Deres pitaer er super lækre og jeg er vild med at det er et smalt menukort – og at alt er virkelig velsmagende. Prøv gerne deres friterede broccoli med en af de lækre dips til!
 • Aarhus Streetfood – Ny Banegaardsgade 46
  Vi er alle fire begejstret for de rustikke omgivelser og mange spændende madboder. Vildt hyggeligt at gå på opdagelse i.
 • OliNicoMejlgade 35
  Franske bistroklassikere som take away – priserne er helt i bund og smag og tilberedning er toplækker.
 • Il Mercatino – Mejlgade
  Blandt toplisten af byens bedste pizzaer på ægte italiensk vis.
 • Cafe Glad – Frederiks Alle 127
  Gode til salater og grønne retter

– for en god ordens skyld
Alle steder vi spiser køber vi på helt almindelige vilkår til fuld pris – og vi takker altid pænt nej tak til at blive inviteret på mad for omtale. De nævnte steder er vores personlige favoritter.

we feat

11 kommentarer
 • Pernille skrev:
  26. juli 2017 kl. 12:22

  Tak! Alle de gange jeg har stået inde i byen og haft lyst til at tage noget mad med hjem, men ikke rigtig vidst hvad var godt. Smider et bogmærke på dette indlæg, tak, tak, tak!

  • Ann-Christine skrev:
   28. juli 2017 kl. 18:29

   Hvor godt! Rigtig god fornøjelse med at gå på opdagelse og måske finde nye spændende steder :)

 • Sandra skrev:
  27. juli 2017 kl. 09:13

  Rigtige fine steder, men synes det er lidt ærgerligt at Mr. Mums i Jægergårdsgade og Rosenvangsallé ikke bliver nævnt. De laver i min optik langt de bedste sandwichens og salater i byen, og hvis man er til mere, er dagens ret også et hit ?

  • Ann-Christine skrev:
   28. juli 2017 kl. 18:43

   Det må jeg da simpelthen prøve af :) Tak for tippet, vi har endnu tilgode at prøve deres sandwich og salater :)

 • Mutti skrev:
  29. juli 2017 kl. 10:40

  Vi spiste aftensmad inde i “Aarhus Streetfood” i tirsdags og det var bestemt en dejlig oplevelse! Fik bl.a. de lækreste andefedt friturestegte pommes frites – Uhm! Hvor det smagte! Og en “duckboat” det var som juleaftensmad i e’n mundfuld :-)

  • Ann-Christine skrev:
   30. juli 2017 kl. 09:01

   Hvor er det godt at høre! Jeg har endnu tilgode at prøve netop det sted med and, men det må da prøves :)

 • Signe skrev:
  12. september 2017 kl. 20:34

  Rigtig god guide til god inspiration ? Jeg har endnu ikke prøvet Cafe Glad, men det vil jeg da gøre.

  Jeg er dog ikke helt enig i Burger Shack som Aarhus bedste burger. Jeg har tidligere skiftet mellem dem og We Do Burgers, men efter Burger Boom er kommet til går jeg ikke andre steder hen. Burger Booms burgere er simpelthen så lækre og efter min mening Aarhus bedste! Har du prøvet dem? Ellers burde du måske tage forbi ?

  • Ann-Christine skrev:
   12. september 2017 kl. 21:44

   Jeg må da helt bestemt prøve Burger Boom! Tak for tippet :)
   De første gange vi spiste burgere fra Burger Shack var vi meget begejstrede, men sidste gang vi var der var de lidt kedelige. Desværre. Forhåbentlig har vi bare været virkelig uheldige den sidste gang.
   Men jeg er noget så klar på at vi må prøve dit tip næste gang. Det glæder jeg mig til.
   P.S Cafe Glads rugbrødssandwich er ret gode og så laver de en voldsomt god karamelkage;)
   Kh AC

 • Christine skrev:
  9. december 2017 kl. 15:53

  Jeg er også rigtig glad for Staff’s Favorite hos Chidos – beder dem dog altid om at halvere mængden af ris (og synes min bowl ser lige så fyldt ud)… Så træder grøntsager og det lækre kød lidt mere i forgrunden :)

 • Katrine skrev:
  27. juli 2020 kl. 18:13

  Hvor ville det være lækkert med en opdatering af denne liste, da Bernth&Co vist ikke laver sandwich mere, Burger Shack er ramt af sure smileys, Chidos er lukket og Aarhus Central Food Market har opsagt alle stande :)

  • Ann-Christine skrev:
   28. juli 2020 kl. 13:44

   Du har helt ret – det må på to do listen med en opfriskning af tips til dette efter sommerferien :)
   Kh AC

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.