Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/gratis-labels-koekken/

Få styr på indholdet i køkkenskufferne + en gave med gratis labels

køkkenglas labels

Jeg har glædet mig rigtig meget til at dele denne DIY og gaven med de fine gratis labels, som er specialdesignet til jer, der læser med her på Valdemarsro ♡

Det ser nemlig så fint og lækkert ud i køkkenskuffen eller på hylderne, og jeg nyder selv, når indholdet i skufferne er overskueligt og pænt.

Vi har lavet nogle smukke labels helt særligt til jer der læser med her – som I frit kan printe ud derhjemme på jeres eget labelspapir, klippe ud eller udstanse, og sætte på køkkenglas og bøtter med mel, gryn, popcorn, rosiner og andet skønt.

Der er et ark med fortrykte mærkater og et ark med labels, hvor man selv kan skrive på.

Der har været noget langt mellem nye indlæg i DIY kategorien, og det skal der laves om på fremover. Og når jeg så skriver, at vi har lavet de smukke labels, så bunder det simpelthen i et nyt fint teamwork mellem Pernille der står bag GrandStoriesDesign og Valdemarsro.
DIY køkkenglas

I får her baggrundshistorien for dette nye samarbejde …

Jeg mødte Pernille på Formland for et par år siden, hvor vi faldt i snak om vores fælles forkærlighed for smukke notesbøger, bogmærker, kalendre og i det hele taget papirdesign.

Pernille er passioneret designer af de fineste papirsting, som matcher min smag fuldstændig – så da hun lancerede sin nye webshop med egne smukke papirsvarer, som jeg er helt vild med, så var jeg hurtig ved tasterne og shoppede (naturligvis) løs af klistermærker, notesbøger, kort og andre fine sager.

Vi startede med at maile lidt sammen (det startede faktisk med et sødt håndskrevet postkort fra Pernille, modtaget i den gode gamle postkasse udenfor og ikke i mailindbakken. Så hyggeligt!) og siden mødtes vi til kaffe, hvor vi lige dele snakkede om det at være selvstændig og iværksætter, værdien af at leve tæt på en smuk natur og samtidig lagde vi fine planer om et samarbejde med fine printable designs til DIY kategorien her på bloggen.

Sammen får vi ideerne, og så står Pernille for design, mens jeg fotograferer, skriver og deler – altsammen vil blive delt i en række fine indlæg til jer ♡
køkkenmærkater

Jeg kan så godt lide, når jeg nemt og hurtigt kan få overblikket over, hvad vi har i køkkenskufferne – og at der samtidig ser forholdsvis ordentligt og pænt ud når jeg åbner skufferne.

I årevis har jeg brugt henkogningsglas til opbevaring og det fungerer rigtig godt. Disse labels kan fint bruges på andre opbevaringsbøtter og glas og ser også fine ud på siden af et glas, hvis man har dem stående på en hylde.

Vi har lavet to varianter til jer. En fortrykt label og en man selv kan skrive på.

I kan hente dem her: 

Vejledning: 
Brug labelspapir i A4 størrelse. Det kan købes i mange boghandlere, krea-butikker, online, kontortilbehørsbutikker mv. Klip eller udstans mærkaterne og klister dem på glas eller opbevaringsbeholdere. De er nemme at få af ved vask og holder sig pæne i lang tid.

mærkater til opbevaringsglas mærkater køkken

30 kommentarer
 • corporatemor skrev:
  9. november 2017 kl. 08:13

  Hvor køber du glas i store størrelser? Eller har du et viktualierum hvor du kan opbevare resterne? Jeg har købt gennemsigtige plastikbøtter og kasser, men jeg har stadig svært ved at få plads til mere end 2 kg mel eller havregryn. Så jeg ender fortsat med at have halve poser til at ligge rundt omkring ;-)

  • Ann-Christine skrev:
   9. november 2017 kl. 21:17

   Jeg køber alle disse glas i Ikea – mener at Kop & Kande har eller har haft nogle 2 liters glas.
   Men jeg har temmelig høj omsætningshastighed på mel i køkkenskuffen, så det når jeg aldrig komme på glas ;)

   • Lissi lyhne skrev:
    5. november 2023 kl. 20:07

    Hvad str er jeres label i diameter, tænkte jeg kunne købe runde blanke labelspapir og klistre jeres ovenpå, eller er der noget jeg har misforstået😉😅
    Mvh Lissi

    • Ann-Christine skrev:
     9. november 2023 kl. 19:46

     Hej Lissi,
     disse er print selv, så du kan tilpasse dem som du vil i størrelsen alt efter hvor stort du printer. De er lavet til et A4 ark, man selv kan printe ud.
     Rigtig god fornøjelse
     Kh Ann-Christine

 • Tina skrev:
  9. november 2017 kl. 10:11

  Meget søde labels, de vil pynte herhjemme:-)
  Tak og en skøn november ønskes.

  • Ann-Christine skrev:
   9. november 2017 kl. 21:18

   Dejligt at høre og rigtig skøn november til dig også ♡

 • Berit skrev:
  9. november 2017 kl. 10:26

  Hvor ser det fint ud – skønt. Men hvordan holder du eller i andre styr på holdbarheden i bøtter og glas, hvis i ikke gemmer selve posen – skriver i det på bøtten/glasset eller på labellen?

  • Nicoline skrev:
   9. november 2017 kl. 21:34

   Putter mine frø, nødder ol. På rengjorte syltetøjsglas el. Bla. Styltede agurker har en fin størrelse glas. Det giver ikke rigtigt et ensarted udtryk i skuffen, men er billigt. Gode genbrug?
   Mht. Hålbarhed plejer jeg at klippe holdbarhedsdato af og sætte den i bunden af glasset med tape. Dog vil jeg sige, at de fleste ting bliver brugt før de løber ud. Tørvarer har jo en lang holdbarhed.
   Hvis det er gryn, ris, popcorn el. Klipper jeg også opskriften fra posen ud og klistrer den bagpå glasset.
   Iøvrigt virkelig fine labels.

   • Ann-Christine skrev:
    10. november 2017 kl. 07:42

    Det er så dejligt at genanvende den type glas – det gør jeg også gerne til flere ting og formål :)

  • Ann-Christine skrev:
   9. november 2017 kl. 21:18

   Jeg bruger det meste ret hurtigt, men ellers notere jeg det med småt nederst på en labels, hvis jeg er i tvivl.

 • Dorthe skrev:
  9. november 2017 kl. 10:42

  Hej tak for de fine labels. Jeg er netop ved, at rydde op og gøre ved i mine køkkenskabe. Må jeg komme med er lille ønske ? Labels til krydderi glas, jeg har valgt at komme krydderier i nogle glas fra Ikea, for at få et ens udtryk. Men har ikke kunnet finde nogle smarte/pæne labels til dem.

  • Ann-Christine skrev:
   9. november 2017 kl. 21:20

   God ide! Det vil vi helt sikkert kigge nærmere på, om det ikke skal være en af de kommene :)
   Tak for input ♡

   • Birthe skrev:
    29. november 2017 kl. 08:54

    Ja fine labels . Jeg har også krydderier i små gamle glas. Jeg har skrevet på dem med en porcelænspen. Så tåler de nemlig opvask uden at etiketten går i stykker.
    Jeg har gryn, frø o .lign i store glas. Nogle gamle hvor der er et felt man kan skrive i med kridt. Jeg har sprayet skriften med hårlak, så forsvinder den ikke hver gang man tager om glasset og det holder til vask.

    • Ann-Christine skrev:
     29. november 2017 kl. 18:39

     Sikke da nogle fine ideer – tak for at dele ♡

 • Rikke skrev:
  9. november 2017 kl. 10:45

  Hvor er de bare fine, tusind tak
  Hilsen Rikke

  • Ann-Christine skrev:
   9. november 2017 kl. 21:20

   ♡ Dejligt at høre
   Dejlig aften til dig
   Kh AC

 • Rikke G. Lange skrev:
  9. november 2017 kl. 12:25

  Hej.

  Sikke nogle fine mærkater.
  Jeg er også selv den type, der gerne vil have styr på mine glas med div. gryn, mel og lign. i – så en rigtig god idé. Tak for dem.

  • Ann-Christine skrev:
   9. november 2017 kl. 21:21

   Tusind tak, Rikke ♡ Dejligt hvis du kan bruge dem
   Rigtig skøn aften til dig
   Kh AC

 • Line skrev:
  9. november 2017 kl. 13:34

  De er godt nok fine de nye labels. Tak for det og glæder mig til at se, hvad I ellers kommer med.
  Jeg vil dog høre, om I har planer om at lave lignede labels til krydderier? Der er opbevaringsglas jo oftest mindre og det vil virkelig gøre det mere overskueligt. :)

  • Ann-Christine skrev:
   9. november 2017 kl. 21:21

   Super fin ide, det vil jeg lige tale med Pernille om :)
   Tusind tak for input og du kan tro at vi også glæder os til at finde på mere ♡
   Dejlig aften til dig
   Kh AC

 • Mutti skrev:
  9. november 2017 kl. 21:45

  Tak for sådan en fin gave! Hvor er det bare nogle flotte labels! Nu har jeg endnu mere lyst til at få mere orden på den forvirring der oftest hersker i, hvad det egentlig er jeg har på lager.. Så er der 2 poser kanel, 1 hel og 1/2 pose karry osv. Har man kølig men ikke helt tør nok opbevaringsplads, er det også bedst med f.eks. mel og gryn i glas!

  • Ann-Christine skrev:
   10. november 2017 kl. 07:44

   ♡♡♡ Det er nemlig bare så rart at have lidt hold på den slags :)

 • Dorte skrev:
  10. november 2017 kl. 14:01

  Meget, meget fine labels. Tak for dem :-)

  • Ann-Christine skrev:
   12. november 2017 kl. 14:36

   Mange tak ♡ dejligt de kan bruges :)

 • Maria Andersen skrev:
  4. december 2017 kl. 23:09

  Er ved et tilfælde “faldet” over din YT kanal. Hold nu op, hvor er det nogle gode videoer du laver.
  Jeg er vildt nysgerrig for at høre hvor du shopper din køkken ting? Synes du har en fin kombinationen af farver i dit køkken??. Mvh Maria

  • Ann-Christine skrev:
   6. december 2017 kl. 13:07

   Hvor er du sød! Tusind tak, det er jeg glad for du synes ♡
   Jeg køber mange forskellige steder, og langt det meste er samlet over en del år eller ønsket i fødselsdags- og julegaver.
   Dejlig dag til dig
   Kh AC

 • Cecilie skrev:
  9. december 2017 kl. 19:39

  Hej Ann-Christine

  Hvor er de bare flotte, tak for det!

  Hvor køber du dit labelpapir? Jeg har ledt og googlet, men jeg synes det er en anelse svært at finde.

  Venlig hilsen Cecilie

  • Ann-Christine skrev:
   11. december 2017 kl. 16:19

   Det er dejligt at høre ♡
   Jeg har købt det i en kontorbutik eller i en velassorteret boghandel. Tror måske også man kan være heldig at finde noget i den stil hos Panduro eller andre hobbybutikker.
   Kh AC

 • Signe bang skrev:
  10. januar 2019 kl. 15:24

  Hej
  Jeg synes en dag imellem dine skønne opskrifter, at jeg så et link til et godt sted at købe krydderier? Vh Signe

 • Yurika skrev:
  26. maj 2021 kl. 09:13

  Tusind tak,
  Jeg er lige flyttet og fra at have krydderierne i en skuffe skal de stå fremme så nu skal ny labels på selve glasset og ikke på låget! Hilsen Yurika

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.