Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/juni-vil-jeg/

I juni vil jeg …

morgenmad

Maj måned har været sjov, travl og festlig. Fyldt op af fødselsdagsfest for Johan og Julie, fridage sammen, varme hveder aftenen før Store Bededag, indretning af kreahjørne på mit hjemmekontor, lidt ‘nyt’ til haven og indretning af nyt børneværelse – som også snart kommer på bloggen. Desuden har redigering og korrekturlæsning af manuskript, valg af forside og billeder og en masse andet i forbindelse med min bog også fyldt en hel del i maj.

Jeg glæder mig til at se, hvad juni byder på. En del dejlige planer er allerede lagt og selv om jeg egentlig også havde tænkt, at denne måned skulle være lidt mere stille og knap så travl som maj – så kan jeg allerede nu se, at den forestilling kan jeg godt skyde en hvid pil efter – eller udsætte til juli …

I JUNI … 

– skal min indkøbskurv fyldes med ny solcreme til Johan og Julie. Jeg er ret vild med La Roche Posay faktor 50 til børn, den er nem at smøre ud og vi har næsten tømt flasken, da vi bruger en del. Til mig selv, er jeg i år blevet fan af de nye solcremer fra Rudolph Care.

– vil jeg spise rigtig mange jordbær og glæde mig til at både ribs, solbær og stikkelsbær på buskene i haven, også snart er spiseklar.

– vil jeg fylde vaserne med pæoner og chokoladeblomster fra haven.

– vil jeg se sæson 2 af Orange is the new black, sammen med Martin. Vi har haft seriepause på Netflix, siden vi så sidste afsnit af homeland.

– vil vi spise croissanter i Paris. I midten af måneden har vi booket 4 dages ferie i den skønne by til os alle fire og jeg glæder mig til ferie, inspiration og nye oplevelser sammen med min lille familie.

– er der allerede mange stjernestunder i børnehøjde! Hver eneste dag, er der er lille perlerække af de skønneste bemærkninger og betragtninger fra de to fem-årige guldklumper og hver dag, tænker jeg at jeg altså skal være bedre til at skrive dem ned … I juni, vil jeg huske at gøre det. ost-og-jordbaer

Maj bød i øvrigt også på et hyggeligt formiddagsmøde hos det lækre interiørfirma Muubs i sidste uge – jeg havde et par smukke ting med hjem derfra, som siden har pyntet vores spisebord bl.a til morgenmaden i torsdags og fredags. morgenbord

10 kommentarer
 • Mor skrev:
  2. juni 2014 kl. 14:07

  Åh ja! Den skønne juni måned, fordi der er så uendelig mange muligheder for udendørs aktiviteter. En af de bedste er, at der snart er modne jordbær at plukke i egen have :-) Og inden længe blomstrer hylden!

  • Ann-Christine skrev:
   3. juni 2014 kl. 08:11

   Uhm, ja jeg glæder mig også til at hylden blomstre.
   Og det ser jo ud til at I kommer til at have mange jordbær i år, kender nogen som gerne hjælper med at spise dem ;)

 • Nanna skrev:
  2. juni 2014 kl. 21:31

  Jeg glæææder mig til din bog :) Og jeg forstår godt din begejstring for Rudolph Cares produkter – det er noget af det bedste, jeg nogensinde har gjort for min hud.

  • Ann-Christine skrev:
   3. juni 2014 kl. 08:15

   Taaaak, det gør jeg også ;)
   Jeg er også meget begejstret! Både for produkterne i det hele taget, men specielt solcremerne for jeg synes det ellers kan være svært at finde lækre solcremer til ansigtet.

 • Sysleren skrev:
  2. juni 2014 kl. 21:40

  Det er vist lidt en uskik at linke til egen blog i en kommentar, men nu vover jeg det alligevel. Jeg har boet i Paris og havde for nylig min datter på 3,5 år med for første gang. Jeg har samlet en række tips til børneaktiviteter (som også kan bruges til 5-årige) og skønne steder for madører i to indlæg, som måske kan inspirere?

  Jeg har dog helt glemt et af de allerbedste steder for både børn og voksne – Peugeot-butikken på Champs-Élysée. Der finder man den sejeste lille udstilling af særprægede biler, og personalet er simpelthen så søde ved børnene. Fantastisk sted!

  • Ann-Christine skrev:
   3. juni 2014 kl. 08:22

   Yeahh, Paris tip og inspiration modtages med kyshånd og tusind tak :)
   Det er virkelig nogle super fine og brugbare guides, og jeg er meget glad for at du lige tipper mig om dem!
   -specielt tippet om Peugeot-butikken er Martin i øvrigt meget begejstret for ;)

 • Helle Poulsen skrev:
  4. juni 2014 kl. 16:07

  Er simpelt hen nød til at høre dig til, hvor dit spisebord er fra?
  Synes det er så fantastisk flot og råt :)

 • Mor skrev:
  5. juni 2014 kl. 16:22

  :-) ja! Og vi deler gerne vores jordbær med jer, og blåbærrene som også ser ud til at give godt i år.

  • Ann-Christine skrev:
   6. juni 2014 kl. 08:31

   Jeg tror (og håber) det bliver et godt bær år. Vores ribs og solbærbuske er også tunge af bær. Jubii :)

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.