Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/bare-lidt-sodt-til-kaffen/

Bare lidt sødt til kaffen

En knasende sprød og sød biscotti. Jeg bagte lige en kvart portion i går og udover at vi kunne nyde en af de skønne knasende kager til kaffen, så har jeg som sidegevinst fået lagt billeder på det “gamle blogindlæg” hvor opskriften ligger. De her små herligheder tager ikke lang til at røre sammen. Jeg har i denne portion brugt den dejlige Manjari 64% fra Valrhona, den passer fremragende med den lettere bitre kaffesmag.

Dejlig dag til jer

Spørgsmål til opskriften?

Har du spørgsmål til opskriften eller lyst til at sende en sød hilsen, så kan du skrive til mig i kommentarfeltet herunder.
Du kan måske finde svaret på dit spørgsmål i kommentarfeltet, hvis det allerede er stillet og besvaret - eller du kan kigge på denne side, hvor jeg giver svar på mange 'ofte stillede spørgsmål' til min opskrifter.

Kommentarer
  • Cafezinho:
    23. januar 2012 kl. 20:36

    Hej,
    Det er altid vigtigt med noget sødt til kaffen! Noget som passer godt til kaffen det utrolig vigtigt!
    Og dertil passer biscoti rigtig godt!

    Ps. en dejlig blog du har.

    Mvh.
    Rune
    Kaffeblogger

    • Ann-Christine:
      23. januar 2012 kl. 20:40

      Jeg kunne ikke være mere enig! Og tak, Rune :)

  • Mette:
    23. januar 2012 kl. 17:20

    Åh, jeg elsker virkelig din blog!
    Den er så hyggelig og du virker som om du er helt nede på jorden :-)
    Fortsæt endelig sådan!

    • Ann-Christine:
      23. januar 2012 kl. 20:22

      1000 Tak Mette! Det er jeg meget, meget glad for :) Jeg fortsætter ;)

  • Sine:
    23. januar 2012 kl. 11:36

    Det findes næsten ikke bedre. Bager dem også selv og er vilde med Biscotti.

    • Ann-Christine:
      23. januar 2012 kl. 20:21

      Hvordan laver du dem, Sine? Også med chokolade?

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.