Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/bellini/

Bellini

Bellini er en virkelig herlig sensommer cocktail og helt perfekt med friske  ferskener i sæson.

Læskende, aromatisk og uimodståelig lækker. Perfekt som velkomstdrink, til brunch og som en festlig aperitif.

Ferskener kan variere i sødme og aroma og det er derfor en god ide, at bruger man ikke hvide ferskener, så justere man lige sødmen med lidt25 neutral sukkersirup (blot sukker og vand kogt og kølet af)

Prøv også: opskrift på mojito >>

PT60M

Bellini

Tid i alt60 min.
Arbejdstid20 min.
Antal6 glas
Ingredienser
  • 5 fersken
  • 75 cl prosecco
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Fremgangsmåde

Skold fersknerne ved at lægge dem i en skål med kogende vand i et minut. Træk skindet af de skoldende ferskener og skær frugtkødet skiver. Blend ferskenkødet til det er helt fint og mos pureen gennem en fintmasket sigte. Sæt i køleskabet i minimum en time – eller i fryseren i 30 minutter – så pureen kan blive helt kold.

Fyld et par skefulde ferskenpure i hvert champagneglas og top derefter med iskold prosecco.

Server straks