Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/squash-frikadeller/

Squash Frikadeller

Squash frikadeller kan snildt varieres på mange måder – kom revet gulerødder i, tilføj en masse skønne krydderurter fra haven eller komme lidt grofthakkede kikærter, bønner eller kogt quinoa i farsen.

De kan både bages i ovnen som beskrevet i opskriften her, eller steges i lidt smør og olie på en pande.

I mangel af bedre ord kalder jeg dem squash frikadeller – men de er selvfølgelig ikke at sammenligne med sådan en skøn klassisk frikadelle opskrift, som jeg i øvrigt tror skal på menuen i aften. Mums!

Prøv også: disse lækre quinoadeller >>

PT30M

Squash frikadeller

Tid i alt30 min.
Arbejdstid15 min.
Holdbarhed3 dage
Kan frysesJa
Antal4 pers.
Ingredienser
  • 1 squash, groftrevet
  • 2 æg
  • 1 dl fuldkornshvedemel
  • 1 løg, finthakket
  • 2 fed hvidløg, finthakket
  • 40 g cheddar ost, groftrevet
  • 1 spsk stødt spidskommen
  • 1 tsk flagesalt
  • sort peber, friskkværnet
  • 1 spsk olivenolie
Udskriv opskrift 
Fremgangsmåde

Rør alle ingredienserne sammen i en skål.

Form squashfrikadellerne med en spiseske og læg dem på en bageplade med bagepapir.

Bag dem i en forvarmet ovn ved 175 grader varmluft i 20-25 minutter.