Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/udl%c3%a6ngsel/

udlængsel

Det er skønt bare at komme et smut ud i gården i 10 minutter – især efter en uge indendørs. Jeg forstår godt de får lidt udlængsel og susede ud af terrassedøren så snart de så deres snit til det. Ud på altanen og videre ned i gården derfra, jeg var hurtigt efter med jakker, huer (der har lige været en omgang mellemørebetændelse, jo) og vinterstøvler. Jeg kan tydeligt se, at de er helt klar til at få hver deres mini-scooter, trehjulet cykel eller noget i den stil … Nogen der ved hvad der rykker hos de unge i dag indenfor den kategori, nogen anbefalinger?

6 kommentarer
 • Therese skrev:
  25. januar 2011 kl. 20:14

  Uhh, jeg kan godt forstå at de gerne vil ud i den friske luft. Det er let at få inde-kuller, efter en uges sløjhed :-)

  Inde hos Lirumlarumleg, er der masser af gåcykler, biler, wheely bugs osv. Jeg kan se på vores legeplads i andelen, at de gammeldags plastik scootere (dem vi også havde i 80’erne) stadig er i høj kurs.

  Havde min preggers-krop vejet 8/10 mindre, havde jeg fluks købt en tiger-wheely bug. De er så søde :-)

 • Sandra skrev:
  26. januar 2011 kl. 09:06

  Anbefaler helt klart den klassiske trehjulede scooter

 • Vevika skrev:
  26. januar 2011 kl. 09:27

  En uge indenfor er også lang tid, så jeg kan godt forstå at de små ben susede ned af trapperne så snart de fik mulighed for det.

  Som Therese skriver, så er plastik scooterne også i høj kurs i vores gård, løbehjul (dem med tre hjul) og løbecykler. Løbe- eller balancecyklerne er et stort hit hos Johannes. Vi fik desværre først gang i hans sidst på året fordi den var for stor (fra 3 år), men han er vild med den! Så det er klart en anbefaling herfra. Og jeg tænker, at hvis han cykler rundt på den i år, kan han måske få en rigtig cykel uden støttehjul, når han bliver fire år.

 • Karen skrev:
  26. januar 2011 kl. 13:24

  Løbecykler fra Puky er et hit! De fås nemlig i en ekstra lille størrelse som kan bruges fra 1½-2 år og ikke som dem af træ der er lidt højere og tunge i det.

  Min datter fik sin pink løbecykel til sin 2 års fødselsdag af os og lærte lynhurtigt at køre på den(det tog ca. 14 dage) og det er først for nu da hun er næsten 4 år at hun er blevet fortrolig med sin store cykel med støttehjul.
  Fordelen ved de små lette løbecykler er også at man kan forholdsvis nemt have dem med på en tur i parken ellr til mosen og bare sætte dem under klapvognen hvis de ikke gider at cykle/løbe hele vejen. men dte kan måske blive et problem at få plads til 2 under tvillingeklapvognen :-(

 • Mor skrev:
  27. januar 2011 kl. 09:27

  Ja! Det er noget af det bedste at komme ud i den gode vinterluft.. Dejlige billeder af Julie og Johan! Og et rart sted at gå på opdagelse, dér inde i gårdhaven.
  Meget strenge for jer med både influenza og mellemørebetændelse, der vist kan gøre ret så ondt og ikke er nem at sove for. Jeg mindes at du også havde mellemørebetændelse i den alder..

  • Ann-Christine skrev:
   27. januar 2011 kl. 19:27

   Therese, Ja wheelybugs er virkelig lækre, men det er primært til udendørsbrug jeg har planer om – og der er den lige sart nok til min smag. Jeg kigger lidt på løbecykler og måske den klassiske plasticscooter som en overgang

   Sandra, ja de der gåcykler er jeg ret lun på :-)

   Vevika, jeg er ret hook på løbecyklerne. Og ja en uge er frygtelig lang tid indendørs dog med små barnevognsture. Men energien har ikke været til at løbe rundt og lege

   Karen, dem må jeg jeg se nærmere på, kunne godt lyde som et hit!! Tak for tippet

   Mor, vi er heldigvis på den anden side nu. Og nattesøvnen er også mere stabil – heldigvis :-)

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.