Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/quinoadeller/

Quinoadeller

Quinoadeller hitter på min top tre liste over bedste grøntsagsfrikadeller.

De er sprøde, saftige, mættende og har en virkelig skøn smag. Dertil kommer at de også smager godt dagen efter og egner sig glimrende til madpakker + hvis man laver nogle lidt ekstra store bøffer, så er de også geniale i en vegetarburger.

Hvis man ikke er til feta, så man man fint springe det over, men jeg synes det lige giver det ekstra … – og alternativt kan bruges finthakket halloumi.

Prøv også: min opskrift på lækre spinatvafler >>

PT35Mter

Quinoadeller

18 stk.    35 minutter
18 stk.
Ingredienser
Udskriv opskrift
35 minutter
Fremgangsmåde

Skyl quinoa grundigt gennem en sigte og kom derefter quinoa og grøntsagsbouillion i en gryde med låg, som bringes i kog og simre i 10 minutter.

Kom den kogte quinoa i en skål, og rør det grundigt sammen med æg, finthakket rødløg, presset fed hvidløg, persille, grofthakket kikærter, alle krydderierne, hvedemel og smuldret feta. Rør det godt sammen.

Varm en pande op med olie og evt smør, og form quinoa frikadellerne.

Steg dem på panden og vend dem først når de hænger godt sammen og er sprøde.