Squashspaghetti med Bolognese


Den fintstrimlede squashspaghetti er genial som en lækker frisk grøntsagssspaghetti og kan spises med alle typer saucer til.
Jeg laver squashspaghetti på en spiralizer til formålet, men man kan også sagtens blot lave fint strimler med en tyndskræller. Bland evt squashspaghetti med alm spaghetti eller med andre strimlede grøntsagsspaghetti, som fx gulerødder eller rødbeder.
Prøv endelig også mit bud på den traditionelle Spaghetti Bolognese – som er min datter Julies livret.
Arbejdstid 30 min.
Antal 4 pers.
Kan fryses Ja

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.
Squashspaghetti med bolognese
- 2 squash
- Sauce
- 300 g hakket oksekød
- 1 løg, finthakket
- 2 fed hvidløg
- 2 gulerødder, groftrevet
- 2 stængler bladselleri
- 1 squash, groftrevet
- 100 g koncentreret tomatpuré
- 1 dåse hakkede tomater
- 1 spsk olivenolie
- 1 tsk tørret oregano
- 1 tsk tørret timian
- salt
- sort peber, friskkværnet
- Derudover
- 50 g parmesan
- 1 håndfuld krydderurter, friske
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter

Olivenolie kommes i en gryde og varmes op til middelvarme, tilsæt løg og rør rundt til de er fint blanke og gennemsigtige.
Tilsæt kød og brun kødet under omrøring. Tilsæt alle de andre ingredienser og rør godt rundt. Lad det simre under låg i 1 time.
Smag til med krydderier, salt og peber.
Vend den i spaghetti eller på toppen af de strimlede squash.
Drys med lidt parmesan og friske krydderurter
Har du spørgsmål til opskriften eller lyst til at sende en sød hilsen, så kan du skrive til mig i kommentarfeltet herunder.
Du kan måske finde svaret på dit spørgsmål i kommentarfeltet, hvis det allerede er stillet og besvaret - eller du kan kigge på denne side, hvor jeg giver svar på mange 'ofte stillede spørgsmål' til min opskrifter.
Ser så lækker ud – det må prøves!
Lad mig endelig høre hvad du synes om retten, Heidi
Yum. Det ser bare lækkert og flot ud – det skal prøves (:
Lad mig endelig høre om retten også hitter hos dig :)
Hvis du har en ledig firkant i en køkkenskuffe, er spiralizeren en genial gadget. Spiralerne ligner pasta så meget, at de kan narre de fleste børn ;-)
Og tak for inspirerende læsning :-)
Kærlig hilsen Tatjana
Hej Tatjana,
Tusind tak for tippet og linket til din blog. den må jeg vist lige se lidt nærmere på ;)
Kh Ann-Christine