Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/print-bogmaerker/

Fine efterårsbogmærker til de læseglade

bogmærker

Jeg har sådan glædet mig til at dele disse smukke bogmærker med alle jer, der er lige så læseglade, som jeg er. Fine efterårshyggelige bogmærker, designet af Grand Stories Design – lige til at printe ud hjemme hos jer selv og til at skabe lidt ekstra hygge med efterårsbøgerne.

Jeg deler min efterårsferiebøger nederst i indlægget her og vil meget gerne høre jeres også ♡

En af mine yndlingsbeskæftigelser er, og har stort set altid været, at læse. At forsvinde ind i bøgernes verden, glemme tid og sted og blot lade fortællingen tage mig med til andre lande og andres oplevelser. Gennem bøgerne opleve historien, nye kulturer, andre tider og drømme mig væk.

bogmærker print

Før mobiltelefonens tid, kunne jeg læse alle steder og havde næsten altid en bog med i min taske til små pauser, ventetider osv. Det har jeg i øvrigt stadig indimellem, men samtidig med at jeg sagtens kan fordybe mig i at læse og nyde bøger alle steder, så synes jeg, det er hyggeligt at sætte rammen for min læsning. Gøre omgivelserne lidt hyggeligt med stearinlys, et varmt tæppe, yndlingsteen i yndlingskoppen og friske blomster i vaserne. Måske lidt musik, både til at skabe hygge og til at dæmpe andre lyde. Her kan jeg bedst lide stille klassisk musik, så jeg ikke kommer til at lytte til teksterne i stedet for at læse i bogen.

Når man er meget glad for bøger, så har man også stor glæde af bogmærker – og her har jeg altid været særligt glad for at bruge nogle fine nogle af slagsen. Det kan være smukke postkort. Et bogmærke som mine børn har tegnet til mig eller lign. Indimellem er det også blot det nærmeste i nærheden, der bruges, fx en kvittering eller lign.

bogmærker til print

 

 

Der er to udgaver af de smukke bogmærker, som er endnu en del af det fine DIY-samarbejde, som Pernille fra Grand Stories Design og jeg har lavet for at kunne dele nogle flere fine DIY projekter med jer.

En af bogmærkerne er med farver i de fineste efterårsfarver og den anden er lavet til at kunne farvelægge selv. Print dem gerne ud på begge sider i lidt kraftigt papir eller karton, de er nemlig lavet sådan, at der på den måde kommer to forskellige print på begge sider.

Få de fine print selv af bogmærker i efterårsfarver her >>

Få de fine print selv bogmærker til at farvelægge selv her >>

 

bogmærker til bøger

Hvilke bøger læser I lige nu, eller glæder jer til snart at tage fat på? 

bogmærker til print og bøger

31 kommentarer
 • Hanne Støttrup skrev:
  12. oktober 2018 kl. 15:54

  Jeg har lige læst Dødevaskeren. En barsk bog. En anden hyggelig bog er Den lille hyggelige butik med lykkelige slutninger. Ellers er jeg i gang med thriller Naboparret. God ferie.

  • Ann-Christine skrev:
   13. oktober 2018 kl. 06:11

   Jeg tror også det bliver barsk læsning, så jeg går lige og tager mig lidt sammen til den ;)
   Den lille hyggelige butik er virkelig også skøn og sød, – og helt ideel til alle os der holder meget af både bøger og lykkelige slutninger ♡ Rigtig god weekend
   Kh AC

   • Betina Thomsen skrev:
    13. oktober 2018 kl. 12:24

    Glæd dig til “Blomstrende syrener” – den er fantastisk.
    Her er jeg igang med “Vi kunne alt “

    • Ann-Christine skrev:
     14. oktober 2018 kl. 07:47

     Hvor er det dejligt at høre :)
     Jeg har også reserveret ‘Vi kunne alt’ – og der er lang ventetid, så det bliver nok til næste år, men den glæder jeg mig også meget til
     Kh AC

 • Jette skrev:
  12. oktober 2018 kl. 22:02

  Dejligt med læseinspiration!

  Jeg læser ‘blomstrende syrener’ af Martha Hall Kelly pt. Barsk fortælling om 2. verdenskrig synes jeg. Men god. Som lydbog har jeg gang i ‘Mig uden dig’ af Kelly Rimmer. Kan også anbefales.

  Rigtig god ferie til dig og dine.

  • Ann-Christine skrev:
   13. oktober 2018 kl. 06:08

   Sikke skønne læsetips du også deler, ‘blomstrene syrener’ er nu reserveret på biblioteket, den glæder jeg mig meget til! – og Kelly Rimmers har jeg læst for omkring et års tid siden, tror jeg. Den kunne jeg også virkelig godt lide. Rigtig god fornøjelse med bøgerne og rigtig skøn weekend/efterårsferie til dig
   Kh AC

   • Jette skrev:
    13. oktober 2018 kl. 22:26

    Glæder mig at du også kan bruge min inspiration :)

    Har du læst ‘Opkald fra en engel’ af Guillaume Musso? Hvis ikke, kan jeg også varmt anbefale den.

    • Ann-Christine skrev:
     14. oktober 2018 kl. 08:03

     Jeg har også læst ‘Opkald fra en engel’ denne sommer og er helt enig med dig – jeg er blevet meget begejstret for Guillaume Mussos bøger, dem har jeg planer om snart at anbefale videre i et indlæg her på Valdemarsro.

 • Catrine Marcussen skrev:
  13. oktober 2018 kl. 08:47

  Det er ikke så tit jeg kører i offentlig transport, men forleden bed jeg netop mærke i at alle sad med næsen i deres mobil telefon og at ingen læste i bøger som jeg husker de gjorde før i tiden.
  Jeg elsker at læse inden jeg sover, de senest år har det været 90% faglitteratur, men når jeg så ind imellem sluger en skønlitterær bog så er det bare så dejligt at forsvinde ind i en historie. Så ærgrer jeg mig over at jeg ikke gør det oftere.
  Jeg har netop læst “stadig mig” og har “toner i natten” liggende på natbordet, som jeg vil tage hul på snart. Begge af jojo moyes.
  God efterårsferie til alle jer der har sådan en. Den bliver vist med smukt vejr og skønne farver i år, så det er vist bare afsted ud i skoven ?

  • Ann-Christine skrev:
   14. oktober 2018 kl. 07:40

   Samme oplevelse her, og det er på en måde mere ekskluderende med de telefoner, ik` – også selv om man måske ikke talte sammen før og folk læste bøger, så kunne man se hvilke bog eller avis de læste. Der var en anden værdi i det, som ikke skabes med telefonerne.
   Rigtig god læselyst – toner i natten er sådan en sød og fin bog ♡
   – og mange tak, det er jo virkelig det dejligste efterårsvejr vi har i disse dage.
   Skøn dag til dig
   Kh AC

 • Henriette Lund skrev:
  13. oktober 2018 kl. 10:28

  Jeg går og venter på en baby med termin d. 28/10, så jeg har skuffen fuld af bøger for at gøre ventetiden lidt lettere. Jeg er lige blevet færdig med Mich Vraas serie om Dansk Vestindien. Den er ret god! Især var jeg fanget af den første bog i serien. Du kan glæde dig til Katrine Engbergs bøger :)

  • Ann-Christine skrev:
   14. oktober 2018 kl. 07:43

   Jeg kendte ikke Mich Vraas bøger, så dem må jeg lige se nærmere på – de lyder virkelig interessante.
   Rigtig skøn barsel til dig, så skønt at vente på babyen med en god stak bøger til læsetiden :)

 • Louise skrev:
  13. oktober 2018 kl. 10:32

  Superfine bogmærker – dem skal jeg have printet ud.
  I øjeblikket læser jeg “Earth is hiring” af Peta Kelly – en skøn, inspirerende og motiverende bog. På natbordet ligger to nyindkøbte bøger af Lucinda Riley og venter: “Pigen på klippen” og “Orkideens hemmelighed”. Jeg er fuldstændig og aldeles vild med Lucinda Rileys søde bøger, så jeg glæder mig til at begynde på dem. Der er dog ikke meget efterårsferie til mig, men mon ikke jeg kan snige en kaffepause inkl. boglæsning ind hist og pist… ???
  Rigtig god weekend!

  • Ann-Christine skrev:
   14. oktober 2018 kl. 07:45

   Åh hvor skønt at du har de bøger til gode – rigtig god fornøjelse med dem ♡ Jeg har flere gange kigger på ‘Earth is hiring’ – det kunne godt være jeg skulle bestille den hjem snart.
   Skøn søndag til dig.
   Kh AC

 • Joan skrev:
  13. oktober 2018 kl. 16:56

  Tak for de flotte bogmærker ! Bogmærker kan altid bruges ?
  Jeg læser lige nu “under bjælken” om Kronprins Frederik- overraskende god. Bagefter venter “tæl til Tina” af Tina Dickow. Er stor fan af hendes musik og har fået bogen anbefalet af en endnu større fan?
  Plejer ikke at læse biografier men skønt at udvide horisonten. Ellers glæder jeg mig til lucinda rileys månesøsteren kommer om en lille månedstid……. tak for inspiration til at komme igang med den serie ❤️
  Rigtig god efterårsferie !

  • Ann-Christine skrev:
   14. oktober 2018 kl. 07:52

   Ej, hvor fint! Jeg læser også sjældent biografier. Den seneste var om Astrid Lindgren, og det var en virkelig fin oplevelse, så nu er jeg helt inspireret til at tage hul på en igen, måske den du nævner om Kronprins Frederik.
   Tak for tippet ♡ og rigtig god fornøjelse med Månesøsteren om lidt, den glæder jeg mig også til.
   Skøn søndag til dig – og god efterårsferie, hvis du har det.
   Kh AC

 • Susanne Blom skrev:
  14. oktober 2018 kl. 22:41

  Jeg har i lang tid mest spillet spil på min Ipad, men nu vil jeg til at læse igen. Jeg er helt opslugt af Morten Papes to bøger, som viser, at Danmark ikke kun er den verden, jeg kender.
  Morten Pape: Planen
  Morten Pape: Guds bedste børn
  Leonora Christina Skov: Den der lever stille
  Jesper Wung Sung: En anden gren
  Merete Pryds Helle: Vi kunne alt.

  Jeg tror nok jeg skal bruge mere end efterårsferien!

  • Ann-Christine skrev:
   15. oktober 2018 kl. 14:50

   Sikke fine anbefalinger! Jeg har ikke læst Morten Papes bøger, men det lyder som om jeg bestemt skal se nærmere på dem :)
   Skøn læseliste du har dig!
   Kh AC

 • Sarah skrev:
  15. oktober 2018 kl. 09:40

  Ihhh nogle virkelig fine bogmærker, tror ungerne ville elske at farvelægge et par stykker til mine og deres bøger :)
  Åhhh efterårferielæsning lyder godt nok skønt, håber også at få lidt ekstra tid til det. Lyder som nogle spændende bøger, har ikke selv læst nogle af dem, men venter i spænding på “Dødevaskeren” fra biblioteket.
  Jeg blev i weekenden færdig med “Central Park” af Guillaume Musso og kan varmt anbefales. Så startede jeg i går på “Kærlighedsbrevet” af Lucinda Riley, som endelig var kommet hjem til mig på biblioteket. Og så har jeg lige benyttet mig af at der var fødselsdagstilbud hos Saxo og går og venter på den nye Colleen Hoover, “Uden håb”, som jeg også glæder mig enormt til at læse.
  Kh Sarah

  • Ann-Christine skrev:
   15. oktober 2018 kl. 14:54

   Jeg havde ikke set at Colleen Hoover havde udgivet en ny bog – den må jeg da også lige se nærmere på. Jeg er så spændt på at læse Dødevaskeren, har på forhånd planlagt en mere rar bog før og efter den ;)
   Kh AC

   • Sarah skrev:
    15. oktober 2018 kl. 17:28

    Det tror jeg er en god plan, den er vist lidt barsk.
    Skal høre om du kender til børneserien “De ualmindelige” af Jennifer Bell.
    Mine 2 store (på 10 og 12) er pjattet med dem, måske det også var noget for dine……..har selv planer om at få dem læst, men det er som om at det kniber lidt med at nå at læse alt det man gerne vil :)
    Og Colleen Hoovers nye er faktisk en serie på 2, som er kommet på samme tid, så der er ekstra meget at glæder sig til.
    Nå ja og så tikker tiden ned til den næste 7 søstre bog, ihhh hvor jeg glæder mig :)
    Kh Sarah

    • Ann-Christine skrev:
     19. oktober 2018 kl. 09:09

     Jeg kender godt den serie, vi har den første bog liggende derhjemme og de ser skønne ud – så jeg tror snart det godt kunne være sagen også. Synes også det er hyggeligt indimellem at læse en af deres bøger – og både Johan og Julie synes det er så dejligt når vi gør det. På den måde har jeg også de seneste år fået genlæst alle Astrid Lindgren igen, og det er altså hyggeligt, også som voksen ♡
     Kh AC

 • Christina skrev:
  15. oktober 2018 kl. 13:19

  Fine bogmærker, mange tak, AC.
  AJeg er begyndt at læse rigtig meget igen efter at tvillingerne nu nærmer sig de 4 år og dermed kræver en anelse mindre af deres mor? Jeg har netop læst “Kærlighed for voksne” en meget spændende, lidt uhyggelig/bizar historie. Nu står den enten på “Lavendelhaven” eller “Vi kunne alt” (begge står klar i reolen), det er jo et svært valg?

  • Ann-Christine skrev:
   15. oktober 2018 kl. 14:57

   Uha, “kærlighed for voksne” synes du ikke også den var virkelig nervepirrende? Jeg blev nødt til at læse den helt færdig sent om aftenen(natten) da jeg slet ikke kunne holde ud at sove uden at den var afsluttet ;)
   “Vi kunne alt” har jeg ikke læst, endnu – men Lavendelhaven er en skøn bog, som er herlig at nyde efter den mere nervepirrende thriller.
   Jeg husker også som om min læsetid blev væsentlig forøget omkring mine tvillingers 3-4 år, det var rart – og nu er de blevet lige så læseglade som deres mor ♡
   Kh AC

   • Christina skrev:
    15. oktober 2018 kl. 23:40

    Jo, “Kærlighed for voksne” var enormt nervepirrende, det er længe siden, jeg har læst en bog så hurtigt?

 • Gitte skrev:
  24. oktober 2018 kl. 07:04

  Har lige i efterårsferien læst Jan-Philipp Sendker “Hjertets stemme” efterfølgeren til “At høre hjertet slå”
  2 fantastiske bøger
  Ellers venter jeg på Jesper Steins nye bog “Solo” som udkommer i morgen.
  God dag til dig
  Gitte

  • Ann-Christine skrev:
   24. oktober 2018 kl. 10:11

   Sikke skønne anbefalinger. De bøger kendte jeg ikke, men dem vil jeg helt sikkert se nærmere på.
   Rigtig god dag til dig
   Kh AC

 • Linette Wich skrev:
  8. august 2019 kl. 20:47

  Hvor er de fine – tak for det :-) Må jeg ikke komme med et forslag om at lave et flot skoleskema? Mine børn har lige fået deres nye skemaer og de er altså bare så triste og intetsigende ;-)

  Tak for en god blog…

  Vh. Linette

  • Ann-Christine skrev:
   8. august 2019 kl. 22:10

   God ide, jeg ser lige om vi kan finde ud af noget. Ellers kan det være det bliver til næste år ;)
   Tak for din søde hilsen, det er dejligt at høre ♡
   Kh AC

 • Maria skrev:
  8. november 2019 kl. 11:36

  Hej – bliver der mon en juleudgave af bogmærkerne? :)
  Vh Maria

  • Ann-Christine skrev:
   8. november 2019 kl. 12:33

   Hej Maria,
   Det kunne være så hyggeligt med julebogmærker – men det gør der nok ikke i år, for min søde grafiker, Pernille, er netop gået på barsel. Men jeg skriver helt sikkert ideen på listen til næste år :)
   Skøn weekend til dig
   Kh AC

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.