Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/vendespil-og-eftermiddagshygge/

Eftermiddagshygge

tulipaner

 

Vi nyder weekenden og det strålende klare solskin. Julie og Martin er i svømmehal, mens Johan og jeg hygger herhjemme. Nu sover han en lille middagslur for en sjælden gangs skyld – vi var tidligt oppe og han er blevet småsløj med feber, så det er vist tiltrængt. Mens der er ro, så ville jeg lige smutte forbi bloggen her, for at fortælle at alle opskriftsoversigter er nu fuldstændig opdateret. Jeg har desuden lavet nogle nye kategorier, som I ser på de små billeder i højre side af bloggen. Det gør det lidt nemmere bare at klikke der – hvis det fx bare er inspiration til snack & mellemmåltider, man leder efter.

Senere i eftermiddag vil vi bage fastelavnsboller. For mange år siden smagte jeg den bedste fastelavnsbolle og ingen har nogensinde kommet op på siden af den –  den smagsoplevelse, vil jeg forsøge at genskabe. Jeg er spændt på om det lykkedes.

Ha´ en dejlig weekend.

vendespil

16 kommentarer
 • Mille skrev:
  2. februar 2013 kl. 13:41

  Det lyder som ren hygge! Jeg vil bage lige smide en hurtig kommentar om at jeg elsker din blog!!! Min kæreste og jeg følger begge din blog og er store fans :)

  Ha’ en dejlig weekend!

  cottoncloudsanddevileyes.bloggersdelight.dk

  • 2. februar 2013 kl. 13:59

   Tusind tak, det er jeg rigtig glad for :)

   Rigtig dejlig weekend til jer begge!
   Kh Ann-Christine

 • Randi skrev:
  2. februar 2013 kl. 13:55

  Det var da bare det fineste memory-spil, jeg nogensinde har set! Hvor har du fundet det?

  Randi

  • 2. februar 2013 kl. 13:58

   I Tiger butikken, jeg købte et med frugter og et med dyr. Det er nemlig super fint og et fund til prisen :)

 • Ninna skrev:
  2. februar 2013 kl. 14:08

  Rigtig god weekend, og god bedring til Johan:-)

  • 2. februar 2013 kl. 20:29

   Tak Ninna! Vi har puttet to febervarme børn her til aften, så det bliver/er en ret stille weekend! Men nu meget hyggelig alligevel, selv om jeg får helt ondt indeni når de små har det dårligt!
   God weekend til jer :)

 • Merethe skrev:
  2. februar 2013 kl. 17:11

  Jeg har lige luret på dine bageopskrifter og synes ikke jeg kan finde en på fastelavnsboller?

  • 2. februar 2013 kl. 20:30

   Det er der heller ikke, endnu … ;-) kommer på mandag, tror jeg :)

 • Agathe skrev:
  2. februar 2013 kl. 22:59

  Hvor smart med de nye kategorier, man kan trykke på. Genialt :) Og hjemmebagte fastelavnsboller lyder bare ALT for lækkert! Jeg sidder selv netop nu g nyder en af bagerens virkelig virkelig lækre fastelavnsboller, men måske du kan komme med en ENDNU bedre en af slagsen ;) Glæder mig til at afprøve din.

  • 3. februar 2013 kl. 10:22

   Jeg er glad for at du kan bruge det :) Jeg fik slet ikke bagt i går – feberramte børn krævede fuld opmærksomhed hele eftermiddagen. Men i dag skal der fremtrylles lækre fastelavnsboller.

 • Ulrika skrev:
  3. februar 2013 kl. 09:20

  Hej Ann-Christine,
  Øv, det er træls med syge børn! Har lige selv haft 2 syge piger med influenza i sidste uge. God bedring til dine!
  Fastelavnsboller er et hit! Vil du bage gammeldags eller sådan nogle med flødeskum i? Jeg har lagt en opskrift på gammeldags fastelavnsboller på min blog. Dem kan du jo prøve ;-). God søndag og god fornøjelse med bollerne!
  Kh Ulrika
  Ps! Smukke tulipaner!

  • 3. februar 2013 kl. 10:27

   Tak! De har det heldigvis lidt bedre her til morgen, så forhåbentlig skal der kun en weekend til at komme over det! Dem jeg har i tankerne minder om de gammeldags, jeg har allerede næsten på plads hvad jeg vil fylde i dem af lækre sager :)
   God søndag til dig også
   Kh Ann-Christine

 • Anja skrev:
  3. februar 2013 kl. 11:58

  Den opskrift vil jeg glæde mig til. Elsker fastelavnsboller :)

  God bedring med de feberramte, jeg sov det meste af natten hos min den lille der hostede som en søløve.

  • 4. februar 2013 kl. 08:58

   Så er opskriften på bloggen :)

   Jeg håber det er bedre hjemme hos jer idag! God bedring :) Det er ikke sjovt når de små er syge, jeg tror det kommer til at tage nogle dage herhjemme inden de er op toppen igen

 • Malene Catling skrev:
  5. februar 2013 kl. 19:26

  Jeg er aldrig rigtig kommet ind i blog-verdenen – men har nu i en uge alligevel luret i din hver dag :)
  Vi bagte ‘dit’ grydebrød i weekenden, virkelig lækkert! Fungerer fint i en alm, Eva Trio gryde :)

  Nå, men bare en hilsen fra en skabs-blog fan – glæder mig til at prøve dine fastelavnsboller, de ser mega lækre ud!

  Mvh Malene :)

  • 6. februar 2013 kl. 11:11

   Hej Malene,
   Hvor dejigt med en sød hilsen fra en skabsblogfan ;)
   Tak for tippet med grydebrødet, der er jævnligt nogen der spørger så det vil jeg lige huske. Og rigtig god fornøjelse med fastelavnsbollerne

   Kh Ann-Christine

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.