Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/duften-og-smagen-af-jul/

Duften og smagen af jul

I går havde vi en virkelig afslappende hyggedag herhjemme. Vi lavede absolut ikke ret meget; så nissebanden et par gange, legede lidt med togbane, pakkede lige lidt varer til shoppen, læste bøger og hyggede os bare med at være sammen. Vi har haft et lidt travlt program den seneste tid, så da børnebanden var puttet i går aftes lavede vi den gode varme juledrik og puttede os på sofaen med net tv og det sidste afsnit af Borgen.

Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *
6 kommentarer
 • 4. december 2011 kl. 14:11

  Mmm, for pokker, hvor den opskrift lyder god(har lige været inde på linket).. Og smagen af jul er jo bare så fantastisk! Glædelig 2. søndag i advent :)

  • Ann-Christine skrev:
   5. december 2011 kl. 13:38

   Tak! Den er god og jeg kommer helt sikkert til at drikke den et par gange i løbet af december :)

 • Xenia skrev:
  5. december 2011 kl. 08:07

  Mums, det lyder godt! Det skal jeg helt sikkert prøve her en af dagene… Kan du anbefale en god æblemost? Det er nemlig ikke ligefrem det jeg normalt gør så meget i? Eller skal jeg bare finde en på flaske, der ikke ser filtreret ud?

  • Ann-Christine skrev:
   5. december 2011 kl. 13:40

   Jeg købte en i Irma, mener det var Irmas egen økologiske ufiltreret æblemost. Men det findes mange gode slags, det betaler sig dog at give lidt ekstra for dem af god kvalitet synes jeg. Der står altid ufiltreret på flasken.
   Og går det helt galt, så tror jeg faktisk også almindelig æblejuice kunne smage dejligt :)

   • Xenia skrev:
    5. december 2011 kl. 18:42

    Nu har jeg købt noget, så det er klart. Jeg havde dog til gengæld svært ved at finde hele kardemommekapsler (og økoappelsiner). Appelsiner burde forhåbentlig ikke være så svære at finde, men hvor har du købt kardemommen? :)

    • Ann-Christine skrev:
     5. december 2011 kl. 20:48

     Hmmm, tænke tænke …. Jeg mener faktisk jeg bare købte dem i Brugsen sidst og at de stod på krydderihylden sammen med nelliker og den slags. Eller fandt jeg dem hos grønthandleren – jeg bliver helt i tvivl. Appelsinerne skal i al tilfælde være usprøjtede, da skallen skal med i – så kan du slet ikke finde øko, så se om du kan finde usprøjtede
     Glæder mig til at høre hvad du synes om juledrikken :)