Madpandekager
Klassiske madpandekager er nemme og lækre til at fylde med alverdens gode sager og kan nydes til både frokost og aftensmad.
Man kan både fylde madpandekager ved bordet ala wraps eller man kan fylde dem med gode sager, rulle dem sammen og komme dem i et fad. Fordel lidt god friskrevet ost over og gratiner dem i ovnen. De er skønne at spise med en salat og dip til.
Jeg deler en masse ekstra tips til min opskrift på madpandekager under opskriften
Læs også: Flere opskrifter på forskellige madpandekager >>
Arbejdstid 20 min.
Antal 10 stk.
Kan fryses Ja
Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.
Madpandekager - de klassiske
- 4 æg
- 4 dl mælk
- 1 nip salt
- 125 g hvedemel
- 50 g fuldkornshvedemel, eller grahamsmel
- 1 spsk smør, til stegning
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Pisk æg og mælk sammen med salt, fuldkornshvedemel og hvedemel.
Smelt lidt smør eller kom lidt olie på en pande og steg 10 madpandekager en ad gangen, på begge sider, til de er flotte lysebrune.
Har du spørgsmål til opskriften eller lyst til at sende en sød hilsen, så kan du skrive til mig i kommentarfeltet herunder.
Du kan måske finde svaret på dit spørgsmål i kommentarfeltet, hvis det allerede er stillet og besvaret - eller du kan kigge på denne side, hvor jeg giver svar på mange 'ofte stillede spørgsmål' til min opskrifter.
Valdemarsro er absolut min favorit opskrift side 👌
Hej Michael
Sikke en dejlig hilsen at få!
Tusind tak for din søde hilsen, det er jeg rigtig glad for :)
Kh Ann-Christine
Super god ide med grahamsmel da det giver pandekagerne en lidt anden struktur og smag.
Vi har mange gange lavet mere almindelige pandepager uden sukker og brugt dem som madpandekager, men jeg er glad for at finde nu inspiration :)
Har du også lidt inspiration til hvad man kan komme i pandekagerne?
Kan man blande majsmel og alm mel? Jeg har ikke grahamsmel lige her og nu.
Kh. Gerd
ja, det kan du fint gøre
Rigtig god fornøjelse
Kh Ann-Christine