Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/bodyscrub-med-lavendel/ DIY Hjemmelavede gaver, Livsstil, Skønhed

Bodyscrub med lavendel

hjemmelavet-bodyscrub-med-lavendel

Jeg elsker bodyscrubs og laver altid mine scrubs selv. Det er super nemt, meget økonomisk, huden elsker det og så elsker jeg, at de er så rene og at jeg ved præcist hvad der er i. Jeg lavede denne lækre scrub i går, med en håndfuld tørrede lavendelblomster fra sidste sommer, og efter jeg havde trænet hårdt i formiddags, så var det helt fantastisk at slappe af under bruseren til mildt duftende lavendelblomster.

Så velfortjent efter at have trænet, løbet og været fuldstændig syret til i armene. Duften af lavendel sendte mig fluks på en drømmerejse til Provence.

lavendel-bodyscrub

Der er et par stykker, der har skrevet at de gerne vil høre lidt mere om udendørstræning og træning med personlig træner, som Dorte Ottosen jo er. Jeg vil meget gerne skrive et indlæg om det snart. Jeg tænker noget om øvelser man kan lave og om hvorfor jeg synes det er så mega fedt at træne med Dorte – men skriv endelig hvis I har nogle spørgsmål eller noget I gerne vil høre lidt mere om i den forbindelse.

Opskrift på bodyscrub med lavendel

Ingredienser
  • 1 dl mandelolie
  • 2 dl sukker
  • 3 spsk knust tørret lavendel eller finthakket frisk lavendel
Udskriv opskrift
Fremgangsmåde

Rør det hele sammen i et glas og lad det trække i en dag eller to inden brug. Man kan bruge lavendelolie, men pas endelig på med ikke at bruge for meget. Det fine ved de friske eller tørrede lavendelblomster er at duften er lækker, mild og diskret og kun kan anes på huden efterfølgende. Brug den gerne som en fin værtindegave