Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/gullash/

Gullash

Denne gullash er en af de dejligste simreretter og den smager virkelig fremragende med en cremet og lækker kartoffelmos til.

I går var det Martin som lavede maden, han er fremragende i et køkken og kan godt lide at lave de lidt tungere simreretter. Jeg lokkede ham til at skrive ned undervejs i madlavningen, for at dele den med jer, for den er virkelig toppen!

Det kan godt betale sig, at gange opskriften på Gullash op og lave et par portioner til fryseren og den kan sagtens laves dagen før, eller til to dage, for den er også virkelig god dagen derpå.

Prøv også: Min bedste opskrift på skipperlabskovs >>

PT3H

Gullash med kartoffelmos

4 pers.     3 timer
4 pers.
Ingredienser
Udskriv opskrift
3 timer
Fremgangsmåde

Sauter løg, hvidløg, smør og gulerødder i en stor gryde i 2 minutter ved middel varme.

Kom kødet i gryden og brun det godt af, hvorefter der tilsættes salt, peber og paprika, tomatpure og spidskommen.

Rør rundt og tilsæt boullion, så det dækker kødet godt.

Sæt låg på og lad det simre i 3 timer.

Kartoffelmos
En halv time inden spisetid, skrælles kartoflerne og bringes i kog i en gryde med vand, uden salt! Kog kartoflerne til de er møre og hæld vandet fra.

Lun mælken i en gryde.

Pisk kartofler med lun mælk og smør med en elpisker. Mosen skal være blød, luftig og lækker. Smag til med salt og peber.

Serveres med purløg.