Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/spinatvafler/

Spinatvafler

Spinatvafler er et hit hos mine børn – som faktisk altid har spist spinat med største fornøjelse.

De lækre spinatvafler er en skøn måde at få lidt ekstra grønt i maden, samtidig med at de færdige vafler kan fyldes med endnu mere grønt, hummus, guacamole, kød, falafler eller hvad man nu lige har lyst til.

Her har vi fyldt dem med ovnbagte nuggets, mynte, salat, basilikum, chili, avocado, en smule gedefeta og rødløg. Super lækkert og nemt på en hverdag.

Vaflerne kan i øvrigt også glimrende tages med på madpakke. Blot ikke kom alt for ‘vådt’ fyld i dem.

Prøv også: mange flere opskrifter med spinat her >>

PT30M

spinatvafler

4 pers.     30 min.
4 pers.
Ingredienser
Udskriv opskrift
30 min.
Fremgangsmåde

Rør hvedemel, grahamsmel og bagepulver godt sammen i en skål. Skyl spinaten grundigt og kom derefter spinat i en blender sammen med resten af ingredienserne, inkl. mel.

Blend det sammen til en helt ensartet lind dej. Lad gerne dejen hvile i 15-30 minutter, så melet lige kan absorbere lidt af væden og tykne.

Fordel lidt olie eller smør i et vaffeljern og steg vaflerne til de er gyldne og gennembagt.