Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/foedselsdagsmorgen/

Fødselsdagsmorgen

foedselsdagsbord

Jeg har været tidligt oppe i dag og lavet søde hemmeligheder sammen med Johan og Julie, mens Martin sov dejlig (ræve)søvn og ventede på, at blive vækket med fødselsdagssang, masser af gaver og morgenbord.

Johan og Julie hjalp hinanden med at dække bord, pyntede med et væld af flag i hele huset, samt pakke de sidste gaver ind. Sammen har vi lavet pandekager – hele to slags, både de klassiske pandekager og boghvedepandekager (opskrift kommer på senere på ugen) – Hindbærsmoothie, æg en cocotte med svampe og skinke (den opskrift kommer også snart) samt lækre, lækre kanelsnegle.
Kanelsneglene havde jeg i øvrigt frosset ubagte ned, sidst vi lavede en portion. Perfekt til at lave nemme og hurtige friskbagte kanelsnegle til en mandag morgen fødselsdag.

foedselsdagsmorgen

foedselsdagsmorgenmad morgenbord

 

Spørgsmål til opskriften?

Har du spørgsmål til opskriften eller lyst til at sende en sød hilsen, så kan du skrive til mig i kommentarfeltet herunder.
Du kan måske finde svaret på dit spørgsmål i kommentarfeltet, hvis det allerede er stillet og besvaret - eller du kan kigge på denne side, hvor jeg giver svar på mange 'ofte stillede spørgsmål' til min opskrifter.

Kommentarer
  • Majbrit:
    8. april 2014 kl. 20:14

    Skulle jo bare lige herind forbi for nu skal der bages Valdemarsro pølsehorn :) og ….. Ja så bliver jeg da bare draget af de skønne billeder og historie dertil …. Så jeg kan slet ikke lade være med at læse :)
    Hjertelig tillykke med din mand og nøj et lækkert morgenbord… Wow
    Ha en god aften … Må hellere komme igang med de pølsehorn ;)
    Knus Majbrit

    • Ann-Christine:
      9. april 2014 kl. 09:01

      Kære Majbrit,
      det er kun hyggeligt :) Tak for din søde hilsen og rigtig god fornøjelse med pølsehornene :)
      Kh Ann-Christine

  • Sara Friis:
    8. april 2014 kl. 17:45

    Det lyder virkelig lækkert!
    Når du fryser kanelsnegle ned, er det så før eller efter hævning? Skal der ændres noget i opskriften, eller fryses de bare, som de er?

    • Ann-Christine:
      9. april 2014 kl. 09:00

      Det er bare lige når de er rullet sammen og skåret ud – så kommer de i en fryseboks og så i fryseren :)

  • 8. april 2014 kl. 12:40

    Jeg gentager lige; men hvor ser det bare lækkert og hyggeligt ud. Fint med flere forskellige slags pandekager; jeg har faktisk bagt din bananpandekager ofte her på det sidste… De hitter stort herhjemme :)

    • Ann-Christine:
      9. april 2014 kl. 08:56

      Jeg elsker også variation, også at variere bananpandekagerne med forskellige krydderier og alverdens dejlig topping :) Dejligt du kan bruge opskriften også :)

  • Vis alle 34 kommentarer

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.