Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/godt-fra-start/

Godt fra start….

cafe

Ferien er startet godt op med en skøn brunch på The Laundromat på Østerbro. Vi fik en clean- og en dirty brunch. De var begge super gode, med frugt, amerikanske pandekager med ahorn sirup, godt brød, æg, stegte tomater og en dejlig græsk yoghurt med sprød müsli. Til den ene brunch var der en god hummus på salat og på den anden (den dirty!) var der stegte pølser og bacon.

Ikke en dårlig måde at starte en ferie på….

Så var det lige, at jeg fik øje på en blomsterbutik!

Det var heldigt. For jeg kom i tanke om, at de amaryllis, vi har derhjemme, har udtjent deres pligt. Ligesom julestjernen og vores hyacinter. Vi havde heller ikke fået købt en mistelten endnu (og det er vel ikke rigtig jul uden? -der skal jo kysses!) -og så fik jeg øje på en smuk kamelia, sådan én har jeg altid ønske mig!

Nu har jeg lige læst, at de stortrives i en frostfri kølig udestue, ved omkring 15 grader. Sådan én har jeg ikke!!! (Nu vil jeg gerne have sådan en gammeldags havestue, med småsprossede vinduer på de tre vægge)

-nogen erfaringer med indendørs kamelia?

2 kommentarer
 • Madame skrev:
  16. december 2007 kl. 09:50

  Gid jeg havde erfaring med indendørs kamelia – det lyder meget smukt – men det har jeg desværre ikke. Jeg kan også få lyst til at købe næsten hele butikken, når jeg går ind i en blomsterbutik. Som du siger, burde man have en gammeldags havestue med masser af småsprossede vinduer ;-)

 • 16. december 2007 kl. 10:15

  Madame,
  -jeg kom så til at rippe blomsterbutikken næsten fuldstændigt ;-) -og den bliver så smuk min Kamelia (det er også et smukt navn, synes jeg)

  -Vi er bare SÅ enige om den havestue :-)

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.