Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/april-glaeder-jeg-mig/

I april glæder jeg mig til …

April er altså virkelig en mægtig skøn måned. Muligvis med tendens til at være en smule ustabil i vejret, men pyt – for indtil videre har vejret vist sig fra sin allerbedste side. Jeg krydser fingre for, at det fortsætter med et glimrende forårslækkert påskevejr og solskin på alle de fødselsdage, som vi skal fejre i denne måned. Og så er jeg altså ret begejstret for at påsken falder i april i år – glæder mig meget til en skøn forårs- og påskeferie med familie og venner.

I april glæder jeg mig til …

 • Påskeferie og påsketraditioner; fine gækkebreve (som jeg aldrig kan gætte afsenderen på), påskefrokoster, blomstrende forårsgrene, tulipaner, stenbiderrogn, påskeæg og æggejagt i haven. Bliver så godt det hele! ♡
 • Morgenkaffehygge i vores lille forhave, som vi i weekenden har nusset om, så den er blevet helt gårdhavehyggelig.
 • Min blog fødselsdag – 10 år! Det synes jeg er lidt vildt, og jeg planlægger at skrive et (eller flere) indlæg om tiden, fra jeg startede bloggen og til i dag.
 • Martins fødselsdag, hvor vi har planlagt en dejlig fridag med hyggelige udflugter. Nu mangler jeg blot at finde på en god fødselsdagsgave til ham – det er altid lidt en udfordring!
 • En tur på Asger Jorn Museet i Silkeborg.
 • Havetid – det er jo nærmest ren meditation efter en lang vinter at grave, plante, plukke, luge, beskære, feje og suge til sig af d-vitamin, solskin og fuglefløjt.
 • Min egen fødselsdag, som ikke er planlagt endnu – men da den falder på en søndag i år, tænker jeg at sove længe + langsom morgenmad er et must.
 • Se flere afsnit af serien Game of Thrones på HBO sammen med Martin … det glæder jeg mig til. Vi startede med det allerførste afsnit i går aftes og det tegner godt.  Jeg glæder mig til både at se mere, og til at få skabt en fast tradition med to arbejdsfrie aftener om ugen. Vi arbejder på lidt utraditionelle tidspunkter herhjemme af hensyn til det familieliv, vi ønsker – så det inkluderer mange arbejdsaftener. Hvilket er selvvalgt og helt okay med os. Men 1-2 aftener i hverdagen vil vi gerne holde lidt fri om aftenen også.
 • At spise aftensmad udendørs for første gang i år og få gang i grillen. Et tilbagevendede punkt på april-listen hvert år, kan jeg se når jeg kigger tilbage i arkiverne

Hvad glæder I jer særligt meget til i april måned?

P.S. jeg har i øvrigt endnu ikke fået set La La Land (apropros listen fra marts måned) – men til gengæld har jeg drukket rigtig mange kopper kaffe og te i haven. Man skal jo nemlig huske, at glæde sig over det man når, og det man så ikke lige når, kan man jo så have til gode til en anden god gang ♡

20 kommentarer
 • Dorte skrev:
  3. april 2017 kl. 10:49

  Lyder herligt. Vi har også store fødselsdagsmåned. Min mand fylder 60 år (vildt!) og mine twins fylder 5 år, så der skal fejres en del. Desuden glæder jeg mig til, at vi forhåbentligt i løbet af april kan begynde at flytte ovenpå herhjemme. Og til solskinsdage og meget meget mere. God måned til jer. KH Dorte

  • Ann-Christine skrev:
   3. april 2017 kl. 11:23

   Hvor skønt med så mange dejlige fødselsdage i april – og rund fødselsdag tilmed. Det bliver da en rigtig festlig måned hjemme hos jer.
   Rigtig god fornøjelse med det hele og med at komme på plads på førstesalen :)
   Kh AC

 • Tanja skrev:
  3. april 2017 kl. 10:51

  En lang påskeferie ? Med hyggemorgenstunder og tur i zoo, Tivoli og skoven med mine børn og en masse påskegudstjenester og måske tid til ekstra oprydning og rengøring, når de er hos deres far. Og bare et break fra arbejdet.
  Det er i øvrigt en skøn ting med de her lister. Laver dem selv hver måned efter inspiration fra dig.

  • Ann-Christine skrev:
   3. april 2017 kl. 11:24

   Hvor er det rart at høre – og det er nemlig godt at få sat lidt fokus på alle de skønne ting der er i vente og som man glæder sig til at fylde sin måned med.
   Rigtig dejlig påskeferie til jer ♡
   Kh AC

 • 3. april 2017 kl. 11:02

  Wauw, altså, stort tillykke med den fødselsdag! ❤️
  April bliver skøn; jeg er SÅ klar!

  • Ann-Christine skrev:
   3. april 2017 kl. 11:24

   Tusind tak ♡
   Dejligste april til dig.
   Kh AC

 • Gry skrev:
  3. april 2017 kl. 12:05

  Jeg bliver i så godt humør af din blog ?Tak for det ? Min april skal fyldes med glæde og hygge med familien det er det vigtigste. Etablering af højbede, flytning af bærbuske og bygning af et plantebord og kompostbunke…. Gode ting men måske også lidt mange. Nu ser vi hvad der sker. Og jo da forhåbentlig også en masse dejlige kaffe i haven ☕?? Det bedste til jer ??

  • Ann-Christine skrev:
   3. april 2017 kl. 19:28

   Åh, hvor er det dejligt at høre! ♡ Skønt at bloggen kan være en dejlig humørbooster :)
   Uhmm, det lyder som de skønneste planer for april, og hvis vejret nu arter sig og bliver mildt og solskinsfyldt, så er det jo en ren fornøjelse med alle de haveprojekter.
   Rigtig god fornøjelse, både med haven, familiehygge og kaffepauserne ♡
   Kh AC

 • Dorthe skrev:
  3. april 2017 kl. 12:40

  Lyder hyggeligt alt sammen :-)
  Jeg har et forslag til gave til din mand, men nok ikke så smart at skrive det her…;-)

  • Ann-Christine skrev:
   3. april 2017 kl. 19:29

   Skriv bare løs – han har læst dette indlæg, så jeg tror ikke han kigger tilbage i kommentarerne ;) ♡

   • Dorthe skrev:
    7. april 2017 kl. 12:42

    Åh, nu er det for sent, kan se, det er i dag, han har fødselsdag, tillykke med det :-)
    Men jeg tænkte på en vinsmagning/kursus/foredrag eller hvad man skal kalde det hos Vinpusheren i Højbjerg. Kan varmt anbefales. (se mere på vinpusheren.dk)
    God fødselsdag og påskeferie :-)

    • Ann-Christine skrev:
     8. april 2017 kl. 13:03

     Åh, ja! Det var da en god ide! Den må jeg lige gemme til en anden god gang ;)
     Rigtig god påskeferie
     Kh AC

 • Pia Trans skrev:
  3. april 2017 kl. 18:45

  Det lyder som en dejlig måned, I går i møde! Prøv at finde tid til at nyde La La Land, den er helt vidunderlig. Var selv helt høj, da jeg havde set den; nærmest som et sukker-rush ;)

  • Ann-Christine skrev:
   3. april 2017 kl. 19:30

   Så godt du siger det – nu har jeg endnu en god grund til at jeg bare afsted ind og se den. Det vil jeg prioritere :)

 • janne juul skrev:
  3. april 2017 kl. 19:35

  Kære Ann-Christine.
  Jeg har bare et lille spørgsmål til dig.
  Jeg kan se på billedet der ledsager din tekst over hvad du glæder dig til i april, at du har en bog “mellem paradisæbler og skvalderkål” Er det ikke en bog der kun fås som e-bog? Eller er den udgivet som rigtig papirbog?
  Og ellers tak for en dejlig berigende blog på alle måder.

  • Ann-Christine skrev:
   3. april 2017 kl. 19:46

   Den er også som rigtig bog, jeg har netop afleveret den igen i går på biblioteket.
   – jeg ved dog ikke om den kan købes længere, men måske du også kan finde den på biblioteket.
   Og tusind tak for din søde kompliment til bloggen, det er jeg glad for ♡

 • Trine skrev:
  3. april 2017 kl. 19:44

  Hej AC
  Det er en skøn måned den april-
  Jeg glæder mig til koncerter med Folkeklubben og Thorbjørn Risager, fejre min søn 22 års fødselsdag (hjemme hos ham?), påskeferie selv om det er presset i forhold til mit arbejde, sende gækkebreve til mine tantebørn, havearbejde- er endelig kommet igang, forhåbentlig flere eftermiddage med Iskaffe i solen og en god bog, at de bare tær er fremme og til to fødselsdage også- iøvrigt fik jeg set la la land- den er sukkersød og jeg tror ikke helt, jeg forstår hypen omkring den- men håber jeg når en tur til Silkeborg og ser Jorn/Munk udstillingen inden den lukker!
  Er spændt på blogfejringen – 10 år vildt?
  Kh Trine

  • Ann-Christine skrev:
   3. april 2017 kl. 19:49

   Skønneste planer! Jeg håber der bliver dejligt ro på lige inden påske, så du rigtig kan nyde nogle afslappende påskedage også.
   Jeg er spændt på om jeg oplever LaLaLand på samme måde, men rart at være forberedt på – nogle gange er sukkersødt bare helt perfekt for mig, andre gange for meget … lidt efter hvad jeg lige er i humør til ;)
   Rigtig dejlig april til dig♡

 • Henriette Terkelsen skrev:
  4. april 2017 kl. 11:00

  I marts glæder jeg mig til…

  – ferie! Så tiltrængt!
  – påskeferievisit og påskefrokost hos min lillebror og hans kæreste.
  – at få besøg af min mor, som kommer for at nusse om vores altankrukker og gøre dem klar. Det er min fødselsdagsgave fra hende – omplantning af krukkerne, så de passer til lysforholdene på vores nye altan.
  – mere lys og sol! Og bedre muligheder for at være ude.
  – gode stunder på altanen med en bog og en kop kaffe.

  • Ann-Christine skrev:
   4. april 2017 kl. 15:13

   Sikke en skøn fødselsdagsgave at få.
   Rigtig skøn april til dig ♡

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.