Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/foedselsdag-og-morgenmadsvafler-med-boghvede/ Brunch Fødselsdag

Morgenmadsvafler med boghvede

Disse morgenmadsvafler med boghvede, som vi spiste i påsken, er et godt bud på en festlig og nem fødselsdagsmorgenmad på hverdage, såvel som i weekender.

Morgenmadsvafler er lidt mindre sprøde end min anden opskrift på de skønneste sprøde vafler – men når det lige er til morgenmad, så skal det også gerne være mere mad, og mindre som sød dessert.

Kom en masse dejlig topping på dine morgenmadsvafler – det er så lækkert.

PT15MPT10M4

Morgenmadsvafler med boghvede

Tid i alt15 min.
Arbejdstid10 min.
Kan frysesJa
Antal4 pers.
Ingredienser
  • 2 banan, modne
  • 2 æg
  • 50 g boghvedemel
  • 1 tsk kanel
  • 1 nip salt
  • 2 spsk smør, stuetempereret
  • 1 spsk smør, til stegning
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Fremgangsmåde

Mos bananer og smør og pisk det med en gaffel sammen med æggene. Pisk boghvedemel, kanel og salt i (mandelmel kan også bruges) Steg i en smule smør i et vaffeljern.

Topping
Frugt og bær, evt lakridspulver, sirup, kakaonibs, peanutbutter, nødder og frysetørrede bær