Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/august-glaeder-jeg-mig/

I august glæder jeg mig til

august måned
August er kommet godt fra start herhjemme – med et kæmpe køkkenprojekt, en dejlig lang sommerferie der synger på sidste vers, en hverdag vi glæder os til at tage fat på igen og en masse godt der venter forude. Vi drømmer lidt om at måneden bliver med smukt og varmt sommervejr – så vi lige kan få stornydt en masse skøn sommerstemning, inden efteråret starter.

Her er nogle af de ting jeg glæder mig til i august måned …

 1. Smukfest, som allerede er i fuld gang og som lever helt op til mine forventninger om gode spisesteder og smukke omgivelser. Uhm, hvor er der meget godt i vente de næste dage, musik, mad og hyggetid med Martin, venner og bekendte.
 2. Vores køkken bliver forhåbentlig færdigt i denne måned! Jubiii – Vi satser på at være færdig med det meste i morgen i næste uge og så er det bare at vente på bordpladen, som forhåbentlig kommer senest i slutningen af måneden, hvor vi så skal have lagt nyt gulv, bordplade og blive færdig med indretningen.
 3. At få indrettet vores køkken, som også er også vores spisestue og stue – det er her, vi er allermest og jeg glæder mig til at gøre det rart, funktionelt og super hyggeligt med lamper, tæpper, billeder osv.
 4. At komme i gang med hverdagen igen efter 6 1/2 uges sommerferie med mine allerdejligste to 7 årige. Martin er startet på job igen for 1 1/2 uge siden, og nu glæder Johan og Julie sig også enormt til at komme i skole igen og jeg glæder mig enormt til at have mere normal arbejdstid igen – ferien har været så pragtfuld og det er virkelig ren afslapning at holde ferie med to syv-årige, fremfor fx 2 tre-årige. Sammen er vi kommet helt ned i gear, og nu glæder vi os til at geare op igen ;)
 5. Ikke nok med at projekt køkkenet er i gang herhjemme, så er vi også i gang med forhaven i disse dage og jeg glæder mig til morgenkaffe i den milde morgensol her, og til at få planlagt planter og blomster i denne del af haven.
 6. At komme i gang med at træne igen – det har godt nok holdt lidt for meget pause her i sommerferien med familien
 7. At spise rigtig meget grønt, lave lækre grønne smoothies og juice en masse – køkkenprojekt, sommerferie og festival har ikke ligefrem været lig med en alt for grøntsagsspækket kost ;) Men nu trænger vi lige til at få den del booste lidt igen.
 8. En tur i biografen med Johan og Julie, for at se Kæledyrenes hemmelighed på en af de sidste feriedage i næste uge – vi har i øvrigt også set “Den Lille Prins” her i sommerferien, og den kan varmt anbefales. Og det var her vi så forfilm til kæledyrenes hemmelighed og besluttede, at den måtte vi bare nå at se inden sommerferien sluttede.

Hvad står der mon på jeres planer for august måned?

8 kommentarer
 • Dorte skrev:
  4. august 2016 kl. 11:19

  Vi har også set den lille prins – fantastisk film! Hvis ikke du har den, så køb Pop-up bogen – jeg anbefaler den glad til alle. Den er så fin og vi læste den med ungerne mens vi var på ferie og både børn og voksne var enormt begejstrede for de fineste pop-up tegninger. Den er et kram værdig:-). Tror også vi skal ind og se kæledyrenes hemmelighed i løbet af august – den så nemlig så fin ud. God fornøjelse med køkken- og haveprojekt. Vi håber på at få vores hus solgt i løbet af august, alternativt starter vi ombygning op, så der er også meget spændende på veje herhjemme. God Smuk Fest. KH Dorte

  • Ann-Christine skrev:
   4. august 2016 kl. 11:49

   Ih, et godt tip! Jeg har nemlig set lidt på pop up bogen, men kun på billeder. Den må jeg lige se om vi ikke skal have købt/ønsket i julegave :)

   Hvor spændende med jeres husplaner! Håber det flasker sig som I håber og til den bedste løsning til jer. SÅ spændende :)
   Kh AC

 • Marianne skrev:
  4. august 2016 kl. 14:39

  Min kæreste og jeg tager lige straks 16 dage til Canada med telt på ryggen og hinanden i hånden. Jeg glæder mig mere end et barn til juleaften! Vi skal på kombineret storbyferie, Road trip og selvfølgelig ‘campingferie’ – hence teltet – i fantastiske nationalparker, og så har vi bestilt to overnatninger på luksushotel i Niagara med panoramaudsigt udover Horse Shoe Falls. Jubiiiiii ????

  • Ann-Christine skrev:
   5. august 2016 kl. 14:00

   Øj, det lyder jo virkelig også helt fantastisk!
   Ha´ en fantastisk ferie :)

 • Malene skrev:
  4. august 2016 kl. 22:29

  Det lyder som en dejlig august måned – jeg må (med små-skam) erkende, at jeg også glæder mig lidt til hverdagen igen… vores drenge har været sammen hver eneste dag i deres laaaange ferie, hvilket resulterer i, at de nu nærmest skændes fra det øjeblik de slår øjnene op. Så vi glæder os også til hverdagens vante rytmer igen :-)
  Spændende med køkkenet, det vil jeg glæde mig til at se mere til.

  Jeg var i dag med vores ældste i biffen og se “Kæledyrenes Hemmelige liv” – den var SÅ sjov!! Også for voksne – det er Anders Mattesen der lægger stemme til “hoveddyret” og det gør det bestemt ikke mindre sjovt. Og Jacob Haugaard lægger en fabelagtig stemme til en gammel hund med hjul under bagbenene – sådan en slags “leader in da hood” type hund der er nede med alle de fede… ooooh my, den var sjov :-) Men med skaberne fra Minions filmene er der vel også garanti for succes ;-)

  Håber ikke i regner helt væk i Smukfesten.
  /Malene

  • Ann-Christine skrev:
   5. august 2016 kl. 14:02

   Det kan jeg altså sagtens forstå – det er så hårdt, når de lige kommer ind i en dum vane med at skændtes for meget! Så er det nemlig tit godt med et sceneskift af en eller anden slags ;)
   Og jubii, nu glæder jeg mig endnu mere til at se den film sammen med Johan og Julie. Det bliver skægt!
   Ha´ en skøn weekend
   Kh AC

 • Inaam skrev:
  5. august 2016 kl. 11:33

  Sikke mange skønne ting der skal ske i august. Det er spændende med jeres køkkenprojek – det bliver så fedt at få et helt nyt køkken.

  I næste uge starter hverdagen for alvor, når børnene også starter i skole. Det bliver dejligt at komme ind i rutinen igen.

  I august skal vi også videre med vores haveprojekt, som har stået stille nogle måneder. Det er en ekstra terrasse, som skal være i det en hjørne af grunden. Den skal hæves lidt over jorden, så vi får mest mulig aftensol.

  Så håber jeg, at vi får lige bedre vejr i resten af august, så vi kan sidde ude og spise. Det er så skønt.

  Håber I nyder Smukfest og det holder nogenlunde tørt;-)

  • Ann-Christine skrev:
   5. august 2016 kl. 14:04

   Hvor lyder det også bare som skønne planer for den kommende måned. Så spændende med haven, håber vi får en super dejlig og lang sensommer, så I rigtig kan nyde det :)
   Rigtig god weekend til jer
   Kh AC

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.