Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/squashspaghetti/ Aftensmad Nem Hverdagsmad

Squashspaghetti med Bolognese

Den fintstrimlede squashspaghetti er genial som en lækker frisk grøntsagssspaghetti og kan spises med alle typer saucer til.

Jeg laver squashspaghetti på en spiralizer til formålet, men man kan også sagtens blot lave fint strimler med en tyndskræller. Bland evt squashspaghetti med alm spaghetti eller med andre strimlede grøntsagsspaghetti, som fx gulerødder eller rødbeder.

Prøv endelig også mit bud på den traditionelle Spaghetti Bolognese – som er min datter Julies livret.

PT2HPT30M4

Squashspaghetti med bolognese

Tid i alt2 timer
Arbejdstid30 min.
Holdbarhed3 dage
Kan frysesJa
Antal4 pers.
Ingredienser
  • 2 squash
  • Sauce
  • 300 g hakket oksekød
  • 1 løg, finthakket
  • 2 fed hvidløg
  • 2 gulerod, groftrevet
  • 2 stængler bladselleri
  • 1 squash, groftrevet
  • 100 g koncentreret tomatpuré
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 tsk oregano, tørret
  • 1 tsk timian, tørret
  • salt
  • sort peber, friskkværnet
  • Derudover
  • 50 g parmesan
  • 1 håndfuld krydderurter, friske
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Fremgangsmåde

Olivenolie kommes i en gryde og varmes op til middelvarme, tilsæt løg og rør rundt til de er fint blanke og gennemsigtige.

Tilsæt kød og brun kødet under omrøring. Tilsæt alle de andre ingredienser og rør godt rundt. Lad det simre under låg i 1 time.

Smag til med krydderier, salt og peber.

Vend den i spaghetti eller på toppen af de strimlede squash.

Drys med lidt parmesan og friske krydderurter