Bellini


Bellini er en virkelig herlig sensommer cocktail og helt perfekt med friske ferskener i sæson.
Læskende, aromatisk og uimodståelig lækker. Perfekt som velkomstdrink, til brunch og som en festlig aperitif.
Ferskener kan variere i sødme og aroma og det er derfor en god ide, at bruger man ikke hvide ferskener, så justere man lige sødmen med lidt25 neutral sukkersirup (blot sukker og vand kogt og kølet af)
Prøv også: opskrift på mojito >>
Bellini
Skold fersknerne ved at lægge dem i en skål med kogende vand i et minut. Træk skindet af de skoldende ferskener og skær frugtkødet skiver. Blend ferskenkødet til det er helt fint og mos pureen gennem en fintmasket sigte. Sæt i køleskabet i minimum en time – eller i fryseren i 30 minutter – så pureen kan blive helt kold.
Fyld et par skefulde ferskenpure i hvert champagneglas og top derefter med iskold prosecco.
Server straks
Næringsindhold

Pr. 100 g
(xxx kcal)
Pr. glas
(xxx kcal)
Total
(xxx kcal)
Tak for skønne opskrifter👍🏻
Kunne man mon lade dem blive på frys, så man har til en anden dag?
Mvh Heidi
Ja, du kan fint lade ferskenerne blive i fryseren, evt fryse dem ned i isterningebakker, så er det nemt at portionsanrette og hælde processo over den iskolde ferskenpure
Rigtig god fornøjelse og mange tak for din søde hilsen
Kh Ann-Christine