Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/klassiske-madpandekager/

Madpandekager

Klassiske madpandekager er nemme og lækre til at fylde med alverdens gode sager og kan nydes til både frokost og aftensmad.

Man kan både fylde madpandekager ved bordet ala wraps eller man kan fylde dem med gode sager, rulle dem sammen og komme dem i et fad. Fordel lidt god friskrevet ost over og gratiner dem i ovnen. De er skønne at spise med en salat og dip til.

Jeg deler en masse ekstra tips til min opskrift på madpandekager under opskriften

Læs også: Flere opskrifter på forskellige madpandekager >>

PT40M

Madpandekager - de klassiske

Tid i alt40 min.
Arbejdstid20 min.
Holdbarhed2 dage
Kan frysesJa
Antal10 stk.
Ingredienser
  • 4 æg
  • 4 dl mælk
  • 1 nip salt
  • 125 g hvedemel
  • 50 g grahamsmel
  • 1 spsk smør, til stegning
Udskriv 
Fremgangsmåde

Pisk æg og mælk sammen med salt, grahamsmel og hvedemel.

Smelt lidt smør eller kom lidt olie på en pande og steg 10 madpandekager en ad gangen, på begge sider, til de er flotte lysebrune.