Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/guilliaume-musso-boganbefaling/

‘Et atelier i Paris’ af Guilliaume Musso – boganbefaling

et atelier i parisSikke et nyt forfattercrush, jeg har haft siden sommeren, hvor jeg læste min første bog af Guilliaume Musso, ‘Opkald fra en engel‘ som jeg faldt pladask for!

Efter den første bog, kunne det ikke gå hurtigt nok med at få lånt ‘Central Park‘ og ‘Pigen fra Brooklyn‘ på biblioteket og efter lidt ventetid også den seneste ‘Et atelier i Paris‘, som netop er udkommet på dansk.

Alle disse bøger har været skønne læseoplevelser ♡

Velskrevne, hurtigt læst og med fabelagtige spind af historier og et plot der holder spændingen til det sidste. Jeg er fan og har da også i løbet af det seneste års tid fået bøgerne anbefalet i kommentarfeltet, under vores mange skønne bogsnakke. Jeg kan kun erklære mig enig med jer i, at de er en varm anbefaling værd.

Hver bog indeholder en fortælling, som fint kan læses uafhængig af de andre, men der er dog små referencer hist og her til de tidligere bøger, som er rare at få med – så jeg vil anbefale, at man læser dem i kronologisk rækkefølge.

guilliaume musso bøger

Det fine bogmærke, kan I i øvrigt hente gratis til print her>>

‘Et atelier i Paris’ af Guillaume Musso

Madeline og Gaspard er begge rejst til Paris ved juletid, hende for at holde ferie alene og han for at have arbejdsro til at skrive på sit nye teaterstykke. De kender ikke hinanden, men ved en fejl er deres feriehus blevet udlejet til dem begge. Huset tilhørte den afdøde berømte maler, Sean Lorenz, som døde på tragisk vis. Madeline, som til daglig arbejder hos politiet og Gaspard som tiltrækkes af Sean Lorentz tragiske skæbne, beslutter sig sammen for at løse op for mysteriet omkring kunstnerens død. 

Bøgerne er i thrillergenren, men de er ikke så nervepirrende på den ubehagelige måde, som nogle bøger i den genre kan være. Men spændingen holder, historien er godt fortalt og som læser overraskes man undervejs.

musso bøgerne

Nu er jeg gået i gang med den længe ventede femte bog i serien om “De syv søstre” af Lucinda Riley, som netop er udkommet. Månesøsteren er indtil videre virkelig skøn og jeg glæder mig til at dele oplevelsen af den bog med jer inden så længe ♡

17 kommentarer
 • Nadia WH skrev:
  14. november 2018 kl. 13:52

  Jeg er også helt vild med Mussos bøger og de bliver slugt enormt hurtigt. Et Atelier i Paris ligger klar på biblioteket og venter på mig og jeg GLÆDER mig :-)
  Serien om De syv søstre er fantastisk og er spændt på at læse Månesøsteren. Skal bare lige vente på de 58 andre, der er foran mig i køen på biblioteket.

  • Ann-Christine skrev:
   14. november 2018 kl. 18:44

   Ja, de er virkelig også lynhurtigt læst her.
   Sikke to skønne bøger du har forude at læse. Jeg tror næsten de må have købt godt ind bibliotekerne af Månesøsteren, så forhåbentligt går der ikke så længe før det er din tur med den også :)
   Kh AC

 • Helle skrev:
  15. november 2018 kl. 08:10

  Kan se du har en Aveda Blue oil liggende. ;-)
  Er det en du kan anbefale? -Overvejer den som julegave til en veninde.
  Ved du om den kan købes i Danmark? Jeg har ikke kunne finde den på nettet.
  Hilsen Helle

  • Ann-Christine skrev:
   15. november 2018 kl. 09:55

   Ja, jeg er rigtig glad for den, – både den og stressfix, som også er skøn. Denne har en let kølende effekt, som er rigtig rar.
   Jeg har købt den hos min frisør PER i Aarhus, de har et fint udvalg af Aveda produkter.
   Kh AC

   • Helle skrev:
    15. november 2018 kl. 13:14

    Mange tak! Jeg prøver der. ;-)

 • Niels Brund skrev:
  15. november 2018 kl. 18:19

  Jeg er også blevet meget betaget af Musso. Du skulle prøve “opkald fra en engel”. Den har et helt fantastisk plot.

  • Ann-Christine skrev:
   16. november 2018 kl. 16:48

   Den har jeg også læst, og er helt enig!

 • Bente skrev:
  15. november 2018 kl. 20:42

  Hej Ann-Christine
  Tak for en dejlig blog! Jeg ser dine videoer, og beundrer altid de porcelæns/keramik lysestager du har i dit køkken… vil gerne spørge, hvor de er fra?
  Venlig hilsen
  Bente

  • Ann-Christine skrev:
   16. november 2018 kl. 16:49

   De er fra Casalinga, et firma der desværre er lukket nu
   Mange tak for din søde hilsen :)
   Kh AC

 • Sarah skrev:
  19. november 2018 kl. 09:47

  Var også vild med “Opkald fra en engel”, som klart er min favorit. “Pigen fra Brooklyn” og “Central Park” blev også hurtigt læst og jeg er nu igang med “Et atelier i Paris”. Men det er som om at jeg bare ikke rigtig kan komme i gang, og det kommer egentlig lidt bag på mig. Men jeg må til at skynde mig, for den skal snart afleveres igen, og bagefter ligger “Månesøsteren” og venter og det må da være en motivationsfaktor der kunne ændre lidt :)
  Har i øvrigt lige læst “Lyset vi mistede” af Jill Santopolo, den fineste kærlighedshistorie der varmt kan anbefales.
  Kh Sarah

  • Ann-Christine skrev:
   20. november 2018 kl. 07:33

   Jeg tror også næsten at opkald fra en engel var min favorit – og derudover; jeg er midt gennem månesøsteren, og den er fantastisk! Virkelig så skønt at lære Tiggy at kende, og jeg er allerede lidt trist over ventetiden på bogen om Electra (overvejer faktisk at genlæse dem alle igen i mellemtiden)
   Mange tak for tippet om Jill Santopolo, den er fluks reserveret på biblioteket :)
   Rigtig god læselyst med Et Atelier i Paris, jeg håber den tager fart og fanger inden så længe
   Kh AC

   • Sarah skrev:
    21. november 2018 kl. 09:53

    Uhhh ja jeg glæder mig også helt vildt til at skulle igang med “Månesøsteren”. Synes det er fantastisk hvordan hun får en til at ende med at holde af alle søstrene, alt efter hvilken bog man læser. Overvejer at vente med at gå igang, netop for ikke at skulle vente lang tid på næste bog :), men tror nu nok ikke jeg kan holde fingrene fra den alligevel :)
    Rigtig god fornøjelse med “Lyset vi mistede”, håber du kan lide den.
    Og mht til “Et Atelier i Paris” Så tog den lige en drejning der gjorde den interresant :)
    Kh Sarah

    • Ann-Christine skrev:
     21. november 2018 kl. 17:55

     Det er jeg virkelig også helt betaget af – glæder mig også enormt meget til at læse de to sidste (og er spændt på hvornår der er nyt om dem, mener at have hørt at bogen om electra endnu ikke er skrevet …)
     Godt at høre at Et atelier i Paris fanger nu :)

 • Camilla skrev:
  19. november 2018 kl. 11:17

  Jeg sætter den straks (på verdens længste) ‘to read’ liste. Har lige lukket Morten Papes ‘Planen’ – fuldstændig fantastisk, men meget hård. Nu må jeg over i den lettere genre.

  • Ann-Christine skrev:
   20. november 2018 kl. 07:37

   Jeg har ikke læst Morten Papes to bøger endnu, men har dem også på listen – dem glæder jeg mig til og du rammer præcis min forventning til dem med dine ord; “fantastisk, men hård”. Tænker også at jeg hellere må komme et par feel good bøger ind mellem dem, når jeg kommer dertil.

 • Birgitte skrev:
  15. februar 2019 kl. 18:34

  Hej
  Nu har jeg læst alle bøgerne af Musso, det er fantastisk læsning, TAK for anmeldelserne, jeg er ofte inde og kigge inden jeg går på biblioteket så jeg bliver inspireret…
  Jeg vil også gerne anbefale en forfatter jeg lige har læst.. Zoe Ferraris.
  Hun har skrevet ” Den sidste sura” og derefter ” Slørets by” det er noget så usædvanligt som en kriminalroman der foregår i Saudi Arabien. Man får et fantastisk indblik i kvindernes liv i et muslimsk land samtidig med en god krimi…

  • Ann-Christine skrev:
   16. februar 2019 kl. 09:03

   Hvor er det dejligt at høre at du også blev glad for Mussobøgerne :)
   Sikke en fin anbefaling til mig, de er fluks reserveret på biblioteket :) Dem glæder jeg mig meget til og det er så dejligt med tips til skønne bøger. Jeg er så glad for at vi kan dele gode bøger, tips og læseoplevelser med hinanden herinde.
   Rigtig god weekend til dig
   Kh AC

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.