Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/vegetar-burger-med-roedbedeboef/

Vegetarburger med rødbedebøffer

Rødbedebøffer til vegetarburger er virkelig lækkert og de gode vitaminspækkede rødbeder giver en super god smag – så man faktisk snildt kan slippe afsted med at lave sådan en burger her uden en traditionel oksekødsbøf, selv om det nu også er godt indimellem …

Denne vegetarburger er nem og hurtig at lave og smager dejlig smovset af alt det en rigtig god burger skal smage af.

PT10M

Rødbedebøffer til vegetarburger

4 pers.     10 min.
4 pers.
Ingredienser
  • 3 dl rødbedepulp eller groftrevet rødbede
  • 1 dl gulerodpulp eller fintrevet gulerødder (eller en blanding af forskellige grøntsager og kål)
  • 1 dl havregryn, -måske lidt ekstra
  • 1 fint hakket rødløg
  • 2 fed hvidløg, finthakket
  • 2 æg
  • 1 tsk dijonsennep
  • salt og peber
  • 1 spsk olivenolie og 1 tsk smør til stegning
Udskriv opskrift
10 min.
Fremgangsmåde

Pres evt overskydende saft fra rødbederne og bland dem med resten af ingredienserne I en skål. Form ‘farsen’ til bøffer, og hvis den er for våd, så  tilsæt lidt mere havregryn, til den hænger godt sammen. Steg bøfferne på panden ved middelhøj varme.

Serveres her som burger i hjemmebagte boller, med god mayo, salat, avocado, rødløg, agurk og en skive ost på de varme vegetar bøffer.