Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/havregroedspandekager/

Havregrødspandekager

Havregrødspandekager er geniale, når man lige har en rest af havregrøden fra morgenmaden – eller hvis nogen i familien næsten ikke kan undvære deres morgengrød og andre foretrækker pandekager. Eller man kan naturligvis gå all in og spise begge dele til en herlig morgenbrunch i weekenden.

Min datter, Julie er meget glad for sin morgengrød – og indimellem snupper jeg gerne en portion med, og er der en rest, så laver vi enten grødchips eller disse skønne havregrødspandekager, som også er herlige som en fin eftermiddagssnack.

Prøv også: opskrift på havregrød >>

PT20M

Havregrødspandekager

4 pers.    20 min.
4 pers.
Ingredienser
Udskriv opskrift
20 min.
Fremgangsmåde

Kom havregryn, vand, kanel, kardemomme, salt og vanilje i en gryde, kog op og lad det simre under jævnlig omrøring til det tykner. Juster konsistensen til en lækker blød havregrød med mælk og smag til med lidt kokossukker (når det er til pandekager)

Rør de to æg i den lune havregrød. Varm en pande op med smør eller olie og kom klatter af havregrødsdej på panden, steg pandekagerne på begge sider og server lune og lækre.