Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/vegetar-burger-med-roedbedeboef/

Vegetarburger med rødbedebøffer

Rødbedebøffer til vegetarburger er virkelig lækkert og de gode vitaminspækkede rødbeder giver en super god smag – så man faktisk snildt kan slippe afsted med at lave sådan en burger her uden en traditionel oksekødsbøf, selv om det nu også er godt indimellem …

Denne vegetarburger er nem og hurtig at lave og smager dejlig smovset af alt det en rigtig god burger skal smage af.

PT10M

Rødbedebøffer til vegetarburger

4 pers.     10 min.
4 pers.
Ingredienser
  • 3 dl rødbedepulp eller groftrevet rødbede
  • 1 dl gulerodpulp eller fintrevet gulerødder (eller en blanding af forskellige grøntsager og kål)
  • 1 dl havregryn, -måske lidt ekstra
  • 1 fint hakket rødløg
  • 2 fed hvidløg, finthakket
  • 2 æg
  • 1 tsk dijonsennep
  • salt og peber
  • 1 spsk olivenolie og 1 tsk smør til stegning
Udskriv opskrift
10 min.
Fremgangsmåde

Pres evt overskydende saft fra rødbederne og bland dem med resten af ingredienserne i en skål.

Form ‘farsen’ til bøffer, og hvis den er for våd, så  tilsæt lidt mere havregryn, til den hænger godt sammen.

Steg bøfferne på panden ved middel varme i lidt smør eller olie.

Serveres her som burger i hjemmebagte boller, med god mayonnaise eller aioli, salat, avocado, rødløg, agurk og en skive ost på de varme vegetar bøffer.