Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/dubai-gode-steder-opleve-og-se/

Dubai – gode steder at opleve og se

Burj-khalifa

Sidste omgang Dubai for denne omgang her på bloggen, men sandsynligvis ikke sidste gang vi skal opleve den byen og Emiratet Dubai, for vi blev slet ikke færdige med byen og området omkring.

Vi brugte den dag i Dubai Mall og havde i den forbindelse booket en tur hjemmefra op i Burj Khalifa, som er verdens højeste bygning. Her kommer man med elevator op til 124 etage og kan gå hele vejen rundt og nyde udsigten over Dubai, som er  ganske storslået. Det anbefales at booke hjemmefra og selv om det er en pebret fornøjelse, så er det altså også en rigtig fin oplevelse og der er god tid til at se og opleve, mens man er der.udsigt

Inden turen op i Burj Khalifa, brugte vi dagen i Dubai Mall – jeg tænkte lidt inden … “okay, et kæmpe center, har vi virkelig lyst til at starte ferien med det…” Men det var virkelig fedt! Et kæmpe mall i mange etager og med alle de bedste designere samlet side om side med high street butikker, et kæmpe indendørs akvarium og en masse lækre, lækre bagerier, cupcakes butikker, spisesteder og lækre steder at lade sig inspirere af.

Jeg kunne sagtens forestiller mig at tage på en luksus shoppetur i denne by – må nok hellere plante et pengetræ i haven til sommer og så venter jeg til det har vokset sig frugtbart og givende.
dubai_billede dubai

 

kokosnod
Vi oplevede en hel del på de få dage vi havde i Dubai, spiste en oplevelsesrig emirat brunch, gik på opdagelse i det gamle Dubai, i Deira området med Souks og fiskemarkedet
Et par andre skønne tips som vi ikke nåede, men som jeg alligevel lige vil give videre til jer der måske skal afsted til Dubai på et tidspunkt:

 • Ekstravagant og storslået brunch – Burj Al Arab
 • Nogle af de bedste falafler i byen skulle man kunne få på Sultan Dubai Falafel Restaurant (efter grundig research på nettet – men som sagt ikke afprøvet)
 • Springvandsshowet ved Dubai Mall var desværre i stykker mens vi var der – men se det endelig, det skulle være fantastisk!
 • Stranden – som skulle være ganske dejlig
 • Ørkenen, som nok kræver en dag ekstra i sig selv. Det vil jeg gerne opleve næste gangdubai smoothie dubai creek
7 kommentarer
 • Lizbet/The HomeCure skrev:
  30. januar 2015 kl. 08:50

  Øj, nogle lækre billeder og så meget mere tiltrækkende end det danske vejr i disse dage. Må ærligt indrømme, at det er vildt inspirerende, at du tager ud at rejse med din familie i så lang tid! :D

  • Ann-Christine skrev:
   2. februar 2015 kl. 08:21

   Tusind tak! Det kan virkelig også varmt anbefales. Det er den bedste beslutning længe :)

 • 31. januar 2015 kl. 23:02

  Skønne billeder – du kunne også sælge rejser til Dubai på den måde du formidler :-) Fortsat god tur

  • Ann-Christine skrev:
   2. februar 2015 kl. 08:25

   Kunne være jeg skulle kaste mig over rejsebranchen på et tidspunkt ;)
   Tusind tak

 • Lene Nørby Nielsen skrev:
  3. februar 2015 kl. 14:26

  Dubai er fantastisk!! Vi har lige været der i 2 uger – boede dog 80 km nord for selve Dubai i Ras Al Khaimah, der virkelig også er et besøg værd! Vi havde ikke været så smarte som jer at booke Burj Khalifa hjemmefra og da prisen så var tårnhøj, gemmer vi det til næste gang! :-)

  • Ann-Christine skrev:
   3. februar 2015 kl. 17:06

   Endnu en god grund for os til at komme tilbage til området – nye steder at opleve :)

 • Sine skrev:
  15. juli 2019 kl. 14:56

  Kære Ann-Christine
  Jeg læser din blog med stor fornøjelse og har meget glæde af dine opskrifter som er lette at gå til og uden for mange specielle ingredienser, som jo kan være svære at få fat i, når man ikke bor i storbyen.
  Jeg holder meget af din positive indstilling til livet, men jeg er meget ked af at læse om jeres ferie i Dubai. Er du ikke klar over, at i Dubai bliver voldtægtsofre straffet hvis de anmelder voldtægtsmanden (som går fri). At det er mandens ret at “afrette” sin kone. At homoseksuelle udsættes for tortur og fængsling. At 1000 vis af arbejdere er omkommet under bygningen af luksushoteller og shoppingcentre, og at de i øvrigt arbejder under slavelignende forhold?
  I er med til at forherlige et diktatur. Det er turisternes penge der “fodrer” de rigeste og det er ikke noget den almindelige undertrykte befolkning får glæde af.
  I må selvfølgelig rejse hvorhen I vil, men jeg synes jo egentlig, at det giver god mening at man også overfor sine børn viser, at der er rejsemål man bare ikke tager til. (Tyrkiet og Dubai f.eks). Jeg kan godt se, at det er flere år siden I var i Dubai, men tingene var ikke bedre dengang.
  Glæder mig til at læse jeres rejsebeskrivelser fra demokratiske lande.

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.