Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/april-maaned-glaeder-jeg-mig/

I april måned glæder jeg mig til …

i april

Hver måned, når jeg skriver denne liste over de ting, som jeg glæder mig særligt til i den kommende måned, så kigger jeg samtidig tilbage i arkiverne på bloggen for at se hvordan den samme liste så ud året før – det er så hyggeligt at se lidt tilbage på hvad jeg glædede mig til ved samme tid året før –  og her opdagede jeg så i dag, at  “i denne måned glæder jeg mig til …” har to års fødselsdag med dette indlæg. Det er ikke altid jeg når det hele jeg skriver ned, men ofte er det kun få punkter jeg ikke når og det går jo fint endda – det skal nemlig ene og alene være en motiverende plan, som hjælper til med at holde fokus og være bevist om alle de små skønne ting der er at glæde sig til. Akkurat lige som det er vigtigt, at glæde sig over de helt små ting lige her og nu.

I kan se forrige års liste her og sidste år her.

April er en rigtig fødselsdagsmåned herhjemme hos os, det er lige snart Martins fødselsdag, min fødselsdag og så fylder bloggen også 9 år i år – og derudover så bliver april måned i år i høj grad dedikeret til vores have, som er i en rivende forvandling i disse dage. Jeg har alle mine tanker fyldt med haveplaner og drømme i disse dage og kan fuldstændig se for mit indre øje, hvor helt vildt fint det bliver og er helt nyforelsket i den have – men har man ikke lige det filter på, så ligner det nok mest af alt en byggeplads lige pt. Det går stærkt dog, og jeg satser på, at jeg allerede i denne uge kan begynde at så dejlige ting i højbede. Glæder mig sådan til at dele processen og vise flere billeder, meget meget snart.

Og nu til mine skønne april planer ♡

I denne måned glæder jeg mig til …

 1. at spire, plante ud og gro dejlige ting i haven – udover alle de nævnte frø her, så har jeg også lige købt tallerkensmækker, dusksalvie, løvefod, ærteblomster, ærter, enkeblomst og gulerødder i mange fine farver … Der blev plads til lidt større højbede = flere fine muligheder ;)
 2. at lege i og opleve vores nye have sammen med Johan og Julie og hjælpe dem godt i gang med deres eget skønne bed.
 3. at indrette haven med lamper, eksisterende havemøbler og måske en nyanskaffelse eller to, tæpper, puder og gode ting – et løbende projekt over sommeren
 4. at grille og spise udenfor for første gang i år
 5. at sidde og læse en god bog under åben himmel og drikke iskaffe imens
 6. at fejre min dejlige mands fødselsdags på torsdag
 7. at lave årets første rabarberkompot, vores rabarbere er allerede langt fremme, så jeg tror snildt der kan være nogle klar sidst på måneden
 8. at komme afsted til mange gode pilates og yoga-timer, bliver hele tiden gladere og gladere for det og ser det efterhånden som den skønneste mig-tid.
 9. at læse endnu mere i min bog; ‘den selvforsynende have’ og et par andre gode havebøger – jeg har været mange i gennem og har et par gode tip til hvilken jeg synes er skønnest. Jeg tror da egentlig, at jeg vil skrive et indlæg om det senere på ugen …

Hvad står der mon af skønne og forårsrare ting på jeres planer for april?

9 kommentarer
 • Henriette skrev:
  4. april 2016 kl. 11:43

  I april glæder jeg mig til:

  1. at tage på weekendophold på Dyvig Badehotel – helt alene! (jeg tager afsted en weekend 1-2 gange om året – det er den bedste selvpleje jeg ved) Og at lægge turen forbi min mor, når jeg alligevel er i området.

  2. at starte til yoga

  3. at starte en midlertidig ansættelse på et rigtig spændende sted

  4. at nyde haven og alle de anemoner, rabarber, påskeliljer mm. som skyder op derude

  5. at bruge en masse tid med min familie

  6. at gå til Sebastian-koncert med min søster (det er allerede i morgen)

 • Marianne skrev:
  4. april 2016 kl. 12:49

  Jeg startede april med bestå guideeksamen i lørdags – den eksamen tog 7 timer, men var egentlig ret hyggeligt – og fylde 24 i går. Hvilken dejlig weekend! Næste weekend skal jeg til KBH og ugen efter tre dage til Göteborg, så der er gode sager på programmet her :) glæder mig til have-spam!

 • Trine skrev:
  4. april 2016 kl. 16:38

  Det lyder dejligt- og forhåbentlig bliver det det skønneste forårsvejr? Jeg glæder mig til
  -venindehyggeaftaler,
  -fokus på træning og tilbage til løbeturene,
  -at fejre min søns 21-års fødselsdag
  – havearbejde/glæder
  -og forhåbentlig at få ryddet op i klædeskabet

 • Sine Løkke skrev:
  4. april 2016 kl. 22:17

  Min blog er lille og uden mange læsere. Men det gør ikke spor. For den er min måde at stoppe op og reflektere lidt over mit liv. Og inspireret af dig, er jeg begyndt at lave en månedlig “I xxx glæder jeg mig til…” samt en status på den forgangne måned. Og ih, hvor er det bare en dejlig måde at reflektere over og fokusere på alt det gode, der fylder min tilværelse. Så tak for ideen ;-)

  Mange hilsner
  Sine

  • Ann-Christine skrev:
   5. april 2016 kl. 13:45

   Det er nemlig en af de allerdejligste ting ved at have en blog, synes jeg også. Det er nemlig også min måde at stoppe op og gemme særlige øjeblikke.
   Jeg synes du laver så skønne og inspirerende månedlige lister :) Og er glad for at du deler!
   Kh Ann-Christine

   • Sine Løkke skrev:
    5. april 2016 kl. 20:27

    Det er jeg glad for at høre :-) Det er skønt at kunne ‘give lidt igen’.

    • Ann-Christine skrev:
     5. april 2016 kl. 20:57

     Og dét gør du :)

 • Regine skrev:
  5. april 2016 kl. 21:00

  Det lyder som nogle hyggelig ting du har for i april.
  Tak for en altid inspirerende blog :)

  • Ann-Christine skrev:
   7. april 2016 kl. 10:38

   Dejlig liste, Regine :) Tak for de søde ord og for at dele <3

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.