Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/ved-stranden_agii_apostoli_kreta/

Ved stranden Agii Apostoli – Kreta

strandtur

Tæt på hotellet hvor vi bor, ligger den lækreste sandstrand. Der er kun omkring 400 meters gåtur derhen – turen tager dog lidt længere tid, end en normal 400 meters gåtur med Johan og Julie, for der ligger en legeplads på vejen derhen og der er desuden blomster, der skal duftes til og snakkes om, katte der skal aes og masser af små oplevelser på vejen til stranden.

strand-sirios-village-kreta

Her er helt bounty lækkert og vandet er noget så fristende at tage en dukkert i. Det er den fineste sandstrand, perfekt til sandslotbygning, solbadning og leg i bølgerne.

ved-stranden

stranden-ved-sirios-village-kreta

I dag har vi lejet en bil og tager lige snart på udflugt og opdagelse på Kreta. Vi skal bla. besøge nogle af de steder, som I har anbefalet.

Ha´ en skøn dag ♥

6 kommentarer
 • Tulip skrev:
  31. maj 2013 kl. 14:22

  Det ligner et sandt ferie paradis, det må prøves!

  • Ann-Christine skrev:
   1. juni 2013 kl. 09:14

   Det er det virkelig. Vi var også på Elafonissi, som er ret populær. Men jeg synes faktisk at denne strand var lige så god, og knap så crowded

 • Louise skrev:
  31. maj 2013 kl. 14:57

  Kære Ann-Christine

  Dejligt med lidt hyggelige stemningsbilleder, når man selv sidder og sveder midt i specialeskrivningen – det minder mig om, hvad der venter ‘på den anden side’… ;)
  Dine opskrifter, billeder og skønne fortællinger om hverdagens små og store oplevelser er jo altid en fornøjelse at følge med i ;) Og valdemarsro.dk er et skønt lille fristed (og en meget anvendt overspringshandling), når specialeskrivningen bliver lidt for grå og trist.. Der er altid en lækker opskrift, der liiiige skal prøves!
  Jeg har sagt det før, men er nødt til at sige det igen – tusind tak for din fantastiske blog!
  Du er utrolig inspirerende ;)

  Jeg håber, du og din familie nyder livet, varmen og hinanden på Kreta!

  Kh. Louise

  • Ann-Christine skrev:
   1. juni 2013 kl. 09:19

   Kære Louise,
   Tusind tak for din søde og dejlige hilsen :) Det gør mig så glad – og det er virkelig dejligt for mig, at min blog kan gøre andre glade og inspirere.
   Rigtig god specialeskrivning – jeg har den seneste uge drømt om sådan en her: http://www.valdemarsro.dk/iskaffe/ med isterninger lavet af kaffe. Måske du skulle forkæle dig med sådan en i specialeskrivningen ;)
   Ha´ en dejlig weekend
   Kh Ann-Christine

 • Allan Christensen skrev:
  2. marts 2014 kl. 17:40

  En rigtig god artikel om Kreta. Jeg har også været der flere gange, og er blevet ‘kollega’ med dig, da jeg har startet mit eget website om Kreta :-)

  Så sidste gang jeg var dernede tog jeg rundt på øen og tog en masse billeder og noterede flittigt hvad jeg oplevede. Jeg var også i Agii Apostoli, men boede i Almyrida.

  • Ann-Christine skrev:
   3. marts 2014 kl. 08:51

   Mange tak, Allan – der er også virkelig dejligt på den ø :)

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.