Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/vejen-til-wildflower-hill/

Vejen til Wildflower Hill af Kimberly Freeman – boganbefaling

Denne uge er fløjet afsted med med susende fart. Vi har været delvist ude i sommerhuset, mens håndværkerne har været i gang herhjemme og nu er vi rykket hjem igen – hvilket er som er flytte ind i huset på ny, det gælder alt inkl flyttekasser, rod, støv og kaos. Men det bliver så godt og indimellem at pakke ud, gøre rent og komme lidt på plads, så finder vi også tid til små oaser af hyggestunder, kaffepauser og i går aftes hentede vi sushi, slik, puttede os under dynerne og så ‘forældrefælden’ – den var et stort hit hos Johan og Julie.

Andre hyggestunder er læsepauserne, som vi alle er glade for herhjemme – og på det seneste har jeg læst endnu en bog af Kimberly Freeman, som jeg vil dele med jer i dag.

Vejen til Wildflower Hill er nok min favoritbog af forfatteren. Eller også er det blot fordi det er den seneste jeg har læst og det derfor er den der er frisk i erindring – jeg var jo ret så begejstret for de andre bøger, som jeg også har læst af hende.

Lige som de andre bøger af samme forfatter, og flere af mine yndlingsforfattere, er vi ude i en dobbelt fortælling, hvor fortid og nutid flettes ind i hinanden på fineste vis. Mens jeg læste Vejen til Wildflower Hill slog det mig at jeg i denne bog var lige optaget af begge fortællinger. Ofte plejer den ene historie at tiltale og fascinere en smule mere end den anden – men her var det lige dele og det gav altså lige et ekstra plus i min bog. 

Om bogen og handlingen:
Året er 1929 og den unge kvinde, Beattie, som kommer fra en fattig familie kæmper for at tjene penge og skabe sig et bedre liv, fyldt med drømme, håb og en spirende ungdomsforelskelse i en gift mand. Hun bliver gravid, familien slår hånden af hende og hun flygter til Australien, hvor hun kæmper for at skabe et nyt godt liv.

Nutiden: Emma er en berømte og feteret balletdanser, hvor karrieren som balletdanser fylder hele hendes liv. En alvorlig knæskade sætter en stopper for karrieren. En ulykke kommer sjældent alene og da Emmas kæreste  forlader hende, rejser hun hjem til Australien. Hvad hun ikke ved, er at hendes mormor har testamenteret en gammel gård i Tasmanien til Emma – en arv, hun først måtte få, og måtte vide noget om, når hun var i Australien. Emma begynder at rydde op på gården og prøver samtidig at komme sig oven på livskrisen med en bristet karrieredrøm og kærestesorger.

Vejen til Wildflower Hill er fyldt med små overraskelser, seje kvinders handlekraft og er i det hele taget bare en skøn, hyggelig, rar og dejlig bog at læse.

Varm anbefaling til jer ♡

10 kommentarer
 • Lis Madsen skrev:
  30. oktober 2018 kl. 09:06

  Den har jeg også læst og den var fantastisk god. Halloween hilsen fra Lis ???

  • Ann-Christine skrev:
   30. oktober 2018 kl. 18:53

   Så skøn ♡ Rigtig god halloween til dig også
   Kh AC

 • Maja skrev:
  30. oktober 2018 kl. 13:00

  Minder den i stil om Lucinda Rileys bøger?

  • Ann-Christine skrev:
   30. oktober 2018 kl. 18:54

   Ja, det gør den lidt – eller, jeg vil hellere sige at jeg tror næsten at kan man lide Lucinda Riley, så kan man også lide denne ♡

   • Maja skrev:
    30. oktober 2018 kl. 21:23

    Ej hvor fedt! Tusind tak for svar – så kan den måske fylde tiden ud indtil næste bog i De syv søstre kommer :-)

    • Ann-Christine skrev:
     1. november 2018 kl. 08:53

     Ja, det vil den være helt ideel til ♡

 • Tina skrev:
  11. februar 2020 kl. 22:01

  Hejsa, skal man læse bøgerne i rækkefølge, eller kan de læses enkeltvis ?

  • Ann-Christine skrev:
   12. februar 2020 kl. 17:46

   De er helt uafhængig af hinanden og helt forskellige historier i hver bog.
   Kh AC

 • Karin skrev:
  16. juli 2022 kl. 11:43

  Åh den må jeg da læse – har lige læst “Kvinden med den blå stjerne” af Pam Jenoff
  Den er god – altid dejligt med gode bøger
  Knus Karin

  • Ann-Christine skrev:
   18. juli 2022 kl. 12:00

   Skønt tip, tak for at dele det :)
   Den må jeg læse.
   Kh Ann-Christine

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.