Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/tid-til-te/

Tid til te

Det er tid til varme sokker, halstørklæder, lun cashmere strik, stearinlys om eftermiddagen og aftenen. Det er efterår og det er tetid. Yeahh! Jeg synes, virkelig at efteråret er en hyggelig årstid og jeg har mine favorit te på lager; kamille, pebermynte og coolmint. Suppleret op af te fra Pukka og Yogi når jeg får lyst til en af deres blandinger.

Jeg mangler en tekande, da én kop te sjældent er nok og jeg har fundet nogle stykker som jeg overvejer valget imellem. Kopperne har vi allerede og den fine tehætte er da næsten et musthave for tekandeejere, ik´

1: Tekande Mano, fra Kähler 2: Design Letters Kop 3: Kop fra Unika K, Helle Gram 4: Tekande fra Kähler Omaggio 5: Kop fra Kähler Mano 6: Tehætte fra By Nord 7: Tekande fra Marimekko
21 kommentarer
 • Øglemor skrev:
  19. september 2012 kl. 12:53

  De er allesammen superflotte, men jeg vil klart heppe på 1’eren. Måske fordi jeg har den selv og eeeelsker den. Den er smuk, den er nem at håndtere, og den drypper (stort set) ikke. What’s not to like? :-) Og kommerne til – 5’eren – er også smukke. Dem drømmer jeg om, når vi engang får et køkken med lidt mere plads.

  • Ann-Christine skrev:
   19. september 2012 kl. 20:25

   Den er også smuk og lækker! Jeg har også haft kig på den længe, men så tabte jeg mit hjerte til den fra Marimekko. De er jo vidt forskelige, så det er lige før det kan forsvares at ønske sig begge (eller alle 3) ;)

 • Bonnie Rasmussen skrev:
  19. september 2012 kl. 13:37

  Marimekko kanden har jeg aldrig set før. Hvor er den fin – den ville være mit valg og skal vist på ønskelisten til Jul. Kan anbefale hoegenaes tekanden, kender du den?

  • Ann-Christine skrev:
   19. september 2012 kl. 20:26

   Jeg måtte lige google den og den er godt nok også flot!
   Det er marimekko der nok ender med at stå på min ønskeseddel, men pyyh det er svært at vælge …

 • Line skrev:
  19. september 2012 kl. 13:42

  Jeg synes helt klart 4’eren eller 7’eren (og nok mest 7’eren).. ;-) Synes at de har nogle lækre detaljer, men samtidigt er de også ret tidsløse. – Og så passer de (efter min smag) bedre ind med flere forskellige slags kopper, som man med tiden nok øger sin samling med. Men generelt har du jo bare en ret god smag!

  • Ann-Christine skrev:
   19. september 2012 kl. 20:28

   Hvor er du sød! Tak :) Jeg er også helt vild med 7´eren fra Marimekko, men det er godt nok svært at vælge og nu har jeg lige set en fra Ditte Fischer også, den er smuk!

 • Husmoder skrev:
  19. september 2012 kl. 15:05

  Jeg er også klart mest til 1´eren. Den er tyk og rund. Fyldt med godhed, sådan som sådan én skal være

  • Ann-Christine skrev:
   19. september 2012 kl. 20:29

   Jeg elsker din beskrivelse! Og så skal der være lune tæpper man kan putte sig i, når man skænker sig en kop te. Den er smuk 1´eren og jeg har haft et godt øje til den længe. Men så faldt jeg altså pladask for 7´eren ;)

   • Husmoder skrev:
    20. september 2012 kl. 09:15

    7´eren er også rigtig fin. Jeg forestiller mig bare, at jeg bliver træt af håndtaget. At det er løst. Men den er fin og meget ren

    • Ann-Christine skrev:
     21. september 2012 kl. 09:44

     Ja, måske har du ret. Jeg har ikke set den ‘live’ endnu, det må jeg vist hellere lige gøre inden jeg bestiller den

 • Matilde skrev:
  19. september 2012 kl. 15:40

  Den er godt nok ikke på din liste, men Ditte Fischer laver den smukkeste tekande. Det ville jeg selv købte, hvis jeg manglede en kande.

  • Ann-Christine skrev:
   19. september 2012 kl. 20:30

   Den havde jeg ikke spottet. Tak for tippet – for hold nu fast ja. Den er smuk! Nu bliver det sværere …

 • fit,healthy and happy skrev:
  19. september 2012 kl. 20:19

  Er helt vild med den første thekande :)

  • Ann-Christine skrev:
   19. september 2012 kl. 20:31

   Den er også virkelig fin!

 • ditte marie drehn skrev:
  19. september 2012 kl. 20:31

  Dejligt indlæg :-) Er lidt lun på den fra Kähler.

  • ditte marie drehn skrev:
   19. september 2012 kl. 20:31

   Har faktisk allerede to thekander og kig på to nye. Kan man have for mange?

   • Ann-Christine skrev:
    19. september 2012 kl. 21:59

    Rigtig god pointe :) Men det virker måske bare som et større spring at investere i/ønske sig 3 på én gang.

 • Annette Bauer skrev:
  21. september 2012 kl. 11:03

  Super flotte kander alle tre – ja, man får virkelig lyst til at sidde inde og hygge med the og stearinlys her om efteråret. Og nu du skriver om ynglingste – tænkte på, om du kender “Frisørens the” fra “The og Idé”? Det er blevet en af mine ynglings – en super dejlig the med smag af pebermynte og lakrids. Kan virkelig anbefales – og især på en regnfuld og kold efterårsdag…:o)

  • Ann-Christine skrev:
   21. september 2012 kl. 20:33

   Pebermynte og lakrids er sammen med kamille mine ynglingsingredienser i te. Den må jeg da vist prøve, kan den købes på nettet?

   • Annette Bauer skrev:
    25. september 2012 kl. 10:12

    Ja, den kan købes på nettet – “The & Idé” har både butikker og web-shop. Men der ligger en “The & Idé” butik i Århus – i Bruuns Galleri – hvis du skulle komme på de kanter også…

    • Ann-Christine skrev:
     26. september 2012 kl. 10:26

     Super, jeg er jævnligt forbi Bruuns Galleri, så finder jeg den lige der :) Tak for tippet

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.