Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/weekendmorgen/

Weekendmorgen

Søndag morgen er pyjamastid, god morgenmad, tegnefilm, søndagsavisen, krammetid og stilletid. Jeg elsker det!

Vi kom hjem sent i går aftes, efter den allerdejligste forlænget weekend (som jo slet ikke er slut endnu) i København. Da vi kørte ind i København torsdag aften, mødt af den smukkeste røde solnedgang over byen, og spiste takeaway fra DonDon, ved vandet på Christianshavn, tog jeg en dyb indåndning og nød virkelig at være ‘hjemme’ i København igen. Den smukke by!

Fredag var propfyldt af skønne aftaler. Martin skulle arbejde og imens havde jeg lagt et rigtig godt program for både Johan, Julie og mig. Først på besøg i børnenes gamle gode vuggestue. Johan og Julie synes tydeligvis at det var dejligt at se den igen, om end at de synes der var mange babyer og at de selv var ret store, lige pludselig ;) Jeg synes, også det var rart at se dem igen. Det er det dejligste sted, med dygtige dedikerede ansatte, -og jeg er så glad for, at Johan og Julie har haft deres vuggestuetid der.

Senere mødtes vi med Johan og Julies allerbedste ven fra vuggestuetiden. De tre børn klikkede lige med det samme igen. Et varmt og meget rørende gensyn. De havde tre fantastiske timer sammen på remisen på Østerbro og jeg hyggede mig også super meget i godt og inspirerende selskab.

Derefter videre for at mødes med min veninde og hendes skønne, smukke datter på Laundromat på Østerbro. Milkshakes, smoothies, latte og børnemenuer blev serveret og børnene råhyggede og legede lige i et par timer mere og vi voksne fik snakket, udvekslet inspiration, tanker og ideer. Det var super hyggeligt og inspirerende!

Efter sådan en formiddag og eftermiddag, er der vist ikke noget at sige til, at Johan og Julie straks faldt i søvn i bilen, da vi kørte videre til Nordsjælland på familiebesøg.

Lørdagen var helt i tråd med fredagen, fyldt med hyggeligt aftaler og impulsive input. En lille legeaftale med en af deres nye venner. Videre til kræmmermarked i Hillerød, hvor der var ponyridning, på en prikket hest, som jo helt sikkert er Pippis hest. Lykken var gjort og især Julie var slet ikke til at få videre derfra igen.

Videre på besøg hos vores tidligere naboer fra Østerbro, de har to skønne børn på 3 og 4 år, som Johan og Julie var super glade for at lege med, da vi boede i samme bygning. Igen fandt børnene hinanden med det samme og vi voksne hyggede og havde en dejlig eftermiddag og aften.

Om lidt står den på fødselsdagsbrunch hos Johan og Julies onkel og i eftermiddag skal vi vist bare lave absolut ingenting! Dét er også helt rart … Rigtig dejlig søndag til jer

2 kommentarer
 • Øglemor skrev:
  2. september 2012 kl. 22:00

  Det var så hyggeligt at se jer! Øglen havde en fest, og hun har fortalt HDD alt om besøget på caféen. Ikke mindst den sorte hest er blevet omtalt ivrigt :-)

  • Ann-Christine skrev:
   3. september 2012 kl. 11:50

   Hun er altså blevet så stor og er bare mega sød til at lege med Johan og Julie. :)

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.