Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/hjemmelavede-skildpadder/

Skildpadder med rom

I denne uge har jeg lavet nemme og lækre hjemmelavede skildpadder, som vi skal nyde i aften til en god film. Nogle af dem gemmes til Johan og Julie er puttet i seng, og så har jeg planer om at Martin og jeg skal se et par nye afsnit af House of Cards, spise skildpadder og drikke denne espresso martini til – perfekt match! -og igen, vildt hyggeligt og sjove at lave hjemmelavede udgaver af kendte slik-klassikere.

Min bedstefar har skildpadder som sin absolut yndlingstreat, og vi har altid en æske med ham – tror jeg vil prøve med en portion af disse hjemmelavede skildpadder næste gang. Kunne falde i god jord, er jeg sikker på!

PT40M

Skildpadder

30 stk (små)    40 min.
30 stk (små)
Ingredienser
Udskriv opskrift
40 min.
Fremgangsmåde

Rør den kondenserede mælk med rom, smag til.

Hak chokoladen fin og smelt 2/3 af chokoladen over et vandbad, tag chokoladen af varmen og rør den sidste 1/3 chokolade i.

Rør til chokoladen er helt smeltet, hvorefter den kommes i en form, så chokoladen dækker alle kanterne i formen – vend chokoladen ud igen og sæt formen med chokoladeskaller på køl i 15 minutter.

Kom derefter karamelcreme i, til 2 mm fra kanten, og luk chokoladebunden med et lag smeltet chokolade.

Lad dem køle af i formen og sætte sig i nogle timer, hvorefter de slåes ud og nydes ♡