Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/boghvedepandekager/

Boghvedepandekager

Til Martins fødselsdagsbord i går lavede jeg disse små og sunde boghvedepandekager, som på mange måder minder ret så meget om de bananpandekager vi ofte laver – men samtidig er de fuldstændig anderledes både i smag og konsistens.

Det giver en helt anden type dej og boghvedepandekagen bliver mere i stil med en mere amerikansk pandekage. Meget svært at forklare, kan I nok høre ;)

– men de behøver jo egentlig ikke flere ord med på vejen, udover at de er nemme at lave, er sunde og smager super, super lækkert …

PT15Mter

Boghvedepandekager

10 stk.    15 minutter
10 stk.
Ingredienser
  • 2 bananer, modne
  • 2 æg
  • 25 g boghvedemel
  • 1 nip salt
  • 1 tsk kanel
  • 1 tsk honning
  • 1 spsk smør, til stegning
  • 1 spsk olivenolie, til stegning
Udskriv opskrift
15 minutter
Fremgangsmåde

Mos bananen og pisk først æggene og derefter boghvedemel, salt og honning i med en gaffel.

Steg på en varm pande med lidt olie og en smule smør.

Serveres med friske bær, frugt, ahorn eller agavesirup, samt evt et drys lakridspulver.