Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/chokolade-kaerlighed-og-kiksehjerter/

Chokolade og kiksehjerter

Om lidt suser børnene og jeg afsted mod Nordjylland op for at besøge min skønne veninde. Billederne til instagram er glimt fra hverdagen, masser af mad og andre finurligheder. Du finder mig på instagram ved at søge på @valdemarsro_dk.

Og dagens billeder var en oplagt mulighed for at kombinere gårdagens hjemmelavede nutella med et par nybagte hjertekiks, lavet på opskriften med havregrynskiks, blot tilsat lidt hørfrø og drysset med en smule kanelsukker. De blev hilst hjerteligt velkommen hos krudtuglerne :)

Dejlig dag til alle jer! ♥

6 kommentarer
 • Anna Banana Butterhair skrev:
  10. maj 2012 kl. 09:29

  Hvor ser de også bare lækre ud! Og genial ide at lave dem hjerteformede – den hapser jeg lige. Du skriver at du har fundet en smart løsning til at få instagrambilleder på facebook – Er det til din Valdemarsro-side? Og har du i så fald lyst til at dele? Jeg har nemlig oprettet en facebookside for min blog, men når jeg oploader instagram fra min tlf så kommer det jo automatisk på min private profil/væg. Og det kunne være meget rart hvis man selv kan vælge om man vil have det på sin private profil eller om man vil dele det på blog-siden :)

  Håber du har knækket koden :) Og god tur i det nordjyske – her er nu ganske rart heroppe, når ikke lige det regner som i dag :(

  • Ann-Christine skrev:
   10. maj 2012 kl. 22:17

   Det driller lige lidt nu, æv! troede ellers lige den var der. Jeg kan ikke helt greje fejlen, men når det lykkes skal jeg nok lige lave en lille DIY :) Det er jo super smart hvis man selv kan vælge hvor billeerne skal deles.

 • Anna Banana Butterhair skrev:
  11. maj 2012 kl. 09:15

  Det lyder bare super. Det vil jeg glæde mig til :)

 • Ann-Christine skrev:
  11. maj 2012 kl. 14:44

  Så er den der – og det virker :)

 • Janni skrev:
  12. maj 2012 kl. 06:27

  EEEEEELSKER din blog :-) Den er så dejlig inspirerende :-)

  • Ann-Christine skrev:
   12. maj 2012 kl. 10:38

   Tusind tak :) Det er jeg super glad for!

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.