Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/2nd-breakfast/

2nd Breakfast

bananpandekager

Jeg har været alene hjemme med krudtuglerne i et par dage, mens Martin har stået på ski. I morges sov vi længere, end vi plejer. Til gengæld var det et par søde, hjælpsomme og sjove unger, der stod ud af sengen her til morgen ♥ Helt uvant at vågne til lyden af væggeuret og ikke til Johan, som ellers hver morgen hvisker mig i øret ved 5.30 tiden: ‘Mor, skal vi ikke være de første der står op i dag’.

Jeg snuppede lige en banan til morgenmad, stående mens jeg smurte madpakker, fandt tøj frem og gjorde klar til børnehave. Trak børnene afsted i sneen med børnene i kælk, de var ellevilde med at der havde sneet – jeg ønsker mig dog mere lune forårsdage, blå himmel og solskinsstrejf.

Vel hjemme igen lavede jeg en omgang bananpandekager, toppet med skyr, granatæble og frysetørrede hindbær. Tog en kaffe, trak vejret og læste halvdelen af avisen. Ahhh. Jeg kan nogle gange være virkelig dårlig til at give mig selv pauser i løbet af dagen. Det er luksus at arbejde hjemme, og jeg nyder friheden fuldt ud – men jeg skal også lige minde mig om at tage et kvarter her og der til lidt luksus (det skulle jeg nu også, dengang da jeg ikke arbejde hjemmefra … ) Lidt tid til de små øjeblikke og små rare pauser. Det er bloggen her, faktisk i høj grad med til at minde mig om at nyde.

12 kommentarer
 • Helene skrev:
  13. marts 2013 kl. 12:56

  Hej Ann-Christine.

  Har fulgt din blog et par måneder nu og alle de dejlige opskrifter – og ikke mindst de flotte fotos – har inspireret vores aftensmad lige side. Og dét til stor glœde hos min mand og lille søn :). I dag vil jeg prøve krœfter med dine gulerodsboller. Keep up the good work!

 • Natasja skrev:
  13. marts 2013 kl. 13:01

  Jeg giver faktisk mig selv en pause med en god kop kaffe eller te, hver gang jeg læser din blog, fordi du udviser en særlig form for rolig sindstemning igennem din blog. Desuden er dine billeder også altid meget rolige! :)
  Jeg læser helt klart din blog pga. det jeg netop har beskrevet, god madinspiration er blot et plus :)
  Hvad arbejder du egentlig med?:)

  • 13. marts 2013 kl. 22:51

   Hvor dejligt, det er også sådan jeg selv gør når jeg skriver mine blogindlæg. Det er en hel lille pause i sig selv.
   Det gør mig helt enormt glad at du har det på den måde med mine indlæg :)
   Ja, hvad arbejder jeg egentlig med … lidt forskelligt online og jeg fortæller nok snart om det hele på bloggen ;)
   Kh Ann-Christine

 • Heidi skrev:
  13. marts 2013 kl. 16:39

  Det lyder som en vidunderlig start på dagen, og som et skønt lille break, du havde her til morgen! Det er nemlig vigtigt, at man lige tager sig tid i ny og næ og bare nyder de små øjeblikke, der er med til at gøre hverdagen så skøn!:O) Håber din dag er fortsat i samme spor:O)

  • 13. marts 2013 kl. 22:54

   Ja, det er bare så vigtigt! Det er også en lille hyggeting, lige nu inden sengetid (jeg kommer alt for sent i seng i dag!) at svare på søde og hyggelige kommentarer her på bloggen :)

 • Kamilla skrev:
  14. marts 2013 kl. 10:28

  Det er lige præcis det man skal huske – stoppe op, trække vejret og bare nyde :)

  Rigtig god dag fra Kamilla.

 • Sine skrev:
  14. marts 2013 kl. 11:37

  Hvor ser det bare mega lækkert ud.. det er da en rigtig søndags-brunch-morgenmad… lækkert

  • 15. marts 2013 kl. 12:20

   Jeg er bare vild med god morgenmad – også i hverdagen ;) -ofte står den dog også på havregryn om morgenen herhjemme

 • Maria skrev:
  14. marts 2013 kl. 14:27

  Ah der er intet som 2nd breakfast :) Rigtig skøn blog du har lavet! Jeg følger med og glædes over dejlige opskrifter :)

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.