Madpandekager


Klassiske madpandekager er nemme og lækre til at fylde med alverdens gode sager og kan nydes til både frokost og aftensmad.
Man kan både fylde madpandekager ved bordet ala wraps eller man kan fylde dem med gode sager, rulle dem sammen og komme dem i et fad. Fordel lidt god friskrevet ost over og gratiner dem i ovnen. De er skønne at spise med en salat og dip til.
Jeg deler en masse ekstra tips til min opskrift på madpandekager under opskriften
Læs også: Flere opskrifter på forskellige madpandekager >>
Madpandekager - de klassiske
Pisk æg og mælk sammen med salt, grahamsmel og hvedemel.
Smelt lidt smør eller kom lidt olie på en pande og steg 10 madpandekager en ad gangen, på begge sider, til de er flotte lysebrune.
Åhh, den gode klassiker.
Nu skal vi vist have pandekager i eftermiddag (diabetiker i huset) og de passer perfekt:-)
Dejligt!
Rigtig god fornøjelse til jer
Kh Ann-Christine
Kan jeg bruge rugmel i stedet for grahamsmel. Vi har ingen mulighed for at komme i butikker i denne uge da vi er sneet inde. Mvh Bornholmeren
Ja, det kan du sagtens gøre :)
Håber I har det rart og godt i snevejret
Kh AC
Hvordan kan du tro at de kan holde i to dage?? faddet blev ryddet :)
Haha, Hvor er det dejligt at høre! Tak for din søde hilsen :)
Kh Ann-Christine