Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/varm-hyldeblomstsaft-og-dejlig-fredag-aften/

Varm hyldeblomstsaft og dejlig fredag aften

Fredag aften er min favorit aften på hele ugen. Weekend med familien venter forude og jeg glæder mig til, at vi skal være sammen, finde på dejlige ting at lave og også til bare at lave ingenting sammen. Ja, og til at sove længe! Det glæder jeg mig faktisk helt vildt meget til. Den ene dag om ugen hvor jeg får lov til at sove længere end til kl 6, det er guld værd. Tror det skal være min tur til det i morgen!

En af mine favoritdrikke i øjeblikket er varm hyldeblomstsaft. Den er simpel at lave, bare en god hyldeblomstsaft og kogende vand. Jeg laver den lidt stærkere end hvis jeg ville drikke den kold. Den må gerne være lidt kraftig i smagen, synes jeg. Prøv også at komme mynte og en skive lime i drikken. Jeg har lige lavet et glas til Martin og jeg – og så skal vi se et afsnit eller to af The Wire (og spise spicy popcorn)

6 kommentarer
 • Nikita skrev:
  24. februar 2012 kl. 20:57

  Jeg elsker også varm hyldeblomstsaft :-)
  har du nogensinde prøvet at tilsætte revet ingefær og citron, og evt lidt honning? Det smager simpelthen fantastisk!

  • Ann-Christine skrev:
   25. februar 2012 kl. 10:49

   Det skal jeg vist prøve her i weekenden. Det lykker lækkert, tak for inspirationen

 • Vibeke Lentz skrev:
  24. februar 2012 kl. 21:12

  Lyder hyggeligt, god aften-Og ikke mindst, sov godt og længe imorgen;)

  • Ann-Christine skrev:
   25. februar 2012 kl. 10:50

   Tusind tak Vibeke, det blev dog kun til 6.30 i dag, man vænner sig jo alligevel til at komme tidligt op.

 • Conny skrev:
  24. februar 2012 kl. 22:28

  Det lyder spændende. Jeg elsker den kolde saft men har aldrig smagt det varmt men det skal da prøves

  • Ann-Christine skrev:
   25. februar 2012 kl. 10:51

   Det er overraskende godt :)

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.