Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/bagte-graeskar/

Bagte græskar

Bagt græskar skåret i fritter og krydret med den skønneste parmasan, er en herlig spise, og er gode som tilbehør til mange typer retter lige fra frikadeller til hjemmelavet burger.

Jeg er særligt vild med bagt græskar serveret i en buddhabowl, hvor jeg så samtidig bager squash og aubergine i skiver, løg, tomater og måske en sød kartoffel. Det er en nem måde at forberede lidt godt grønt, som rækker til et par dage + her i efteråret, synes jeg grøntsagerne smager bonuslækkert når de er tilberedt og lidt lune til servering.

Prøv også: få alle mine bedste halloween opskrifter her >>

PT35M

Bagt græskar

4 personer    35 min.
4 personer
Ingredienser
Udskriv opskrift
35 min.
Fremgangsmåde

Skrub græskaret godt og flæk det på midten, skrab kernerne ud og skær skiver på ca. 1 cm i tykkelse. Vend parmesanost, fuldkornsmel, timian, salt og peber sammen i en skål.

Pensl hokkaidoskiverne med olie og drys dem med osteblandingen på begge sider, hvorefter de placeres på en bageplade med bagepapir og bages i en forvarmet ovn ved 175 grader varmluft i ca. 25-30 min.

Drys evt med frisk parmesan og timian inden servering