Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/i-marts-maaned-glaeder-jeg-mig-til/

I marts måned glæder jeg mig til …

i marts glæder jeg mig til

Første forårsdag og selv om der er frost i luften, så synes jeg de seneste dage med forårssolskin har givet det dejligste humørboost. Samtidig er dagene blevet mærkbart længere og det er så dejligt at spise morgenmad med familien inden Johan og Julie skal følges i skole og ikke mindst så jubler jeg over noget så enkelt (og lidt skørt!) at jeg igen snart kan fotografere vores aftensmad, hvilket jo i min verden, betyder endnu flere muligheder for nye opskrifter med skønne billeder til jer og bloggen ;)

Jeg har glædet mig til denne måned og glæder mig så meget til alt det dejlige, som jeg har tænkt mig at fylde den med.

I marts måned glæder jeg mig til …

 1. påskeæg … både de købte lækre påske æg og de chokolade påskeæg vi selv laver
 2. at holde påskeferie med min familie og måske få flettet en lille dejlig påskefrokost ind i planerne også
 3. at arrangere en lille sjov påskeæg-skattejagt i haven efter påskeharen har været forbi
 4. at spise endnu mere frisk stenbiderrogn. Det er i sæson lige nu, og man bliver jublende glad af den skønne forårsspise – min opskrift på stenbiderrogn med blinis får I her
 5. at fortælle jer om en skøn og skør bog, som jeg netop har læst
 6. at komme rigtig i gang med havearbejdet
 7. også at nyde, at der endnu er tid til ‘bare’ at læsebøger indendørs om aftenen, uden at skænke haven (og ukrudt) alt for mange tanker. Og måske tage en pause udendørs i lun forårssol med tæppe, kaffe og bog. Hver ting til sin tid …
 8. at fylde vores hjem med tulipaner, påskeliljer og forårsgrene
 9. at lave påskeklip, gækkebreve og andet hyggeligt med Johan og Julie
 10. og sidst men ikke mindst, at optage mine første youtubevideoer … uhh, og det er en stor personlig udfordring. I er efterhånden en del der har spurgt til det og det har faktisk været undervejs i mine planer længe. Ja, og så forpligter det jo lidt at melde det ud her – så meld jer endelig til ovre på min youtubekanal, så får jeg snart indrettet mig på min side derinde og tipper så snart der er nyt. Der er allerede en enkelt lille video, men jeg tror nu at stilen bliver anderledes på de nye kommende film.

Hvad er jeres planer for marts måned?

Lige som sidste måned, så del endelig jeres planer for den kommende måned i kommentarfeltet, det er så hyggeligt og inspirerende at læse!
– og hvis I har en blog, så er I hjertelig velkomne til at linke til jeres marts indlæg herunder

22 kommentarer
 • Dorte skrev:
  1. marts 2016 kl. 09:11

  Sikke mange dejlige planer du har for marts. Her glæder jeg mig allermest til at vi tager til de vestindiske øer på fredag, bliver så fedt og så håber jeg på forår – altså rigtig forår i luften når vi kommer retur. Kh Dorte

  • Ann-Christine skrev:
   2. marts 2016 kl. 12:05

   Århhh, nu får jeg rejselængsel til varme rejsemål, Dorte :)
   Det lyder fantastisk! Rigtig god ferie til jer

 • 1. marts 2016 kl. 13:15

  Jeg ved faktisk ikke, hvad marts rigtigt bringer for os endnu. Personligt glæder jeg mig til at glæde to af mine læsere på bloggen i mine giveaways, som jeg holder lige nu (med lækre og sjove ting til kat – måske er det noget for Molly?). Det er bare lidt for sjov og for egen regning (og også lidt i “stop madspild”-ånden), men jeg synes, det er hyggeligt.

  Derudover skal der jo nok indtages påskeæg og måske også laves. Det bliver nok helt klassisk, som kæresten elsker, med rom og nougat, hvis jeg selv laver, med mindre jeg får en ny, genial ide (det sker faktisk af og til ;) ). Synes, det lyder helt fantastisk med påskeægsjagt i haven.

  Ellers er den eneste faste plan, at vi skal til koncert midt på måneden. En lille intim en, som jeg glæder mig ret meget til.

  • Ann-Christine skrev:
   2. marts 2016 kl. 12:06

   Ej, hvor lyder det som hyggelige planer! Og det er så dejligt med både klassiske traditionelle favoritter til højtiderne og med små tilføjelser af små nye ting, hvis man lige kommer på det – den kombination kan jeg også godt lide :)
   Rigtig god fornøjelse med det hele
   Kh AC

 • 1. marts 2016 kl. 14:06

  Mere marcipan er altid velkommen, ellers så er forårsknopper på træerne, mer’ lys og besøg fra KBH på min liste :D

  • Ann-Christine skrev:
   2. marts 2016 kl. 12:16

   Lyder skønt alt sammen <3

 • Nadia Munch Dürrler skrev:
  1. marts 2016 kl. 14:13

  Tak for altid dejlige ord og billeder OG lækre opskrifter der ofte bliver brugt hjemme hos mig:-)
  Jeg spurgte dig på et tidspunkt om lidt rejsetips ang. Asien.
  Den 11 marts rejsen vi (3 børn Far og Mor) til Singapore. Her bor min søster og hendes mand. Det bliver til 3 nætter i Singapore, 7 nætter på Phuket og 3 nætter igen i Singapore. Så vi når ikke Vietnam i denne omgang, som du ellers havde tippet godt om.
  Vi glæder os så meget til hygge med Moster og co, storbyliv og daseliv, varme, familiehygge og nye oplevelser=vores marts:-)

  • Ann-Christine skrev:
   2. marts 2016 kl. 12:17

   Åh, men altså hvor lyder det som en rar ferie I har i udsigt! Det er jo lige perfekt tidspunkt at rejse afsted på og så komme hjem til dejligt forår i Danmark efter ferien.
   Rigtig god ferie til jer :) -og tusind tak for de søde ord om min blog og opskrifter
   Kh AC

 • Regine skrev:
  1. marts 2016 kl. 20:07

  Sikke nogle dejlige ting du vil gøre i marts :) En virkelig fin idé med denne liste, som jeg nu har taget til mig.
  Regine

  • Ann-Christine skrev:
   2. marts 2016 kl. 12:20

   Sikke en dejlig og inspirerende liste du har lavet for marts måned. Og jeg får helt lyst til fondue nu, det er efterhånden en del år siden vi sidst har fået det :)
   rigtig god fornøjelse med det hele
   Kh AC

 • Heidi Kokborg skrev:
  1. marts 2016 kl. 21:16

  Er helt enig i det med billederne af aftensmaden. Jeg har glædet mig i flere måneder til det! :) Og så glæder jeg mig til påskeæg og en tur til Wien!

  • Ann-Christine skrev:
   2. marts 2016 kl. 12:23

   Dét bliver SÅ godt :)
   Og hvor skønt med en tur til Wien, det lyder jo virkelig dejligt!

 • Sine Løkke skrev:
  2. marts 2016 kl. 09:57

  Jeg sad og lavede udkast til min liste over ting jeg gerne vil i marts (inspireret af dine indlæg og opfordring) og den ligner virkelig meget din liste i denne måned. Jeg mangler lige lidt tid uden lillebror i armene, så jeg kan få finpudset den og udgivet. Jeg giver da lige et pip, når den er klar?
  Rigtig god onsdag…

  • Ann-Christine skrev:
   2. marts 2016 kl. 12:24

   Ja, gør endelig det – den vil jeg gerne læse :)
   Dejlig onsdag til dig også

   • Sine Løkke skrev:
    2. marts 2016 kl. 13:31

    SÅ fik jeg trykket ‘udgiv’ på mit “I marts vil jeg gerne…”
    Og netop nu kan jeg høre lillebror ‘kalde’ fra barnevognen…så tøjsorteringen må blive senere ;-)

    • Ann-Christine skrev:
     4. marts 2016 kl. 16:30

     Ej, en masse dejlige planer du har! Jeg er også i gang med at forspire lidt allerede og har planer om snart at få gang i endnu mere, så bliver der fyldt i vindueskarmene her på 1 sal :)

 • Diana skrev:
  2. marts 2016 kl. 10:20

  Udover at du har en fantastisk blog med god sans for at vide, hvad vi, læsere, gerne vil se og læse om, så kan du også sætte andre på total overarbejde (på den gode måde) ;-) Jeg så dit indlæg i går, og fik bare travlt med at poste min egen marts månedsliste, så jeg kunne følge med :-))

  P.S. og mange tak for du er så sød og åbner op for muligheden for, at vi andre nystartede, “små” bloggere kan indsætte vores links herinde og på den måde blive “fundet” i den store “webverden”. Så det er rigtig sødt af dig :-)

  • Ann-Christine skrev:
   2. marts 2016 kl. 12:31

   Hej Diana,
   Hvor er det en dejlig liste du har lavet med marts planer på din blog. Så dejligt med drivhus, håber det snart bliver dejligt mildt forårsvejr, så der kan komme gang i det :)
   – og hvor er du sød, at skrive så dejlig en hilsen til mig! Tusind tak <3 Jeg synes det er så rart at vi hjælper hinanden og da disse lister er så inspirerende, så er det helt efter tanken ‘jo mere jo bedre’ + det kan jo sagtens være der er nogle læsere der bliver inspireret til at føje nye blogs til deres faste bloglæsning.
   rigtig dejlig dag til dig
   Kh AC

   • Diana skrev:
    2. marts 2016 kl. 15:18

    Supersød pointe, A.C :-)

 • Ann-Christine skrev:
  2. marts 2016 kl. 12:15

  Lyder skønt! Jeg vil også have plantet stedmoderblomster udenfor vores fordør nu :)
  Rigtig god marts til dig

 • Anna Emilie skrev:
  2. marts 2016 kl. 13:15

  Hold nu k… hvor kan jeg relatere til “…at fotografere aftensmaden” ❤
  Det er glædeligt med lyse aftener og naturligt lys er jo det eneste der fungerer…

  • Ann-Christine skrev:
   4. marts 2016 kl. 16:26

   Haha, tænkte nok at jeg ikke er den eneste med trang til det efter en lang vinter ;)

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.