Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/hyldebaersirup/ Sirup

Hyldebærsirup

Hyldebærsirup smager rigtig dejligt til at dyppe på en servering med skimmelost.

Prøv den både til det store ostebord og på en salat med skimmelost. Der skal ikke meget til, blot en dråbe eller to.

Prøv den også på drænet yoghurt til morgenmad, på vaniljeis og prøv også at kom lidt henover salaten.

Prøv også: opskrift på hyldebærsaft >>

PT20MPT20M

Hyldebærsirup

Tid i alt20 min.
Arbejdstid20 min.
Holdbarhed1 måned
Antal0.3 liter
Ingredienser
  • 3 dl hyldebærsaft
  • 100 g sukker
  • 20 g glukosesirup
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Kom hyldebærsaft, sukker og vaniljestang i en gryde.

Kog op under omrøring og lad det simre i cirka 15 minutter eller til  konsistensen er som en tynd sirup – vær opmærksom på, at det tykner yderligere når det køler af.