Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/to-uger-i-toscana-af-domenica-de-rosa-boganbefaling/

To uger i Toscana af Domenica de Rosa – Boganbefaling

 

 

Når man nu ikke kan rejse ud, må man læse om det … Det er altid godt at vi har bøgerne at tage ud på eventyr i.

Jeg glæder mig til at vi igen kan rejse ud og opleve lidt andet. Sidste år var vi i Italien, Rom og Sicilien og jeg har faktisk skrevet en rigtig fin rejse og oplevelsesguide til begge, som jeg venter lidt med at dele til landene igen åbner rigtigt op og vi kan både opleve og støtte de turistlande, der har det ekstra hårdt i disse tider. Lad os håbe det bliver i efteråret.

Nu støtter vi mest lokalt og dansk, og det er godt og nok også tiltrængt. Den lokale boghandel, den lille restaurant, fiskehandleren, frisøren osv. Lokalområdet og nærområdet.

Og nu skal det handle om bøger … og en dejlig anbefaling til en bog der vil være skøn til sommerferielæsningen. Den emmer nemlig af italiensk sommer, feriestemning og varme solskinsdage.

Samtidig er bogen så let og nem at komme omkring – indrømmet, den sætter ikke dybe spor i en, men jeg var nu så herligt underholdt undervejs, at den får en varm anbefaling med på vejen herfra.

 

Patricia er ejer af et smukt gammelt slot i Toscana. Den romantiske drøm udleves hos Patricia, med et bed & breakfast og lille hotel med kursusvirksomhed i de smukke italienske rammer. Hverdagen er dog også med uendeligt mange regninger til istandsættelse, arbejde døgnet rundt og alt for lidt tid og penge til at virkeligheden bliver så lyserød, som drømmen var det.

Patricia lægger slot og rammen for et skrivekursus, hvor håbefulde forfatterspirer kommer for at udleve deres drøm. Kærligheden, venskaber, intriger, dramaer og romantisk folder sig ud i de to uger kurset varer og det bliver en sommer der forandre deltagernes liv for altid.

9 kommentarer
 • Rikke skrev:
  1. juli 2020 kl. 16:25

  Hvor sjovt, jeg købte lige præcis denne bog i Netto i går. Jeg glæder mig til sommer, ferie, afslapning og en god bog, der ikke kræver meget af mig, men bare underholder?

  • Ann-Christine skrev:
   2. juli 2020 kl. 15:42

   hvor dejligt! Rigtig god fornøjelse og skøn sommer til dig
   Kh AC

 • Izabela skrev:
  2. juli 2020 kl. 11:52

  Tak for den fine boganmeldelse?

  Jeg ELSKER Italien og vi skulle havde været i Toscana, men så må vi afsted til næste sommer❤️

  Sicilien er den bedste middelhavsø hvis du spørger mig? Vi var afsted i 2 uger sidste sommer, og jeg har som ung boet på øen i et godt stykke tid, som udviklings studerende.

  Glæder mig til at se dine rejsebeskrivelser derfra. Vi skal nemlig helt sikkert tilbage ?

  Rigtig god sommer til dig og din familie og tak for alle de skønne opskrifter.

  Mange hilsner, Izabela

  • Ann-Christine skrev:
   2. juli 2020 kl. 15:47

   Hvor dejligt du også havde en skøn oplevelse med Sicilien – vi var også meget begejstrede!
   Ja, det er virkelig vildt med alle de rejser der er sat på hold i år. Det er så enormt synd for de der lever af turismen!
   Håber I kommer afsted senere.
   Skøn sommer til dig og tusind tak for din søde hilsen
   Kh AC

 • Lykke Nielsen skrev:
  3. august 2020 kl. 07:17

  Hej, Jeg købte også bogen og tog den med til Toscana i forrige uge. Italien er åben, de higer efter turister i det område jeg var…50 km fra Firenze. Der bruges masker og sprit, når man handler og går ind på og ud af restauranter. Det fungerer fint. Så tag afsted og støt turismen dernede. Jeg nåede ikke at læse bogen færdig, men glæder mig til noget let underholdning. Mvh. Lykke

  • Ann-Christine skrev:
   4. august 2020 kl. 21:33

   Hej Lykke,
   Hvor er det dejligt at høre du har en skøn tur – så kan jeg vist godt snart dele det indlæg jeg har gemt lidt her under corona, fra da vi var i Rom og på Sicilien sidste efterår
   Kh AC

 • Therese skrev:
  19. oktober 2022 kl. 12:15

  Hej
  Hyggelig bog der tog mig med på en vidunderlig rejse syd på🍷 i min efterårs ferie 🍂🍄

  • Ann-Christine skrev:
   19. oktober 2022 kl. 13:04

   Så hyggeligt ♡ Det er vidunderligt at rejse gennem bøgernes verden :)
   Dejlig efterårsferie til dig
   Kh Ann-Christine

 • Therese skrev:
  27. november 2022 kl. 10:14

  Skøn tur til sol og varme, med et pift af kærlighed og lækre retter :P
  Kh Therese

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.