Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/til-familiealbummet-pa-besog-i-munkholm-zoo/

Til familiealbummet – På besøg i Munkholm Zoo

fugle-munkholm-zoo

Lykken var gjort for vores to små guldklumper i denne weekend, hvor vi søndag var en tur i Munkholm zoo. En næsten daglig tradition ved morgenmaden er, at Julie fortæller at ‘i dag skal hun ride på en hest’ og derefter fortæller en lang historie om hvordan hesten ser ud, hvad den spiser, hedder, opholder sig og at det er hendes hest og hun er meget glad for den. Hvorefter Johan så fortæller, at ‘i dag skal han ride på en babyko’. Den snak har vi haft dagligt de sidste par måneder. Jeg fandt ud af, at der på Munkholm zoo var både ponyridning og kalve man kunne klappe og komme ind til, så afsted med os. Julie nåede hele 5 ture på den lille shetlandspony Grunk, til hendes store lykke var der lidt forvirring ved den sidste tur, som resulterede i, at hun red afsted helt alene (kun med den søde pige som trak hestene, men altså uden forældre og dermed alene, i hendes optik). Johan fik rigtig nusset og snakket med babykalvene og havde det fantastisk. Han snuppede dog også lige to ture på ponyen Grunk.

De var simpelthen i den syvende himmel hele dagen. I dag ved morgenmaden fortalte Julie igen, at ‘ i dag skal hun ride på en hest’, og hun spurgte, om hesten ikke nok kunne bo i vores have, eller måske i det sommerhus, som vi havde lejet i maj måned …

Munkholm Zoo på Djursland er virkelig den hyggeligste zoo jeg har besøgt. Den ligger ude på landet med god plads omkring dyrene, der er rigtig mange klappe– og kæledyr og hos rigtig mange af dyrene, må man gerne gå ind og ae og gå rundt blandt alt fra kaniner, kalve, geder, lamaer osv.

munkholm-zoo munkholm-zoo_kalv udsigt-ved-munkholm-zoo

 

familien_edited-1

Der har været lidt stille på bloggen. Kender I den fornemmelse af, at tiden bare slet ikke rækker til alt det man gerne vil? Nå. Men hvis alt går vel, så er mine planer i aften; at jeg vil lave en portion sushi, tage til en times pilates, sortere og rydde op i billederne på computeren, skrive opskriften ind i et blogindlæg på den skønne frugttærte jeg bagte, da min mor var her i fredags – og hvis alt går vel, kommer opskriften på bloggen i morgen :)

6 kommentarer
 • Monsterscircus skrev:
  16. juli 2012 kl. 18:50

  Hvor ser det hyggelig ud, man kan virkelig se begejstringen i deres øjne skønt. , uhm frugttærte lyder rigtigt dejligt! Ja tiden er svær at få til at forslå, det tror jeg de fleste kender, ha en dejlig aften :-)

  • Ann-Christine skrev:
   17. juli 2012 kl. 08:09

   Jeg synes altid det kommer lidt i bølger. Dejlig dag til dig :)

 • Louise skrev:
  16. juli 2012 kl. 20:10

  Hvor fint, AC – rigtig sød kollage! ;-) Dejlige unger!

  • Ann-Christine skrev:
   17. juli 2012 kl. 08:09

   Tak Louise. Ja, de er skønne!

 • Tulip skrev:
  16. juli 2012 kl. 23:05

  Verdens smukkeste børn!!

  • Ann-Christine skrev:
   17. juli 2012 kl. 08:09

   Enig :)

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.