Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/johan-og-julies-juledekorationer/

Johan og Julies juledekorationer

juledekoration

Jeg har lovet at vise lidt nærbilleder af de to små juledekorationer på dette billede tidligere på ugen. Det er Johan og Julies værker, og de blev kreeret, mens jeg selv hyggede med at lave denne adventsdekoration.

Vi havde fyldt bordet med mos, kogler, røde bær, kanelstænger, roser, sukkulenter, hyacinter og andet godt. Og så var det bare at bruge fantasien og selv om der var meget forskelligt at vælge mellem, så blev det til to ret fint matchende dekorationer. Stilen minder mig om en efterårsskovbund og jeg synes de er blevet så fine! Juledekorationerne er lavet på trætallerkener fra Muubs, som passer rigtig godt ind i naturtemaet – men det kunne lige så fint være en rå træplade.

skovbund-dekoration

Jeg har været inde i byen med min søster hele dagen – en kombination af arbejde og søsterhygge med computer og kameraet med i tasken. Jeg arbejder normaltvis oftest alene på hjemmekontoret og selv om jeg virkelig elsker den måde jeg har indrettet min arbejdsdag på, så er det indimellem også virkelig skønt at komme lidt ud. Få lidt luftforandringer, sidde i andre lokaler, lidt ny inspiration og sludre lidt henover computeren, mens der besvares mails og kommentarer, skrives indlæg, forberede foredrag til mandag og alt det andet jeg nåede i dag.

Rigtig dejlig aften til jer ♥

6 kommentarer
 • Britt skrev:
  27. november 2014 kl. 21:06

  Tusind tak, for billederne, hvor er dine børn altså bare dygtige :) men jeg tror også de får lov til at være med til meget. :o) skønt med kreativitet frem for tv og computer. Mange hilsner Britt

  • Ann-Christine skrev:
   30. november 2014 kl. 07:13

   Mange tak, jeg synes nemlig også de er super dygtige ;)

 • Anne-Marie skrev:
  28. november 2014 kl. 10:53

  De er bare så fine.

  Kh.
  Anne-Marie

  • Ann-Christine skrev:
   30. november 2014 kl. 07:18

   Mange tak, Anne-Marie :)

 • Tanja skrev:
  29. november 2017 kl. 09:49

  Kære Ann-Christine
  Tænker, at dette er året, hvor min datter skal prøve kræfter med juledekorationer, hvor hun ikke sidder og spiser leret :) – så skal bare høre: Er der ler nedenunder? Eller hvordan får i det til at sidde fast?
  Mvh. Tanja

  • Ann-Christine skrev:
   29. november 2017 kl. 18:40

   Det lyder vel nok som et hyggeligt projekt med juledekoration :)
   Der er ler under og så er det ellers blot at trykke al pynten godt fast i leret
   Kh AC

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.