Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/smaa-glimt-73/

Små glimt

stenbiderrogn
Stenbiderrogn på blinis – efter denne opskrift

I morgen starter foråret sådan helt officielt, men nøj for en dejlig weekend, hvor vi i den grad tog forskud på forårsstemningen. Indledningsvis spiste vi de lækreste friske stenbiderrogn i torsdags – det er bare det bedste gastronomiske forårstegn, når det er på menuen. Og her i weekenden har vi været virkelige effektive både ude og inde. Fået ryddet en masse op, ud og afleveret til genbrug – elsker det! Ordnet små projekter og hængepartier. Johan og Julie har spillet en masse fodbold udenfor og så har vi samtidig fået fjernet virkelig mange fliser i haven og er nu halvvejs, inden den mere spændende del af havearbejdet begynder – først nedbrydning, så opbygning. Nu håber jeg bare at forårsvejret holder, så vi kan komme rigtig i gang med haven efter påske.

dadelkugler
dadelkugler til madpakkerne – klar til ny uge ♡

Elsker at få forberedt små lækkerier i weekenden, som vi kan have glæde af i løbet af ugen. Her er det dadelkugler, men jeg fik også lavet en stor portion granola, som pt bruge som topping på smoothie i skål om morgenen.

nye hylder
♡ nye billige hylder i soveværelset ♡

Et par billige stykker træ fra Bauhaus, et par gamle hyldeknægte og en omgang spraymaling.Overvejer at skrive et indlæg i ny og næ om mine egne favoritprodukter inde for hudpleje, hårpleje og makeupgenren – har jo tidligere haft økowebshop med den slags og er temmelig nørdet og ret kræsen med mine produkter, så jeg synes det kunne være sjovt at dele lidt om hvad jeg kan lide at bruge, har gennemtestet og ved virker.

Helle Gram
♡ pasteller og påskeharer ♡

Har fået en pakke med nye produkter fra mit webshop lager i Aalborg. I dag skal jeg tage billeder af disse nye pastelfarvede fine ting fra Helle Gram, som kommer i min Valdemarsro shop senere i dag.
smoothies
♡ Super cremede smoothies ♡

Efter mange overvejelser og en drøm om en Vitamix, har jeg i stedet købt den noget billigere Raw Fuel Blender fra Wilfa og har nu prøvet den af i et par uger. Er rigtig glad for, at det var den jeg valgte at bruge vores penge på og sparede samtidig en hel del jo. Jeg har allerede en del smoothie opskrifter her, men der kommer snart flere skønne til.
falafler
disse falafler til frokost i rødkålswrap sidste uge ♡

Kunne godt drømme om en lignende frokost i dag …

10 kommentarer
 • 29. februar 2016 kl. 15:51

  Hvor dejligt at få ryddet lidt op. Jeg glæder mig også til at komme en tur på genbrugspladsen (okay – jeg glæder mig til, at det er overstået). Vi får samlet meget sammen herhjemme, fordi vi sorterer alt det, vi kan, så der tages hensyn til miljø og en lille affaldsspand på samme tid :)

  Jeg ville gerne være super aktiv, men vi var oppe til kl. 7 i morges pga. Oscarshowet, så jeg nøjes med at hyggelæse blogs i eftermiddag. Og jeg nyder jo dine glimt, så det var passende, at det netop skulle være i dag, der kom sådan et nye indlæg :)

  • Ann-Christine skrev:
   2. marts 2016 kl. 11:52

   Årh, hvor hyggeligt at sidde og se Oscar showet :) Det må jeg se om jeg kan få passet ind næste år, men hænger ofte lidt dårligt sammen med børn og hverdagen herhjemme, kunne dog være så hyggeligt at se det live :)

 • Christinna skrev:
  29. februar 2016 kl. 16:17

  Uh, jeg har selv overvejet Wilfa-blenderen. Min egen 10 år gamle Philips-blender er begyndt at sige underlige lyde, så jeg må nok snart investere i en ny. Jeg har også altid drømt om Vitamix’en, der jo er blenderens Ferrari, men dæleme også noget kun dyr. Er du tilfreds med Wilfa’en? Er der egentlig sådan en “pind” med til at stikke i blenderen? Det er jeg ret vild med ved Vitamix’en, da jeg ELSKER banan-is :)

  • Ann-Christine skrev:
   2. marts 2016 kl. 11:55

   Hej Christinna,
   Jeg har ikke haft den så længe, omkring 14 dage og har nok også brugt den 14 gange cirka :) Jeg er virkelig glad for den og imponeret over hvor fint den blender ting som fx broccoli, som jeg synes bliver lidt groft grynet i konsistensen med min bamix. Der er en pind med til denne også, jeg har dog ikke selv brugt den endnu. Min umiddelbare vurdering indtil nu er at jeg er virkelig tilfreds med at have sparet forskellen i prisen på de to maskiner :)
   Kh AC

 • 29. februar 2016 kl. 16:25

  Det lyder som en skøn uge.

  Jeg har også været i gang med at lave dadelkugler igen i denne uge. Du skulle prøve at komme poppede quinoa i dadelkuglerne. Det smager så godt og super lækkert med noget knas i de bløde kugler :)

  • Ann-Christine skrev:
   2. marts 2016 kl. 11:56

   Mums, det lyder dejligt med poppede quinoa i dadelkuglerne – det skal jeg da prøve :)

 • Bettina skrev:
  7. september 2017 kl. 17:12

  Hej.
  Tak for spændende og gode opskrifter :-) Jeg er spændt på at høre om du forsat er godt tilfreds med valg af blender. Er selv på udkig efter en god blender som kan klare alt fra Grøntkålspestoen, mandelmælk til smoothies af frosne bananer og grøntsager. Blendtec er med i overvejelserne men prisen er høj.
  Jeg glæder mig til at høre om dine erfaringer og tilfredshed med valg med blenderen.
  Venlig hilsen
  Bettina

  • Ann-Christine skrev:
   7. september 2017 kl. 17:14

   Hej Bettina,
   Tak for din søde hilsen :)
   Jeg er så glad for den blender og det har været et rigtig godt køb for os. Jeg synes den gør det rigtig godt og kan varmt anbefale den videre. Har faktisk ikke rigtig nogle minusser at sige om den …
   Kh AC

   • Bettina skrev:
    11. september 2017 kl. 12:22

    Hej igen :-)

    Dejligt, hvordan med rengøringen af dem, skiller man den af og kommer i opvaskemaskinen eller kan varmt vand og en depbe opvaskemiddel og en blendertur klare det?

    Og lige et spørgsmål mere, hvordan er støjniveauet synes du?

    Du blender også frosne bananer og frosne grøntsager ik’?

    Endnu en gang mange tak for din tid :-)

    Hilsen
    Bettina

    • Ann-Christine skrev:
     11. september 2017 kl. 12:24

     Jeg skyller den blot lige efter brug og derefter vasker den med lidt opvaskemiddel og en blød børste, så er den nem at få ren.
     Den kan klare alt fra frosne bananer til broccoli – og selv broccolismoothies bliver glat og cremet i konsistensen. Den skal blot have godt med væde i bunden og de bløde ting nederst, så klarer den fint jobbet med de hårde frosne ting.
     Kh AC

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.